Must hankinta syksyksi

27.7.2013

Sanotaanko vaikka niin, että kesän tarjonta ei inspiroi enää yhtään. Nyt täytyy alkaa suunnata katse jo kohden syyshankintoja. Nimittäin valitettava tosiasia on, että parhaat viedään päältä ja jos niitä ei tee nyt, mieleisissä jutuissa ei olekaan enää sopivia kokoja.

Olen monessa asiassa vähän mattimyöhäinen, koska en tahdo millään syttyä ainakaan mistään pintamuotijutuista. Ja kun minä sytyn, niin asiaa on todellakin tullut mutusteltua jo jonkin aikaa. Toki, tuleehan noita hutilyöntejä minultakin, vaikka miten harkitsisi ja miettisi asiaa.

Nahkahousuja olen pyöritellyt mielessäni jo ties miten pitkän aikaa. Kun minä niistä sytyin joskus viime talven aikaan, ei nettikaupoissa ollut enää kokoja jäljellä. En kuitenkaan halua investoida niihinkään ihan älyttömiä summia, joten ihan mikä tahansa malli ei käy kukkaron näkökulmasta.

(Huom. Seuraavat linkit ovat kaikki mainoslinkkejä ja johdattavat yhteistyökumppaneideni sivuille.)

Nellyltä ja Bubbleroomilta löysin molemmista ihan hyvän valikoiman nahkahousuja. Valinta näiden kauppojen välillä oli helppoa, koska Bubbleroomilla oli nämä Selected Femmen Zabrina Zip -leather pants´t jonkin verran edullisemmat kuin Nellyn tismalleen samat housut

Minä tilasin omani siis tänään ja jään jännityksellä odottelemaan niitä saapuviksi. Koko kun on aina täysi arvoitus..

Vihdoinkin saan siis omat nahkahousuni, jee! Syksy saapukoon!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

9 kommenttia:

 1. Mulla on noi! Hyvä hinta-laatusuhde. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan, kun viime syksynä bloggasit aiheesta ja taisinpa nähdäkin ne päälläsi silloin Nectarinen lukijaillassa. Mikäköhän koko sulla mahtaa olla? Ainakin ne istui sun päälle just eikä melkein! Voi kunpa oma kokokin tärppäisi.. Tilasin nimittäin koon 34.

   Poista
  2. 34 on mulla, joten kyl se sullekin sopii.

   Poista
  3. Jes! Vedän ne siis päälle vaikka väkisin:)

   Poista
 2. Pitääkin kaivella omat nahkikset esille. Vieläköhän löytyisivät. Ne on teetetty aikoinaan Balilla ja olivat sitten vuoden päästä aavistuksen liian lyhyet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Johanna! Eihän se todellakaan haittaa, jos ne on vaan aavistuksen lyhyet, kunhan ne istuu nilkan kohdalta nätisti! Niitähän kannattaa vaikka entisöittää jollakin ompelijalla just nilkan kohdalta, koska pituus on ihan hyvä, kunhan se istuu siitä kohtaa nätisti! Ei muuta kuin käyttöön vaan!

   Poista
 3. Noita Sabrinoita on muuten sekä normihintaisina (uutta/tuoreinta kesä/syksy 2013 satsia) että alessa (kevät-kesä-2013 satsia, mutta tällä hetkellä vain koot 38 ja 42) tuolla Bubbleroomissa. En tiedä onko noiden satsien välillä mitään varsinaista eroa. Malli ainakin näyttää aivan samalta ja nimikin on sama.

  Normaalisti käytän 34 tai 36 housuja merkistä riippuen. Noissa Sabrinoissa 36-kokokin oli piian pieni, vaikka nahka aina venyykin. Koko 38 olikin sitten jo vyötäröstä liian iso. Komppaan Marjukkaa - hyvä hintä-laatusuhde : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomasin, että vanhemman malliston housuja myytiin hintaan 111 euroa! Ihan huikean edullinen hinta, mutta tosiaan kokoja oli niukasti tarjolla. Niinhän siinä usein käy, että kun itse innostuu, niin kokoja ei enää ole..

   Minä tosiaan tilasin tästä upouudesta mallistosta koon 34 eli saapas todellakin nähdä, onko ne sittenkin liian pienet.. Useissa malleissa koko 36 on taas jostain kohtaa liian isot. Näitten kun pitää istua ihan just eikä melkein.

   Poista
 4. Ovat aika Wau noi housut ;)
  Malli näyttää hyvältä, joten jään odottelemaan kuvia :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.