Silmänympärysten ihon (kemiallinen)kuorinta

12.7.2013

Kuinka onnellinen voikaan olla hän.. Minullakin nimittäin alkoi vihdoin ja viimein kesäloma! Se on kuulkaa niin, että työkoneet on nyt suljettu lähes sinetin avulla. Superpitkät työpäivät saavat jäädä hetkeksi unholaan, samoin megavarhaiset aamuherätykset! HSL:n kortissakaan ei ole kumpaakaan ladattuna, ei aikaa eikä arvoa. Mikä ihana vapaus! 

Arvaatteko, miten aloitin oman lomani? No, tyhmä kysymys, koska otsakkeessahan se jo huutaa lukijoita.. Mietin muuten, että laitanko otsakkeeseen postauksen ensimmäisen lauseen (Kuinka onnellinen voikaan olla hän..) vai sittenkin suoran viittauksen siihen, missä operaatiossa olen ollut. Päädyin jälkimmäiseen, koska onhan se reilumpaa teitä lukijoita kohtaan. Ettekä te oikeasti ole siitä kiinnostuneita, milloin juurikin minun kesäloma alkaa. Otsakkeen kehitteleminen on muuten yllättävän vaikea osa tätä blogin pitoa. 

Niin, aloitin siis kesäloman toteuttamalla pitkäikäisen suunnitelman. Minua on nimittäin jo pidemmän aikaa harmittanut silmänympärysten ihon laadun muuttuminen. Se nyt vaan on niin, että tietyssä vaiheessa ihmisen naamalle tapahtuu kummia juttuja, niinkuin ryppyjen ilmestymistä ja suoranaista rasvan katoamista. Ja joskus tulee sekin hetki, kun purkista saatavilla rasvoilla ei enää tehdä ihmeitä. 

Tämän asian tiimoilta varasin sitten ajan Ihoakatemiaan ja siellä ihotautien erikoislääkäri Marge Uibulle. Me nimittäin puhuimme tästä hoidosta jo taannoin Intracellin yhteydessä. Ennenkuin turhamainen nainen päätyy kirurgin veitsen alle, pitää ainakin kokeilla kaikkia muita keinoja. Ja kirurgin veistä  tietysti pitää välttää viimeiseen asti..

Marge Uibu on sen verran kokenut ja ammattitaitoinen, pitkän linjan ihotautien erikoislääkäri, että hänen arviointikykyynsä sekä käsiensä työhön voi yksinkertaisesti luottaa. Ja niin hän sitten teki minulle tänään silmänympärysihon kemiallisen kuorinnan. Se oli laadultaan keskisyvä eli iho tulee uusiutumaan hoitoalueelta lähipäivien aikana ihan täysin. Tulen siis luomaan silmien ympäriltä nahkan kuten käärmeet luovat omansa:) Kemiallisesta kuorinnasta voitte lukea lisätietoa vaikkapa tämän linkin takaa.

Operaatio ei kestänyt pitkääkään aikaa, mutta eipä sitä olisi edes voinut kestää kovin pitkään. Vähän se nimittäin sattui, mutta kauneuden eteen täytyykin vähän kärsiä. Ei kuitenkaan mitään sietämätöntä kipua sentään..

Tässä yhteydessä on muuten pakko jakaa kanssanne sellainen uutinen, että Ihoakatemia on avannut nyt myös Tallinnaan uuden toimipisteen, Dermamed -klinikan. Marge Uibu käy itsekin siellä kerran viikossa pitämässä vastaanottoa. Tapasinpa tänään muuten myös Tallinnan pisteen vastaavan lääkärin Kristiina Kütt´n, joka oli kyllä jumalaisen kaunis nainen! 

Dermamedin klinikalla tehdään suunnilleen kaikkia niitä toimenpiteitä ja hoitoja, mitä Ihoakatemiassakin tehdään, mutta mutta - hiukan edullisempaan hintaan.. Dermamed -klinikan kotisivut on sekä viron että suomen kielellä, eli jos suinkin harkitsette jotain näitä vähän tuhdimpia hoitoja (tai mitä tahansa hoitoja), niin yhdistäkää ne ihmeessä Tallinnan matkan yhteyteen! Klinikka sijaitsee kaikenlisäksi varsin helpon kulkuyhteyden päässä satamasta eli ihan Viru-hotellin vieressä keskellä Tallinnaa. Lukekaa klinikasta lisää heidän nettisivuiltaan eli tästä, klik.

