Nizzan tunnelmia

24.7.2013

Pikaloma Nizzaan on siis onnellisesti takanapäin ja uusi reissu pohjoiseen edessä. 

Aurinkoa oli tarjolla yllin ja kyllin, vaikka ei se tietysti pelkästään hyvä juttu ollut näitä minun silmiä ajatellen. Vähempikin olisi riittänyt.. Päivänvalon aikaan kuljin hattu päässä ja aurinkolasit silmillä. Kuoritun ihoalueen suojasin vielä 50 suojakertoimella, koska en todellakaan halunnut enkä halua ottaa sitä riskiä, että hoidettu ihoalue just nyt palaisi tai pigmentti siltä alueelta jotenkin muuttuisi. Palataan noihin silmäjuttuihin kuitenkin vielä tarkemmin, vaikkapa oman postauksen muodossa. Muistuttakaa, jos jostain syystä unohdan sen:)

Aurinkoa siis oli, samoin hyvää ruokaa. Etelä-Eurooppalainen tunnelma on vaan jotakin sellaista, jota on aina niin ihanaa seurailla. Jo itsessään sitä tunnelmaa on niin hienoa päästä haistelemaan, vaikka lomalla ei olisi yhtään mitään muuta ohjelmaa.

Nizza on myös shoppailijan näkökulmasta varsinainen unelmapaikka. Lafayetten tavaratalo oli kiva paikka (vastaa meidän Stockmannia), samoin Massimo Duttin myymälä löytyi, kuten myös Louis Vuitton, teinien suosima (?) Hollister, Chanel, MaxMara, Sephora ja monet monet muut. Lisäksi rantabulevardilta löytyi monen monta multibränd -myymälää, joitten valikoimissa oli kaikki ne luxusbrändit, joita minä tiedän (Valentino, Celine, Gucci, Diane von Vurstenberg, Miu Miu, Hermes, Jimmy Choo, Burberry jne jne).

Jotain tarttui mukaankin, kuten täydennystä laukkukokoelmaan. Löysin myös ihan täydellisen Burberryn syystakin. Niistäkin myöhemmin lisää.

Nyt kuitenkin taas tien päälle ja suunta kohden pohjoista. Nähdään taas!
 ^Täysikuu, sä ihme suurin olet öisen Nizzan taivahan..
^Vadelma -tartaletti, nam!
 ^Ratikalla oli helppoa ja yksinkertaista kulkea. Eksymisen vaaraa ei kyllä ollut.
^Tunnelmaa Nizzan ostoskadulta
 ^Punainen rakennus on Lafayetten tavaratalo.
 ^Ruokakaupan tuoretta valikoimaa
^ Ja ruokakaupan valikoimista päätyi hihnalle.. 
^Karkkikaupassa
^Edelleen karkkikaupassa. Ps. tuo harmaa clutch ei kuulu sinipaitaiselle mieshenkilölle:)

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

4 kommenttia:

 1. Ihania lomakuvia. Ja oi, ostoksia! Niitä odotellessa siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että ne taitaa kuitenkin lopulta eniten kiinnostaa:) Ihmiset matkustelee tätä nykyä niin paljon, että näissä matkapostauksissa harvoin on oikeasti mitään mielenkiintoista. Mutta siis, luvassa on, joko yhdellä kerralla tai pieninä palasina. Se laukku on Dahlia (näin meidän kesken) oikeasti niin superihana!!

   Poista
 2. Raitiovaunulla en ole Nizzassa liikkunutkaan. Viimeksi kun siellä olin, koko kaupunki oli mullinmallin raitiotieverkon rakentamisen takia ;-D. Taisi olla syksyllä 2006. Ja vadelmatartaletti näyttää kyllä herkulliselta, mutta minä ihastuin Nizzassa sitruunatorttuun!

  Maanataina alkaa loma ja suunta on minullakin pohjoista kohti ;-D. Mukavaa reissua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ratikkaverkosto on kyllä mahdottoman oiva idea näin satunnaisen matkalaisen silmissä. Ainoa miinus siihen liittyen oli se, että lippujen ostoautomaatti oli aavistuksen hankala, koska sen kanssa vähän jokainen takelteli. Jonot automaateille oli sen tähden välillä vähän pitkät.. junia meni parikin ohi, ennenkuin itse oli automaatilla. Yksittäinen lippu muuten maksoi 1,50 euroa eli ihan kohtuuhintainen.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.