Pala amerikkaa eli Brooklyn Cafe

14.6.2013

Oletko koskaan vieraillut Fredalla sijaitsevassa pikkuruisessa Brooklyn Cafe -nimisessä kahvilassa? Jos vastaus on kieltävä ja mieli tekee kokea jotain täysin poikkeavaa, niin silloin tämä lilliputtikahvila on oikea valinta! Jos vastauksesi on myöntävä, niin kerro ihmeessä kokemuksesi! 

Kuulin parilta tutulta kehuja tästä paikasta ja pitihän siellä sitten itsekin poiketa. Ajankohta oli perjantaina töitten jälkeen ja valikoimien vähyydestä huolimatta kahvila teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. My kind of cafe. 

Tunnelma oli vaan niin periamerikkalainen tai ehkä jopa peribrooklyniläinen (vaikka en Brooklynissä ole koskaan vieraillutkaan) ja siellä todellakin tulee fiilis, että on jossain aivan muualla, maailman äärillä. Kahvila on niin pieni, että viisi ihmistä jonossa tarkoittaa, että jono on pihalle asti. Kalusteet on kuin roskalavalta nostettuja, kaikki eriparia, mutta kuitenkin niin chic. Ja tietysti Obama koristaa paikkaa, jonka omistaja on periamerikkalaisen peri-isänmaallinen. Valokuvia, (joulu)valoja, etnisyyttä, rosoisuutta, siisteyttä ja sotkuisuutta - ei mitään eurooppalaisuutta, puhumattakaan skandinaavista eteerisyyttä.

Jos haluat kokea hyvinkin periamerikkalaista kahvilatunnelmaa, niin kannattaa poiketa tässä paikassa. Se on myös kivasti 3B -ratikan reitin varrella. 

Seuraavalla kerralla haluan mennä kahvilaan heti aamusta ja päästä näkemään heidän valikoimansa täydellisimmillään. Heillä kun on oma leipomo siinä ihan vieressä ja huhut kertoo, että cupcaket, bagelit, muffinssit ja muut vie kielen mennessään. 

Alla olevat kuvat on otettu vähän niinkuin salaa.. En vaan kehdannut alkaa zoomailla ja säätää kameran kanssa.. Ja vaikka mainostan paikkaa, tämä ei ole "mainospostaus".

Ihanaa viikonloppua ja hyvää lomaa lomansa aloittaneille! 
Keskikesäkin on muka jo ensi viikonloppuna..

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa, kiitos vinkistä! Josko saan itseni jossain vaiheessa keskustaan saakka raahattua niin ehdottomasti tuolla on käytävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään sitten poikkesin myös heidän Bakery -myymälässä ja maistoinpa heidän itsetekemäänsä vaniljaista cupcake´a. Toiseksi parasta cupcakea, mitä olen koskaan maistanut!! Paras kokemus on parin vuoden takaa, Floridasta Meksikonlahden rannalta jostain maalaismarkkinoilta ostettu sitruunainen, aivan jumalainen yksilö. Sitä makuelämystä ei voita mikään, mutta toinenkin sija on erinomainen:)
   Sanoisin niin, että kahvilan puolella tunnelma on kuin Brooklynissä konsanaan ja Bakeryn puolella taas tarjoilut oli huikeat! Molemmat kannattaa kokea:)

   Poista
 2. Autenttisuutta lisää entisesätään se, että suomen kielellä siellä ei pärjää :)
  Eikös samoilla tyypeillä ole cupcakeputiikki siinä ihan lähellä myös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Siitä piti myös mainita, mutta hyvä kun muistutit:) Ja ihan american accsentilla:)
   Bakery -myymälä löytyy 100 metriä lähempää keskustaa ja niinkuin Dahlialle jo tuossa kommentoin, kannattaa sekin kokea, ehdottomasti!

   Poista
 3. Brooklyn Cafessa todella on brooklynilaista fiilistä. Kahvila voisi olla vaikka Brooklynin Carrol Gardenissa. Mautkin ovat aito-amerikkalaisia

  Pidän enemmän tästä Cafesta kuin Bakerysta, jossa on vain kaksi pöytää, rouheampi sisustuskin on Cafessa enemmän mieleeni.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.