Nämä kuvat on (ensimmäistä kuvaa lukuunottamatta) muuten otettu heti toimenpiteen jälkeen, jolloin hoidettu alue on hiukan punainen ja sellainen käsitellyn näköinen, ei kuitenkaan vielä paha. Pahimmat ajat on vielä edessäpäin.. 

Katsotaan, kehtaanko esitellä naamaani seuraavien päivien aikana..

PS. Saatatte nähdä meikittömän naamani nyt sekä ensimmäistä että viimeistä kertaa, hih. Tämän lähempää kasvokuvaa en yksinkertaisesti kehtaa teille esitellä eli mitään ennen/jälkeen kuvia ei ole luvassa. Niitä varten olkoot muut sivustot.
Nyt on perjantai ja kello illalla yhdeksän. Minä istahdan nyt monen monen viikon tauon jälkeen olkkarin sohvalle, heitän aivot narikkaan ja uppoudun Unelmien Poikamiehen romantiikan täyteiseen elämään. Kenetköhän hän lopulta valitsee - tietysti vain erotakseen.. Ei ei, minä haluan uskoa ikuiseen rakkauteen hänenkin kohdallaan:)

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

18 kommenttia:

 1. Voi, kaunis olet ilman meikkiäkin :) . Näistä kuvista tulee mieleen Mad Men sarjan upeat kaunottaret. Hyvin mielenkiintoista lukea näitä postauksia. Ruuhkavuodet alkaa kolkutella ovelle, joten alkaa olla aika aloittaa omakin taistelu ihon kelloa vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvin kuvitella teidän perheen kiireistä arkea pienien lasten kanssa! Se, jos mikä, on kyllä tuhtia arkea ja juurikin niitä ruuhkavuosia! Silloinkin tietysti täytyy muistaa pitää huolta myös itsestä, jotta jaksaa läpi tuhdit vuodet!

   Mukavaa viikonloppua teille sinne kaikille, Vauhtimamma:)

   Poista
 2. Hyvää lomaa! Olet sen ansainnut hullunkiireisen talven jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marjukka! Talvi on ollut kyllä huikean kiireistä aikaa niin työn kuin rakentamisenkin saralla:) En muuten edes muista, milloin olisin ollut vapaapäivällä..

   Poista
 3. Olen vauhtimamman kanssa täysin samaa mieltä - kyllä olet kaunis meikittäkin! Kiitos vinkistä - taidan etsiytyä tuonne sivustoille tutkailemaan, mitä maksaisi luomileikkaus Virossa. Tarkoitus oli tänä kesänä lomalla leikkauttaa omat yläluomeni - minulla on kunnon roikkuluomet, sukuvika - kaikilla isänpuoleisen suvun naisilla leikattu jossain vaiheessa ja minulla eivät enää mitkää kevyemmät operaatiot auta, ikääkin on ihan tarpeeksi - mutta tuli sellaisia ylimääräisiä menoja (ostettiin pojalle opiskelijakämppä ja remontoidaan sitä) ja lomasuunnitelmat on muutenkin sellaiset, ettei siihen sellaista parin viikon täydellistä piiloutumista kotiin mahdu, että luovuin suunnitelmistani. Mutta syyslomaa tässä suunnittelen - oliskohan se Tallinnan matkan paikka;)

  VastaaPoista
 4. Jaaha - ja heti takaisin tänne kommentoimaan - käväisin tuolla Dermamed -klinikan sivustolla, mutta eihän siellä tietenkään kauneuskirurgiaa valikoimissa ole. Mutta noiden hoitojen hinnat - kyllä ovat aikalailla edullisempia kuin Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luomileikkaus on sen verran nopea ja kivuton toimenpide, että sitä ei kyllä kannata lykätä, kun sen on kerran päättänyt toteuttaa! Ei ne Suomessakaan enää paljoa maksa, mutta kannattaa EHDOTTOMASTI googlettaa tietoja siitä lääkäristä, kenen operoitavaksi lopulta päädyt! Mulla nimittäin yksi sukulaistyttö kävi hiljattain yläluomileikkauksessa ja lopputulos oli kyllä ihan huippujälkeä! Edes mustelmia ei juurikaan ilmestynyt, eikä myöskään turvotusta. Näin hänet noin viikko operaation jälkeen enkä huomannut leikkauksesta enää mitään jälkeä. Hän oli peittänyt kaiken meikkivoiteilla. Parantuminen on tietysti kovin yksilöllistä, samoin taipumus mustelmiin.

