Vähän uutta

17.5.2013

Eikä oikeastaan niin vähän. 

Minullahan on aina (siis todellakin ihan aina) ollut pitkät hiukset. Olen tässä jo pidempään harkinnut sen poikki pistämistä ja nyt sitten vihdoinkin rohkenin tehdä sen. Eikä pitkiä suortuvia ole laisinkaan ikävä.

Näin kuvasta katsottuna muutos ei näytä kummoiselta, mutta minulle se on todellakin sitä, varsinainen giant leap. Eihän nämä vieläkään ole lyhyet, mutta muuttuminen pitkähiuksisesta puolipitkään hiusmalliin on isompi muutos kuin mitä olen oikeastaan koskaan rohjennut tehdä. 

Ajattelin ensin, että haluan ihan suoraan leikatun mallin, siis ilman, että hiuksia kerrostettaisiin mitenkään. No se ei oikein ollut hyvä ratkaisu, koska hiuksia on niin paljon. Tai siis suomalaiseksi minulla on tosi paljon hiuksia, vaikkakin yksittäinen hius on aika ohut. Jos hiuksia ei olisi kerrostettu, olisin näyttänyt vähän hassulta pallopäältä.

Kuva on taas ihan mahdottoman huono, koska kuvauspaikkoja on täällä kotona niin surkean vähän. Ja se on puolestaan johtanut siihen, että minusta on tullut vähän laiska kuvaaja.. 

Tässä kuitenkin yksi ainoa otos, kiireessä tietysti napsastu.

Mutta hei - Ihan mahtava viikonloppu luvassa (terveisin euroviisufani)! 
Onhan jääkiekkokin ihan ookoo, kun vastassa on se kaikkein rakkain naapurimaa.

Käsin kosketeltavan jännittävää viikonloppua siis itse kullekin!
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

9 kommenttia:

 1. Uudet hiukset ovat paljooon paremmat kuin vanhat. Sinuna miettisin vielä etuhiuksien pientä lyhentämistä (ei siis mitään otsatukkaa, mutta vähän lyhyemmät)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! Olen kyllä harkinnut sitäkin asiaa, mutta hui, pala kerrallaan:)

   Poista
 2. Hyvin sopii, klassisen kaunista! :)

  Ja aivan ihana asu! En ole koskaan ajatellut, että voisi yhdistää hopeaa ja konjakkia, mutta sehän näyttää todella hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ihanainen Pumpulipupu! Paita on kivasti punertavan beige (termi ihan omasta BW:n värikartasta, heh:) ja kauluksen somisteet pronssin väriset. Ihastuinkin just siihen ideaan, että paita ei ole hopeaa eikä kultaa.. Taittaa ehkä enemmän kultaan ja sen tähden valitsin ruskea/kulta asusteet:)
   Hillitöntä filosofiaa:)

   Poista
 3. Huomattavasti parempi kuin entinen malli, onnittelut rohkeasta päätöksestä! Minäkin suosittelisin kevennettyä etutukkaa, ei mitään otsatukkaa, mutta keskimmäisten hiusten selkeää lyhentämistä (niin etteivät ylety poninhännälle).

  Itsellä aivan sama ratkaisu tuli tehtyä vahingossa, kun turkkilainen kampaaja leikkasi 15 cm, vaikka puhe oli viidestä ;) Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen lopputulokseen, minulla on ilmeisesti samanlainen hius kuin sinulla, eli yksittäinen hius on ohut, mutta niitä on paljon. Sellainen hius on pidempänä aika roikon näköinen, nyt nämä "lyhyeni" ovat taipuisat ihan itsestään kun pituus ei paina niitä niin päätä myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit! Kuulostaa kyllä niiiin tutulta! Ja tuo otsatukkajuttu pitää ottaa kyllä vakavaan harkintaan! Tapaan kampaajaa taas viikon kuluttua ja voi olla että sakset silloinkin vähän heiluu:)

   Poista
 4. Hyvännäköiset hiukset!!! Hei, ollaan Oulussa 11.6. - 30.7. jos vaikka ootte käymässä pohjoisessa tuona aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou jes! It´s a deal! Loma starttaa tosin vasta heinäkuun puolivälissä, mutta olishan siinä pari viikkoa aikaa. Ja Hesan päässä sitten vice versa!!

   Poista
 5. Kivat hiukset ja upea asu! En tiedä, uskallanko edes tunnustaa, mutta itse lyhythiuksisena tuo muutos ei omaan silmään vaikuta niin radikaalilta. Ymmärrän kyllä, että se itsestä voi siltä tuntua. :-)

  Minulla ovat olleet lyhyet hiukset jo yli 20 vuotta. Nyt olen miettinyt, josko jaksaisin yrittää kasvattamista. Hiuksia on runsaasti, mutta yksittäiset hiukset ovat ohuet ja pehmeät. Mutta ehkä uusi malli (joskus ensi vuonna) voisi olla sen kaiken tuskan arvoista?

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.