Decoration Details

18.8.2013

Tämä Helsingissä eläminen on ollut yllättävän aikataulutettua elämää. Jopa niin aikataulutettua, että en ole ehtinyt tavata minulle erittäin tärkeää ihmistä, ehkäpä pisimpään elämässäni mukana kulkenutta ystävää. Olemme sopineet monen monta tapaamista, mutta ne on peruuntuneet aina syystä äks yy tai tset. Kun kaksi aikataulutettua ihmistä yrittää sovitella kalentereitaan yhteen, niin eipä se yhteisen ajan löytäminen olekaan niin helppoa.

No, tänään se kuitenkin onnistui. Meillä oli treffit Jumbossa, jossa meidän piti mennä hiukka shoppailemaan ja tutkailemaan muutenkin Jumbon tarjontaa. No, juttua riitti sen verran tiiviisti, että ei me rehellisesti sanottuna ehditty tutustua kauppojen tarjontaan kyllä ollenkaan. Jämähdettiin ravintolaan syömään ja lähdettiin sen jälkeen hänen luokseen jatkoille kahvittelemaan.

Vaikka mitään materiaa ei tarttunutkaan matkaan, niin maailma parantui ihan olennaisessa määrin. Siinä kuulkaas Suomen vaihtotaseen alijäämät ratkeaa suit sait, ja hyvinvointiyhteiskunnan elementit analysoidaan edestä ja takaa. Kyllä niitä myös kritisoidaan, ei sen puoleen. 

Mukavaa oli! 

Syy miksi kirjoitan meidän mukavasta päivästä, on oikeastaan se, että haluan jakaa teidänkin kanssanne pieniä palasia hänen superkauniista kodistaan. Ystäväni on nimittäin perin esteettinen ihminen ja minä tarvitsen rakentajana enemmän ideoita kuin olen koskaan tarvinnut. Hänellä vaan on luonnostaan sitä esteettistä silmää, mitä minulla ei ole. Muistan kerrankin eräät rapujuhlat, jotka me yhdessä järjestimme ja jossa hän teki varsinaisen silmänkääntötempun. Hän nimittäin loihti minun astioistani ihan mielettömän upean juhlapöydän, enkä tänä päivänäkään ymmärrä, miten hän sen teki. Niistä minun astioistani, joita yhdistelemällä minä en saa koskaan mitään kaunista aikaan! Ja juhlapöytä näytti niinkuin olisi leikattu sisustuslehdestä!

Mennään pidemmittä puheitta kuvien pariin. Mukavaa sunnuntaita ja uutta alkavaa syysviikkoa!
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

9 kommenttia:

 1. Kylläpä onkin kaunis koti! Minulla on alkanut musta vaihe sisustuksessa (no ei nyt ihan kokonaan) ja on kiva katsoa, miten mustalla on maustettu muuten valkoista tai vaaleaa sisustusta. Mie tykkään! Ja sinun tyylitajulla teidän kodista ei voi tulla mitään muuta, kuin upea! Mutta on kiva ottaa vinkkejä ja miettiä rauhassa, mikä on omannäköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan tosiaan musta on oiva piristys valkoiseen sisustukseen! Meillekin muuten Kaisa B on kovasti ehdotellut mustia vaihtoehtoja eri juttuihin ja mm. lattialistat tulee meillä olemaan sellaiset sentin, puolentoista korkuiset mustat ääriviivan tyyppiset. Ja hissi raamitetaan mustalla värillä.
   Vilautappa blogissasi joku kerta omaa tapaasi yhdistää mustaa valkoiseen! Olisi kiva nähdä!

   Poista
 2. Tosi tyylikästä! Erään lapsuudenystäväni koti on ollut jo 70-luvulta saakka mustavalkoista, aina! Perheen isä on arkkitehti ja ovat vetäneet tällä linjalla. Ajatonta ja hyvännäköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tiedän sen tyylisuunnan ihmisiä:) Niitä, jotka ovat sisutaneet kotinsa Artekin huonekaluilla tyyliin ihan aina! Mutta ihmeellistä kyllä, he ovat valinneet aika kestävän linjan, joka näyttää edelleen hyvälle! Artek on kyllä arvonsa säilyttävä investointi.

   Poista
 3. Kivan näköistä! Minä vaan aina toivoisin kuvia joissa näkyy enemmän sisustusta. (Vaativa asiakas;) Enkä kyllä suostu uskomaan etteikö sinulla itselläsi olisi myös silmää kauniin sisustuksen luomiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sissi! Minulla oli mukana se kaikkein lyhyin objektiivi (mitenköhän sen sanoisi alan ammattilainen, heh), jolla ei oikein voi zoomata ja joka soveltuu vain näihin detaljien kuvauksiin. Enkä kyllä osaisi edes ottaa isoista kokonaisuuksista kuvaa, joka näyttäisi hyvälle:)
   Mutta odotahan, kunhan käyn ensin valokuvauskurssin, niin voi olla että sen jälkeen alkaa lyyti kirjottaa vähän isompaakin sisustuskuvaa:)

   Poista
 4. Kaunis koti ja erityisen hauska yksityiskohta on tuo yöpöytä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Yöpöytä on kyllä nerokas keksintö! Hänellä oli pihalla myös iso puhdistettu ja kuivatettu juurakko, josta hän oli tekemässä lasin avulla olkkarin pöytää!! Minä muuten tykkäsin ja ihailin myös noita Timo Sarpanevan astioita, joissa on käytetty ihan oikeaa kultaa ja hopeaa! Ko mallisto oli jokin speciaali mallisto, jota tehtiin rajallinen määrä.

   Poista
 5. Ihana koti! Suomalaisella ystavallani taalla Nykissa on tuo aivan sama mustavalkoinen kangas seinalla omassa loftissaan Chelseassa. Mukavaa viikonjatkoa sinne!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.