Shortsiasu

7.6.2013

Perjantaina töitten jälkeen piti lähteä poikkeamaan laattakaupassa. Syystä että tapasin kuluneella viikolla jälleen meidän sisustusarkkitehdin, joka taas tarkoittaa sitä, että valinnat raksan suunnalla alkaa olla kukonaskeleen verran pidemmällä. Aika kiva vaihe, kun oikeasti alkaa hahmottaa, miltä lopputulos alkaa näyttää. Tosin vieläkin täytyy silmät pistää kiinni ja mielikuvitusvaihde päälle, mutta kuitenkin..

Kelit on olleet kuluneella viikolla aika ihanat ja senpä tähden hankin (farkkushortseja lukuunottamatta) muutaman vuoden tauon jälkeen tämmöiset lyhyehköt shotsit, jotta kalkkunakoivet saisi edes pienen värikerroksen. Viime sunnuntain saaripäivä tosin pisti tähän kalkkunaprosessiin mukavasti vauhtia eli pienenpieni värikerros ihan selvästi orastaa jo. 

Toivottavasti viikonloppunakin päästäisiin nautiskelemaan helteistä, koska minäkin vaadin niistä osaani! Onnelliset te, jotka hoksasitte ajoittaa lomanne tähän hetkeen..


Edit: Vyö on tietysti Boomerang eikä Bumerang

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis asu, ihanan fresh ja merellinen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinivalkoraidallinen yhdistettynä punaiseen -> ei voi mennä pieleen:) Toiveissa on myös siniset shortsit ja niihin yhdistäisin punaiset kengät.

   Poista
 2. Voi kun kaunis kokonaisuus! Minäkin ei shotsi-ihmisenä aloin haaveilemaan tuollaisista,mutta josko nyt ensihätään luottaisi punaisiin pidempiin housuihinsa :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne sun punaiset housut on tosi cool!! Works!

   Poista
 3. Onpas raikkaan näköinen kokonaisuus - ja sopii sinulle! Minä päätin kyllä vaatekomeroa siivotessa ja kesävaatteita lajitellessa jo viime kesänä, että meikäläisen julkinen shortsielämä on ohi - sen verran tuntui tuota selluliittia ilmaantuneen. Mikä ei tietenkään estä käyttämästä lököcollageshortteja tässä kotona - meidän nuorison häpeä meikäläisen kirmatessa rivitalopihalla postinhaussa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta pukeutumisessa kaiken aa ja oo on se, että itsellä on hyvä fiilis! Olkoon lahkeen mitta mikä hyvänsä tai shortsin laatu mikä hyvänsä. Välillä tosin omaa mukavuutta koetellaan, kun yleinen mielipide ei oikein ole yhtä oman mielipiteen kanssa ja silloin se omakin mieli muokkautuu ikäänkuin automaattisesti:)
   Kotoa saatu palaute on kaikessa raakuudessaan yleensä aika rehellistä:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.