Suomalaista vaate- ja korusuunnittelua

18.5.2013

Kun poikkesin Hietalahdessa avatun uuden kauneuskeskuksen Miira C Beauty Clinic´n avajaisissa, tutustuin siellä myös suomalaisen vaatesuunnittelija Lalli Savolaiseen ja hänen itse suunnittelemaansa vaate- ja korumallistoon. Lisäksi hänen kokoelmistaan löytyi palasia myös maailmalta tuodusta muodista. 

Pieni googlaus Lalli Savolaisesta paljasti, että hänhän on varsinainen muodin ja kauneuden moniosaaja - meikkaaja, maskeeraaja, stylisti, kampaaja, vaatesuunnittelija, korusuunnittelija, yrittäjä, maahantuoja.. 

Yhtä kaikki, hänen mallistonsa on nähtävillä Miira C Beauty Clinic´n tiloissa Hietalahdenkatu 5 C, suosittelen ehdottomasti tutustumaan! 
^Lalli Savolainen ja Miira C:n upeita upeita leidejä. Sekä Tiialla että Marjolla on yllään Lallin suunnittelema asu. Erityisesti Tiian yllä oleva sininen mekko oli varsinainen katseenvangitsija.

^Keltainen kaunokainen asustettuna Lalli Savolaisen suunnittelemalla statement -kaulakorulla.

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

8 kommenttia:

 1. Kauniita mekkoja. Kunpa tulisi oikein lämmin kesä niin pääsisi käyttämään mekkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tulee kun oikein oikein toivotaan:) Kesä ja mekot!

   Poista
 2. Hei!
  Voisitko kertoa enemmän kolmannen kuvan kirjavasta mekosta!!! Se on fantastinen. t.Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maija! En muista kuollaksenikaan, oliko kyseinen mekko Lalli Savolaisen suunnittelema vai hänen maahantuomaa mallistoaan, sori.. Muistelisin, että se olisi maahantuotua mutta tämä on siis vaan veikkaus. Joka tapauksessa kyseinen yksilö on nähtävillä ja ostettavissa Miira C:n kauneusklinikalla Hietalahdenkatu 5 C eli käy ihmeessä katsomassa sitä paikan päällä, jos asut pääkaupunkiseudulla! Siellä se mekko kavereineen odottaa käyttäjäänsä, ellei tosin ole jo myyty.

   Poista
 3. Tuon näköinen ( se kirjava) tai hyvin samannäköinen oli juuri jossain lehdessä jonkun tähden päällä - kun vaan muistaisin kenen ja missä ?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos anneaulikki muistat tarkemmin, niin ilmoittele ihmeessä! Pinnistele pliis:)

   Poista
 4. Oi ja wau! Sininen mekko on upea. Mutta kyllä keltainen mekko ja takki muös puhuttelevat. Ennen vanhaan taisivat nämä statement - korut ollla ihan vaan pukukoruja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen mekko oli kyllä Todella kaunis! Sitä oli myös mustana, mutta minuun kolahti juurikin tämä ihana taivaansininen väri. Keltainen paitsikka on samainen, joka Marjolla on yllään ihan ensimmäisessä kuvassa fuksianpunaisena. Niitä oli myös valkoisena. Eli se ei ole takki, vaan aika huikean näyttävä kauluspaita!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.