Smoky eye by Sephora

31.7.2013

Nizzan matkalla en malttanut olla piipahtamatta myös Sephoran myymälässä, joka sijaitsikin pääostoskadun varrella. Miksiköhän ihmeessä kyseinen brändi ei ole vielä täällä Suomessa? Tukholma sai hiljattain oman myymälänsä, mutta kun maailmalla Sephoralla on jo noin 1300 liikettä, niin yksi niistä voisi hyvin olla myös Suomessa, eikö!

Sephora on yritys, joka on perustettu Ranskassa vuonna 1970 ja se kuuluu Louis Vuitton and Moet Hennessy (LVMH)  -konserniin. Liike on multibränd -myymälä ja noin 100 kosmetiikkabrändin lisäksi se myy myös omaa Sephora -tuotemerkin alla tuotettua kosmetiikkaa ja tarpeistoa. Sen tunnistaa liekin mallisesta S-kirjaimesta, joka on rasiassaan mustaa taustaa vasten. Itse olin erityisen kiinnostunut nimenomaan heidän oman tuotemerkkinsä kosmetiikasta.

Olisihan siellä tietysti ollut vaikka mitä hankittavaa, mutta tällä kertaa tyydyin ostamaan vain Smoky eye -meikkisetin. Ihastuin erityisesti siihen, että tässä yhdessä paletissa on kyseisen silmämeikin tekemiseen tarvittavat luomivärit kahdessa vaihtoehdossa - joko ruskean tai mustan smoky eye -meikin loihtimiseen. Ja vieläpä ohjeiden kera. 

Lisäksi setistä löytyy musta meikkikynä, jolla smoky eye -meikki luonnollisesti viimeistellään.

Ainoa miinus on paletin koko, joka ei ole ehkä sieltä käytännöllisimmästä päästä. Tämä ei ihan kulje mukana Milla -laukussa, mutta harvemmin minä ainakaan korjailen päivän aikana luomivärejäni.. Plussaa tietysti mukana olevasta istosta peilistä ja minun mielestäni kauniista rasiasta.

Onko Sephora teille tuttu liike matkoiltanne? 
Oletteko hankkineet sieltä jotain, josta on käytössä muodostunut todellinen suosikki?

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

4 kommenttia:

 1. Kyllä, kyllä, kyllä myös minä haluan Sephoran Suomeen! (Myös heppatyttö haluaa kaunista turhuutta tallin ulkopuolella ;)) Tutustuin ketjuun kymmenisen vuotta sitten, kun matkustelin paljon ja usein Keski-Euroopassa. Myös minä ihastuin nimenomaan Sephoran omaan tuotemerkkiin ja laatikoissa on vieläkin - luomiväripaletti ;) Sephora-merkillä oli myös täydellinen meikkipuuteri, ja sävyjä taisi olla tusinan verran ellei enemmänkin, jokaiselle löytyi taatusti sopiva. Tykkään myös heidän tarvikekrääsästään: meikkipusseista, sudeista ym. Sekä niiden mageiden liikkeiden tunnelmasta ;) Champs Elyséen puoti taitaa olla se lippulaiva, sinne menen joka kerta kun olen Pariisissa vaikken aina edes ostaisi mitään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, Champs Elyseen putiikki on taatusti elämys vierailla!! Ja tosiaan, Sephoran liikkeet on suunniteltu kyllä niin niin houkutteleviksi, että niiden ohi on lähes mahdotonta vaan kävellä:) Varsinkin, kun niitä ei ole täällä Suomessa.
   Ja tosiaan se tarvikekrääsä oli kyllä perin mielenkiintoista, mulle jäi mieleen ne kivat meikkipeilit, joita oli ympäri liikettä.. Olikohan ne edes myynnissä, en tiedä..

   Poista
 2. Jep jep, Pariisin reissulla toukokuussa tuli käytyä siinä valtaisassa Champs Elyseen myymälässä ja ostettua vaivaiset suihkusaippuat ja vartalovoiteet. Tarjotaa oli niin huikeasti, etten osannut päättää, mitä ostaisin.
  Olisi todellakin aika saada ko. kauppa myös meille Suomeen. Ja Sephoran oma merkki vaikutti ihan hyvältä ja heillä oli aivan upeita vartalovoiteita ym :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tietysti, pitäähän Pariisin reissulla tosiaan päästä viettämään lomahetkiä meikkikauppafiiliksissä:) Ja tosiaan, tuttu tunne, ettei liikkeestä löydy lopulta mitään, kun ei mitään erityistä tarvetta ole etukäteen mietittynä. Tavaramäärän edessä kun tulee hiukan neuvoton olo:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.