Raksalla

3.7.2013

Pääsette pitkästä aikaa poikkeamaan meidän raksalla. Siellä työt etenee suunnitelmien mukaisesti ja erityisesti korkeuserot alkaa hahmottua. Väliseinät on siis paikallaan, paitsi, että tottahan niitä vieläkin pitää säätää. Ainakin yksi väliseinä nimittäin lähtee puoleksi pois ja jää ikäänkuin kaiteeksi. Eipä sitä arvannut piirustusvaiheessa huomioida..

Keittiön kanssa olemme jo aika pitkällä tai ainakin on jo hahmottunut, millainen sen täytyy olla. Siinä tietysti Kaisa Blomstedt on ollut isona apuna, kuten myös muittenkin lopullisten valintojen suhteen. Elokuussa lomien jälkeen menemmekin Kaisan kanssa jo laattakauppaan ja sekös vasta jännittävää on. 

Päässä alkaa olla jo aika selkeä kuva, miltä lopputulos näyttää. Ainakin minä olen Supertyytyväinen, vaikka tiedän, että monen monta mutkaa tulee matkalla vielä olemaan ja monen monta päätöstä vielä tehtävänä.

Ai niin. Onhan tuolla kuvien seassa myös minun "raksatyyliä", heh. Älkää kertoko kenellekään, että toistaiseksi kynnenalustat on säilyneet puhtaina rakennuspölystä, hahahah.

^Ulkopinta on jo vuorattu ja ikkunat alkaa olla paikoillaan.
^Ikkunapintaa sisäpuolelta kuvattuna.
^Lukematon määrä portaita, jotka on muurattu paikalleen. No, kunto kasvaa..
^Kattoterassikin alkaa jo hahmottua. Jos nuo puut vaan sais edestä pois.. 
^Rakennusmestari.
Poncho: Repeat
Paita: Zara
Kengät: Pretty Ballerinas
Laukku: LV 

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

13 kommenttia:

 1. Tyylikäs rakennusmestari!
  Voi talostanne tullee kyllä upea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee kieltämättä aika kiva:) Kunhan tulet käymään taas Helsingissä, niin eiköhän poiketa tuolla!

   Poista
  2. Sehän olisikin mukavaa:)
   Sitähän ei tiedä miten pian sitä sinnnehesaan hurahtaa:)

   Poista
 2. Täytyipä tulla kurkkaamaan teidän projektia...meillä nimittäin vietetään lähes kaikki vapaa-ajat myös kotiraksalla. Te teettekin uutta taloa -me peruskunnostamme 75-vuotiasta pikkutaloa. Melkein samassa pisteessä ollaan, me ehkä viikko-kaksi jäljessä :) eli lattiavalu tulee ensi viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, kuulostaa työläältä, mutta taatusti palkitsevalta projektilta!

   Sen lisäksi, että aikataulu on pitänyt, on myös budjetti pitänyt! Näissä projekteissa kun sellainen ei todellakaan aina ole itsestäänselvää.. Tiedustelin just, että meillä lattiavalu lienee elokuun alussa.

   Kunhan raksa etenee tästä ihan jo lopullisiin pintoihin, niin voisin taas tehdä juttua, että poikkeahan taas:)

   Poista
 3. No mutta onpas tyylikäs rakkennusmestari jolla on kertakaikkiaan herttaiset kengät!
  Talosta tulee aivan varmasti upea, voisiko sinun tyylitajullasi tapahtua edes muuta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kengät ei ollut ihan järkivalinta raksalle, jossa on kuitenkin vaikka mitä sotkua.. Yritän niin varjella näitä kaunokaisia:)
   Tiedätkö, itse en olisi kyennyt siihen, että lopputulos näyttäisi mieluisalta! Vaikka osaan sanoa, mikä on kivaa ja mikä ei, en olisi kyennyt itse toteuttamaan kaikkia juuri tähän tilaan. Tila on nimittäin perin outo sen tähden, että se on niin pirun korkea. Lattiapintaa ei ole järin paljon, mutta korkeutta senkin edestä..

   Poista
 4. Kiva päästä välillä kurkkaamaan raksaanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että poikkesit Iisa:) Lupailinkin jo tuossa edellä Matkattarelle, että kunhan lopullista pintaa alkaa olla näkvyilla, voisin taas tehdä postausta aiheesta. Terve siis tuloa uudelleenkin!

   Poista
 5. Kiva kun homma etenee! Ja olet taas niin nättinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Projektia on kyllä mukava seurata ja varsinkin, kun mennään lopullisiin pintoihin.. Voi kunpa voitaisiin mennä jo niihin:)

   Poista
 6. Kiva että päästiin kurkkaamaan raksalle! Tyylikäs rakennusmestari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, itsellä ei ollut kyllä ollenkaan tyylikäs olo:) Tuo Repeatin poncho on ollut kyllä monen tuulisen illan pelastus! Paras hankinta keväältä!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.