Snapshottia eräästä työpäivästä

27.5.2013

Joudun pääsen työn puolesta mukaan kaikkeen kivaan tekemiseen ja välillä harteita painaa niin mahdottomasti. Ei niinkään fyysisesti.

Tässä teillekin muutama snapshotti eräältä päivältä, joka oli kaikkea muuta kuin tavallinen työpäivä.

Se alkoi ammattilaisen tekemällä meikillä ihan supervarhain. Heti kahdeksan jälkeen aamulla olinkin jo Laakson sairaalan ravitsemusterapeutin vastaanotolla, eli kun aloittaa aikaisin, saa tehdyksi yhtä ja toista. 

Illalla kotona olo oli rättiväsynyt.Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

20 kommenttia:

 1. Näin sinut tänään aamu-tv:ssä ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olitpa aikaisin hereillä:) Minun päivä alkoi klo 4.45..

   Poista
 2. Hei BW, avasin aamulla tv:n - ja kenet näinkään siellä puhumassa. Olipa hauska yllätys. Haastattelu meni hyvin (vaikka en nähnytkään sitä aivan alusta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivasuoruus toi hiukka lisähaastetta, vaikka lopulta unohdin jopa jännittämisen:)

   Poista
 3. Arjen poikkeuksia minulle -vapaapäivä tänään. Melko usein avaan silloin aamuteeveen ja kuuntelen sujuvasti, en niinkään istu katsomassa. Mutta yhden haastattelun tänään katsoin.. Hyvin pärjäsit Janin kanssa. Terveisiä ja hyvää alkanutta kesää!

  Teija S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Teija! Televisiota kannattaa pitää auki, koska aamulla käydään niin mielenkiintoisia keskusteluja! Jos/kun teet kesäreissuja Hesaan, niin ilmoittelehan!

   Poista
  2. Teenhän minä... mutta ne ovat aina niin pikareissuja, että mitään ylimääräistä ei mahdu ohjelmaan... Syyskuussa olisi parikin viikonloppua ihan ajan kanssa (lue: ehkä...) siellä. Tehdäänkö suunnitelmaa?

   TS

   Poista
  3. Tietysti!! Ollaan yhteydessä ja olis Supermukavaa nähdä!!!

   Poista
 4. Kivoja työpäiviä! Mä kaipaan aika ajoin mun vanhaa työpaikkaa Suomessa. Se oli juuri sellaista mistä nautin ja pomokin oli yliveto. Samoin työkaverit. Työmatkoja Pariisiin, Kölniin tai Lontooseen, ympäri Suomen, paperin pyöritystä, vaatteiden hypistelyä... Mutta niin se elämä kuljettelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvin arvata, että kaipaus nousee silloin tällöin pintaan! Onneksi kuitenkin olet saanut kokea sen joskus - se on pelkästään rikkaus:)

   Poista
 5. Ohoh - nythän jännäksi menee;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan - Jännitys oli lähes käsin kosketeltavissa:)

   Poista
 6. Sinulla ollut ihana päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pihla! Ainakin se oli hyvin erilainen ja erityisen jännittävä:)

   Poista
 7. Tosi ihanaa nahda edes nain jalkikateen aamu TV:n kautta rakkaita sukulaisia kun on hieman liian iso "latakko" tuossa valissa! Hienosti meni haastattelu, "we are so proud of you"! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih:) Sori kun en kertonut etukäteen, mutta en vaan halunnut itselleni yhtään enempää paineita kuin jo muutenkin oli:) Suora lähetys on kuitenkin aika "haastava" kokemus, ainakin ensikertalaiselle..

   Poista
 8. Kuuntelin aamu-uutisia ja samalla laittelin aamupalaa vai mitä lie khvia keittelin:) Mietin siinä että jotain tuttua nimessä...en tajunnut katsoa:)Olen kyllä nähnyt sut aiemmin telkkarissa ja kiljaisin siipalle, että siinä on se BW!

  VastaaPoista
 9. Harmi, ohi meni ohjelma kun ei meillä ole muistettu telkkaria taas olevankaan kun on niin kesäistä:) Näkeekö sen tv-haastattelun jälkikäteen netistä (=mistä etsin ja mitä?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa, että sitä ei enää netistä pääse katsomaan..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.