Asuntomessuterveiset, osa 2 (Rock-kivitalo Cliff)

19.7.2013

Kerroinkin jo asuntomessujen aikaisemmassa postauksessa, että olin tehnyt etukäteen listan niistä kohteista, mitä haluan käydä katsomassa messuilta paikan päältä. 

Kivenherran jälkeen heti seuraavaksi eniten halusin käydä todistamassa, miltä kohde nro 23 eli Rock -kivitalo Cliff oikein näyttää. Ihan erityisesti halusin nähdä sieltä, miltä kiiltävä valkoinen kuivapuristelaatta oikein näyttää lattiapintana. Kuten jo kerroinkin, meitä sisustussuunnittelussa auttava Kaisa Blomstedt ehdotti myös laattalattiaa, koska se on kuulemma maailmalla varsin suosittua, paljon parkettia suositumpaa. Ja tosiaan, laatat ladotaan toisiinsa 1-2 millimetrin saumoilla, joten pinta on lähes tasaisen saumatonta, kuten tässäkin messukohteessa.

Halusin myös nähdä ihan livenä, miten tässä kohteessa on toteutettu se, että olohuone on puoli kerrosta alempana kuin ruokailutila, kuten meilläkin tulee rakennettavassa kohteessa olemaan. Ja kuinka nämä kaksi tilaa on erotettu toisistaan. Meillä nimittäin arkkitehti ehdotti keittiön ja olohuoneen välille valkoista umpikaidetta, mutta itse haluaisin laittaa kaiteeksi pelkän lasin. Ihan vaikka avaruuden ja valon nimissä. Tässä kyseisessä kohteessa kaide oli lasia, joka oli reunustettu valkoisella kehyksellä. Hyvä idea.

Etukäteistutkinnan perusteella tässä kyseisessä kohteessa oli myös keittiössä paljon sitä, mikä miellyttää minun silmääni. Meille kun myös tulee valkoinen keittiö, mutta jonka välitilan väritys ja materiaali on mietityttänyt. Tässä kyseisessä keittiössä välitila oli toteutettu siten, että se oli maalattu harmaan/ruskean/mudan -värillä ja peitetty lasipleksillä. Ihan loistava idea. 

Mennään siis kuvien pariin.

^Yllä olevat kaksi kuvaa on lainattu Rock-kivitalojen omilta sivuilta täältä. Messujen ajanhan lattiat on vuorattu, joten lattiapintaa oli vaikeaa saada ikuistettua omalle kameralle. 


^Valkoinen keittiö yhdistettynä mudan väriseen välitilaan. Led -valot antaa tarvittavan valaistuksen.
^Olohuoneen ja keittiön välillä on lasikaide, joka on kehystetty valkoisella.
^Kattausta.

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

1 kommentti:

  1. Kiitos tästä! En ole koskaan ollut asuntomessuilla ja siksikin aihe kiinnostaa.

    Yritin kuvitella valkoisella kehystetyn lasin kokonaan valkoiseksi. Kyllä kai sekin toimisi, mutta tämä ratkaisu näytti mahdottoman hyvältä.

    Meillä puulattiat jatkavat voittokulkuaan. Ja kokolattiamatot :) Laatta kyllä näytti oikein hyvältä.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.