Tiger of Sweden Kotelomekko

26.6.2013

Muistatteko kun viime vuonna esittelin teille tämän alla kuvassakin näkyvän Tiger of Swedenin kotelomekon? Kaiken varalta -  Tässä linkki siihen juttuun.

Käytän työvaatteena kotelomekkoja huikean paljon. Ne on vaan niin helppoja käyttää ja yhdistellä eri asusteiden kanssa. Kun kaapissa on musta, harmaa ja vaikkapa joku värillinen kotelomekko, niin juurikaan muuta ei työvaatteeksi tarvita.

Minä tykkään käyttää kotelomekkoa, jossa on hihat - edes jonkinmittaiset sellaiset. Hihattomat vaan ei innosta, koska jostain syystä en osaa käyttää vaikkapa paitsikkaa kotelomekon alla. Joillakin se kombinaatio näyttää todella hyvälle, mutta itse en sellaisessa viihdy. Sen tähden siis tarvitsen aina hihat mekkooni.

Harmaaseen mekkoon väriä tuo tällä kertaa Marja Kurjen silkkihuivi, jonka olen sitonut rusetinmalliin. Saatanpa huomenna laittaa sinisen huivin tilalle samaisen huivimallin punaisen version. Tuli nimittäin poikettua taannoin Marja Kurjen huiviliikkeen ystävänmyynnissä ja tehtyä ihan kivoja hankintoja.

Nauttikaa te - hyvät ystävät - näistä ihanista hellekeleistä, jos vaan suinkin voitte! Minä tyydyn kurkkimaan helteisiä hetkiä vain ruudun takaa.. Voi kunpa niitä riittäisi vielä heinäkuullekin..
Kotelomekko: Tiger of Sweden
Huivi: Marja Kurki
Kengät: Unisa
Laukku: Tory Burch

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

10 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, edes pikkuruiset hihat on oltava, muuten tulee tosi outo olo. Btw, olen melko varma, että olen nähnyt sinut lounaalla (luonnossa vielä nätimpänä kuin blogissa) yhdessä pääkaupunkiseudun pienenpienessä kauppakeskuksessa useammankin kerran. Taidetaan olla samassa rakennuksessa tai muuten lähekkäin töissä. Älä siis ihmettele, jos jonain päivänä rohkaistun ja moikkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, jännää! Tykkään kyseisestä lounaspaikasta:)

   Tule ihmeessä moikkaamaan!!

   Poista
 2. Hei BW, joskus on tosiaan vaikea löytää sitä täydellistä kotelomekkoa. Minäkin olen sellainen kotelomekko-nainen. Eikö ole kummallista, että on niin vähän hihallisia kotelomekkoja. Kokoon katsomatta monet naiset haluavat edes lyhyet hihat. Olen monta kertaa sanonut suunnittelijoille tästä. Hihat tietysti lisäävät mekon hintaa, mutta ei sillä NIIN suurta merkitystä ole, että kuluttaja ei sellaista ostaisi. Näin ainakin uskon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaisa! Hyvä tietää, että juuri Sinä olet samaa mieltä kanssani tästä hiha-asiasta! Olet kuitenkin ammattilainen näissä muotiin liittyvissä asioissa, toisin kuin minä, joka vaan harrastan. Hihat (ihan vaikka pienetkin) siis kunniaan!

   Poista
  2. Hei BW, ethän sinä ole harrastaja. Sinä olet käyttäjä/ostaja, jota nimenomaan muotialan pitäisi kuunnella nykyistä enemmän (= yksi lempiaiheistani). Kenelle muulle tuotteita suunnitellaan ja tehdään kuin käyttäjille. Eli vaatteidenkäyttäjät kunniaan, samoin hihat.

   Poista
 3. Minäkin olen viime aikoina vihetynyt enemmänkin hihoihin, vaikka hihattomien kanssa boleroille on ahkeraa käyttöä :)

  Kaunis ja upea kokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Hihaton tosiaan vaatii joko päälleen tai alleen jotain toista vaatetta, toisin kuin hihallinen. Ainakin siis töissä. Vapaalla voi niinkin heilua käsivarret paljaana, mutta töissä ei oikein kehtaa..

   Poista
 4. Ihana ja tyylikäs asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! Vähän harmaa, mutta onpahan ainakin ajaton:)

   Poista
 5. Löysin täydellisen kotelomekon pari päivää sitten, Bossin. Kun laitoin sen päälle, ei muuta tarvinnut...Oli varmaan tehty mun mittojen mukaan.. :D Useinhan mekko voi pullistella tai kiristää väärästä kohtaa....
  Kotelomekko on aina tyylikäs ja hyvin muunneltava myös. Kotelomekkoja mulla onkin kaappiin kertynyt, eri väreissä.. :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.