Viikonlopun asu

5.5.2013

Tänä viikonloppuna on tullut tehtyä yhtä ja toista. Siis semmoista, jota varten täytyy vähän panostaa pukeutumisen suhteen. Edes sitä pahuksen veroehdotusta en ole ehtinyt vielä korjailla..

Valkoiset housut on aikamoinen pelastus moneen tilanteeseen. Ne jalassa voi huoletta mennä vaikka minne ja näyttää aina siistiltä. Ja kun valkoiseen yhdistää beigen värimaailman, niin lopputulos ei voi mennä pieleen.

Olen muuten sortunut tässä kevään kuluessa ripsipidennyksiin ja kertakaikkisen ihastunut niihin. On ne vaan niin helpot. Erityisesti arkiaamuisin ne on iso helpotus, kun ei välttämättä tarvitse ehostaa juurikaan muuten kuin tekemällä pohjameikki, poskille vähän punaa, samoin huuliin. Pohjameikinkin muuten teen tätä nykyä pelkän bb-voiteen avulla.

Yritän saada alkuviikosta aikaiseksi jutun, jossa poiketaan rakennuksella yhdessä Marjukan kanssa sekä tavataan sisustusarkkitehti Kaisa Blomstedt. Nyt kuitenkin odottaa hiukan ikävämpi velvollisuus - nimittäin se hiton veroehdotus, dääm.

Ensi viikolle on luvattu huikean hienoja säitä - kenties pienen arkivapaan kunniaksi? 
Mukavaa tulevaa viikkoa siis kaikille!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

15 kommenttia:

 1. Tosi kaunis asu!

  VastaaPoista
 2. Kaunis on asu! Oi, mahtava nähdä sinun ja Marjukan visiitti rakennuksella. Toivottavasti kaikki sujuu siellä hyvin ja aikataulussa.

  Oi, olen miettinyt noita ripsienpidennyksiä. Kai niitä voisi kerran elämässään kokeilla. Pelkään vain, että jään niihin koukkuun. Voiko niiden kanssa muuten saunoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakennus edistyy nyt hurjaa vauhtia, koska valmiita elementtejä nostetaan paikalleen. Raamit lienee pystyssä lähiviikkoina. Eiköhän sen suhteen mennä aikataulussa, vaikka ei me olla tehty mitään varsinaista aikataulua. Emme ota siitä paineita..

   Ripsienpidennykset tuntuu taas niin mahtaville pitää! Juurikin helppouden tähden. Saunominen on kai ihan mahdollista, mutta varsinaisesti veden kanssa ei voi oikein läträillä ne päässään:) Itse olen kokenut kuitenkin hyödyt suuremmiksi kuin haitat. Varmaankin kohta taas tympäännyn niihin.. Mutta siis - kokeilemalla selviää ja ainakin minä tykkään!

   Poista
 3. Näytät niin kauniilta ja asusi on tyylikäs. Odotan myös mielenkiinnolla postausta raksalta. :)
  Minulla oli pari vuotta sitten ripsienpidennykset ja nyt olen taas alkanut haikailemaan takaisin. Mietinkin jos kesäksi ottaisi, koska oli ne niin huolettomat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kuule Riina (meidän kesken) ihan järkyttävä hiuskriisi.. Tukalle täytyis tehdä jotain ja äkkiä. Unohdinpa tämänkin postauksen yhteydessä pyytää kampaamovinkkejä helsinkiläisiltä. (Menisköhän vinkkipyyntö tätä kautta perille?) Itsellä ei siis ole niin kovin hehkeä olo, mutta siis kiitos kuitenkin kauniista sanoistasi:)

   Ei muuta kuin ripset siis hankintaan taas kesäksi! Uiminen niitten kanssa ei oikein sovi, tai siis voihan ne päässä uida, kunhan ei pistä päätä veden alle..

   Poista
 4. Kiitos huippumukavasta päivästä! Oli kiinnostavaa nähdä teidän raksa! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä SuperSuper kivaa! Seuraavalla kerralla päästäneen taas vähän korkeammalle:)
   Kiitos vaan itsellenne!

   Poista
 5. Kaunis keväinen asu ! Ripsipidenneykset kuulostaa kyllä huolettomilta. Ehkäpä vielä kokeilen.
  Mukava kuulla, että rakennusprojektinne edistyy.


  Kivaa alkavaa viikkoa !

  VastaaPoista
 6. Teidän rakennusprojekti kuulostaa todella mielenkiintoiselta!

  Minulla oli pidennykset pari vuotta sitten, pidin pienen tauon ja viime kesänä laitatin ne uudestaan mutta silmät ei enää tykänneet yhtään joten se jäi.

  VastaaPoista
 7. Oi kuinka kaunis väri ja malli tuossa Benettonin paidassa.

  VastaaPoista
 8. Kauni asu ja toi toppi on ihana! :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis asu ja kauniit kukat! Mutta olo sen jälkeen, kun veroehdotus on hoidettu, on ihan voittajalla :)

  VastaaPoista
 10. Olen seurannut blogiasi satunnaisen säännöllisen epäsäännöllisesti, kivat jutut ja hyviä puketumisvinkkejä :) Kiitos niistä! Olen myös siirtymässä bb-voiteeseen, vinkkaatko mitä voidetta käytät/mikä olisi hyvä. Kiitos!

  VastaaPoista
 11. Valkoisen ja beigen yhdistelmä on aina kaunis ja hienostunut!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.