Lontoon tuliaisia

6.6.2013

Mainitsin jokunen postaus taaksepäin, että olin saamassa Lontoosta hiukan tuliaisia. Meidän ruokakunnassa kun vieraillaan kyseisessä kaupungissa aina silloin tällöin.. 

Sain tarkat ohjeet, että kyseinen tuliaisten hakureissu ei saa tuottaa kohtuutonta vaivaa eikä se voi olla sellainen, että kauppojen kiertely ja niiden etsiminen vaatisi kaupungin läpikotaista tuntemista. 

Noh, ei auttanut muu kuin tehdä mahdollisimman tarkka ostoslista kuvien ja tuotenumeroiden kera ja osoitteena yksi ainoa kauppa. Mietin kahta vaihtoehtoa - joko Massimo Dutti tai Banana Republic. Pieni tsekkaus ko brändien mallistoihin yhdistettynä siihen faktaan, että tunnen Bananan koot parhaiten, niin valinta oli lopulta helppo.

Sain reissusta tuliaisiksi pari työmekkoa, yhden jakun ja nämä kuvien korut.

Kas tässä korut. Punakultainen statement -kaulakoru ja kultasomisteinen rannekoru ruskealla nahalla. Rannekoru on ollut aika kovassa käytössä, mutta kaulakoru odottelee vielä korkkaustaan. Minä kun en jostain syystä oikein osaa niitä käyttää - ilman joulukuusifiilistä..






Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

9 kommenttia:

 1. Ovatpas ne kauniita! Upeita tuliaisia olet saanut.

  Meillä tuliaiset (joita pääosin ostetaan lentokentältä työmatkojen kohteiden ja matkan lyhyen keston takia) menevät niin, että minä kerron miehelle tarkasti tekstiviestillä minkä kosmetiikan tarvitsen ja kirjoitan siitä mahdollisimman paljon ylös mallina, sävynä jne. ja mies ojentaa ohjeet myyjälle. Aina on kyllä oikea purkki kotiin saakka tullut.

  Mies kertoo tarpeistaan tyylillä "partavaahto on lopussa" :D Minä sitten haen oikean.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se vähän menee:) Ja hyvä niin, koska miehet ei pääsääntöisesti ymmärrä näistä asioista mitään (tai ainakaan tarpeeksi) ja jos niille antaa vapaat kädet, niin yleensä se johtaa huonoon lopputulokseen:)
   Onneksi me naiset ollaan niiiiin hyviä!

   Poista
 2. Voi miten upea statement-koru! Mielettömän kauniit värit ja yksityiskohdat. Toimii varmasti ihanasti esimerkiksi olkaimettoman kesämekon kera ♥

  VastaaPoista
 3. UU-la-laa mikä kaulakoru! Banana Republic on yksi suosikkimerkeistäni. Heidän housunsa sopivat minulle täydellisesti. Niitä uskallan tilata tuliaisinakin pelkän koon perusteella. Ainakaan vielä tähän mennessä ei ole mennyt kertaakaan pieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kuule Ihan Tismalleen samat kokemukset! Niitten mitoitus vaan toimii eikä pettymyksiä ole tarvinnut kokea!
   Tietysti mikään ei korvaa sitä, että itse pääsisi hypistelemään ja sovittelemaan paikan päälle.. Voi kunpa kesän aikana pääsisi.. Toivottavasti Sinua Tiina ainakin onnistaa sen suhteen:)

   Poista
 4. Vau upea kaulakoru. Käy kyllä niin moneeen asuun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sun idea keltaisen mekon kanssa täytyy kyllä päästä kokeileen!! Mustasta tietty puhumattakaan..

   Poista
 5. Spooky, aivan kun tietäisi, mitä tuleman pitää : )

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.