Fashion Day Jumbossa lauantaina 14.9 - mukana tuttuja!

27.8.2013

Tänä syksynä on luvassa muutama kiva juttu liittyen tähän bloggausharrastukseen ja ensimmäinen niistä on otsakkeessa mainittu Fashion Day -tapahtuma Jumbon tavaratalossa muutaman viikon kuluttua. Tarkka ajankohta on siis lauantaina 14.9.

Kyseessä on siis Jumbon tavaratalon asiakkailleen järjestämä tapahtumapäivä, jossa on luvassa menoa ja meininkiä. Bloggaajiakin on tietysti kutsuttu mukaan, eli minun lisäkseni mukana on kaksi muutakin bloggaajaa. Näiden kahden bloggaajan henkilöllisyys paljastetaan muutaman päivän kuluessa Jumbon Facebook -sivuilla, eli käykäähän peukuttamassa Jumboa (klik), niin pääsette tiedon alkulähteille.

Fashion Day -tapahtumassa on luvassa myös muotinäytöksiä pitkin päivää ja mallihaku siihen on julistettu alkaneeksi. Sinne ei etsitä mitään "huippumalleja", vaan ihan tavallisia suomalaisia ihmisiä - miehiä, naisia, lapsia, kaikenikäisiä, kaikenkokoisia jne. Kaikki halukkaat - nyt on tilaisuutenne! Mallihaku on käynnissä 5.9 saakka.

Lähtekää siis ihmeessä kokeilemaan Jumbon catwalkia! Pääsette stailattavaksi ammattilaisten käsiin ja pukeutumaan lavalle syksyn ihaniin uutuuksiin! Ohjeet on tosiaan tuolla Jumbon Facebook -sivuilla ja löytyypä sieltä uunituore videopätkäkin:)

Toivottavasti Jumbossa nähdään!
8 kommenttia:

 1. Kuulostaa houkuttelevalta, pitäisiköhän laittaa mallihakemus menemään... ;)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Etsin tietoa Ihoakatemiasta ja löysin blogisi(olen myös aikaisemmin lukenut).Voitko sanoa minkä ikäinen olet ja mitä mieltä ollet hoidoista????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulun nelikymppisten kerhoon eli siihen ikäryhmään, jolle ihonhoito asettaa jo ihan uudenlaisia haasteita.
   Kaikki, mitä olen blogissani kirjoittanut (ja mistä tulen jatkossakin kirjoittamaan), ovat vain ja ainoastaan omia mielipiteitäni. Minä en pidä tätä blogia hyötymistarjoituksessa, vaan ihan vaan omaksi ilokseni. Olen kovasti kehunut Ihoakatemiaa ja siellä erityisesti Margea ja joka sana on ollut niin totta kuin sanat voi olla. Mutta muistathan sen, että ihmeitä ei kukaan voi tehdä! Jos kuvittelet, että nelikymppisen iho muuntuu kahden Intracell -hoidon perusteella kaksikymppisen ihoksi, niin tulet kyllä pettymään. Siihen ei nämä hoidot tehoa. Suosittelen aloittamaan hoidot ammattilaisen konsultoinnilla, koska he kyllä pystyvät sanomaan, mikä millekin ihotyypille sopii. En suosittele varaamaan suoraan aikaa Intracelliin. Onnea matkaan ja mukavaaa viikonloppua!

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi!Itse olen 49v. ja ajattelin ,että olet noin samanikäinen.Tietenkin hoidot aloitetaan ensin konsultaatiolla jossa katsotaan missä mennään.Eikä todellakaan ole tarkoitus,että nelikymppisestä tehdään kaksikymppinen.

   Poista
 3. Taas sellainen tapahtuma, jossa olisi tosi kiva olla mukana. Harmi, kun tämä matka on vähän pitkä :( Mutta innolla sitten luen postauksesi tapahtumasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa ollut kyllä melkoinen yllätys nähdä Sinut siellä:) Mutta eiköhän postauksia ole luvassa niin ennen kuin jälkeenkin tapahtumasta. Arvaa vaan jännittääkö?!

   Poista
 4. Voi apua, minä myös repäisin pistin "hakemuksen" sivuille osuvasti nimellä "haha" :D Voi että, ei voi koskaan voittaa ja saavuuttaa jotain pitkäaikaista (salaista) haavetta, jos ei joskus repäise vaikka vähän kirpaisisi :) Tosin en uskalla edes jaella tietoa osallistumisestani tutuille - tulkoon ääniä, jos on tullakseen! Olisi kyllä siistiä päästä stailattavaksi ensimmäistä kertaa koskaan (kröhömn, todellakin sen tarpeessa) ja testata kävelyä julkisesti lavalla, hui! :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.