   Poista
 5. Olet rohkea kun annat jonkun koskea silmänympärysihoon! Se on yksi niistä alueista joihin tuskin uskallan koskea itsekään. Ajattelin että viiskymppislahjaksi itselleni käyn sitten kirurgilla poistamassa pari ryppyä:D Mun ex-anoppi teki niin ja on todella upean näköinen edelleen 10 vuotta myöhemmin:) Olet hyvännäköinen ilman meikkiäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sissi ja onnea teille isoon muutokseen:)

   Mun alaluomia ei varmaankaan edes pystyisi korjaamaan leikkauksella, koska ei minulla varsinaisesti mitään pusseja ole, mieluummin montut silmien alla:) Paitsi että rasvaahan sinne pitäisi saada, ja se kai laskettaisiin kirurgisiin operaatiohin. Ja voihan olla, että minäkin palkitsen itseni (vaikka samassa kohtaa) sellaisella operaatiolla, mene ja tiedä:)

   Silmänympärystä on tosiaan arkaa seutua ja esim Ihoakatemialla näitä toimenpiteitä tekee vain Marge eli ihotautien erikoislääkäri. Minäkään en voisi edes kuvitella antavani näin näkyvää osaa kasvoistani kenenkään muun käsiteltäväksi..

   Oikein mukavaa viikonloppua Sissi teille sinne Keski-Eurooppaan:)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia:) Vielä se Sinullekin koittaa ja taitaapa tämänkertainen kesälomasi olla luonteeltaan teille varsin ainutlaatuinen:)

   Poista
 7. Kiitos näistä ihonhoitoon liittyvistä aiheistasi! Kerrothan meille sitten aikanaan, millainen lopputulos kuorinnasta seurasi? Itse olen yleensä kesälomalla tehnyt aina joitakin kodinkohennuksia ja pieniä remontteja, mutta tässä iässä täytyisikin tehdä kesäisin (tai ylipäänsä vuosittain) oman kehon remontteja. :) Oikein mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, enää ei riitä, että korjaa vaan fyysistä kotia, henkinen koti on myös perin tärkeä:) Ihailen kyllä ihmisiä, jotka ovat sinut kaikkien kasvoilla tapahtuvien muutosten kanssa, mutta itse yritän taistella vastaan jo vähän tehokkaamin asein.. Vaikka näitä ihon kemiallisia kuorintoja teettävät jo aika nuoret, vaikkapa aknearpien korjaamiseksi..

   Poista
 8. Voisitko tehdä postauksen Intracellistä? Harkitsen meneväni siihen, olen 44-vuotias mutta ongelmani eivät ole niinkään rypyt vaan kasvojen juoneet...nenänpielijuonteet jne ja veltostuva iho. Mietin vain olisiko siitä hyötyä. Lisäksi olen harkinnut botoxia ns. sibeliusryppyyn..otan jos uskallan : )

  Liputan ehdottomasti hoitojen puolesta, olet kaunis ja tyylikäs nainen kyllä kaikin tavoin: )

  Kiitos jo etukäteen! t. Joanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Joanna! Kurkkaappa tämä osoite: http://businessdress.blogspot.fi/2012/10/omasta-ihonhoitoprojektistani-ja-saimi.html
   Siinä kerroin omasta ihonhoitoprojektistani ja vähän tarkemmin Intacellista. Jos asut täällä pääkaupunkiseudulla, suosittelen menemään ensin Ihoakatemian konsultaatioon. Sairaanhoitajan konsultaatio on edullisempi (ellei peräti ilmainen..), mutta ihotautilääkäreiden konsultaatio vähän maksaa. En oikein arvaa lähteä suosittelemaan mitään, koska en ole alan asiantuntija. Mutta ihotautilääkärit osaavat sanoa kohtuullisen pian, mikä toimenpide on sopivin millekin ihotyypille. Itse voisin kuvitella, että jo ikäsi tähden Intracell ei voi olla ainakaan väärä valinta:)

   Poista
  2. Kiitos! : )
   Kävin tänään Ihoakatemiassa ja varasin ajan konsultaatioon Marge Uibulle. Ajat menevät nyt syyskuun alkuun. Luulisin itsekin että Intracell on oikea hoito minulle, jännittää vain hiukan jos se sattuu :D
   Mutta kiitos sinulle! t. Joanna

   Poista
  3. Ei sitä todellakaan tarvi jännittää sen tähden, että se sattuisi! Minä en ainakaan tuntenut minkäänlaista kipua, tosin minulla on kipukynnys aika korkealla.. Puudukkeet on sen verran hyvät, että se ei oikeasti todellakaan satu.

   Kerrohan Margelle terveiseni ja onnea matkaan:)

   Poista
 9. Kiitos paljon Sinulle ja kaikkea hyvää <3 t. Joanna

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.