Puistoilua

19.5.2013

Oi jösses mikä viikonloppu! Lauantaina ihan huippukisailua, vaikka menestystä ei tosin tullutkaan, mutta enihau - huippufiilistelyä koko päivän täydeltä kuitenkin. Jaksoin kuin jaksoinkin valvoa koko euroviisulähetyksen ja olen siitä kovin yllättynyt. Näin ei ole nimittäin montaa kertaa elämäni aikana tapahtunut, vaikka euroviisufaniksi kutsunkin itseäni..

Ja tänään sunnuntaina - mikä mieletön kesäkeli! Ennen tänne Helsinkiin muuttoa nimittäin hiukan arvelutti, että mitenköhän täällä voi järkevästi viettää kauniita kesäpäiviä, kun asunnossa ei ole parveketta eikä (tietenkään) varsinkaan omaa pihaa. Tänään oli ensimmäinen sellainen sunnuntai..

Noh, aamusta piti lähteä heti lenkille ja juoksimme peräti tunnin ajan sopivan lämpöisessä aamukelissä. Kävimme mm tarkistamassa raksatilanteen ja siellähän näytti hommat oikein hyvälle. Telineitä viriteltiin jo seiniä vasten, jotta ulkokuoren tiiliverhoilu pääsisi paikalleen. Iso kasa Wienerbergerin tiilejä odottelikin jo latojiaan siinä pihalla. 

Päivällä pakkasimme piknik -vehkeet kasaan ja suuntasimme kulkumme läheiseen puistoon nautiskelemaan lähes hellekelistä kera uuden Evita -lehden ja  mansikka/ananas/vaahtokarkkivartaiden. Evita -lehti tosin kolahti postiluukusta jo aikaa sitten, mutta sopivaa nautiskeluhetkeä ei ole tarjoutunut ennen tätä päivää.

Hyvinhän se kesäsunnuntai sujui täällä Helsingissäkin vietettynä! Nyt taas jaksaa kohden uuden viikon haasteita. Joka muuten tuo Lontoosta kaikkea mukavaa tullessansa:)

Kaikkea hyvää teidänkin uuteen alkavaan viikkoon! 
Kuinka TE vietitte tätä ensimmäistä kesäsunnuntaita?

^Eväät on pakattuna ja ylimääräiset vaahtokarkitkin syötynä..


^Turha yrittää häiritä, kun uusi Evita on käsissä.. Eli hän keskittyy..

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

14 kommenttia:

 1. Minä tilasin Evitan ajat sitten ja se taisi viimein tällä viikolla kolahtaa postilaatikkoon. Tykkään kovasti lehdestä.

  Tuon teidän jälkiruokavarrasidean aion sitten pölliä ihan surutta omaan käyttöön. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Evita on kyllä ihan mukava tuttavuus ollut minullekin.

   Ihan vapaasti voit ottaa sen käyttöön:) Herkullisia hetkiä siis Sinullakin luvassa!

   Poista
 2. Oho, ihanaa - odotan, että pääsee puistoilemaan! Se on ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puistoilu on minulle ihan uusi tapa:) Vaatii hiukka totuttelua, mutta eiköhän se vielä juurru. Hyvien kelien toivossa siis!

   Poista
 3. Eilen aamulla tein loput synttärivalmistelut ja loppupäivä juhlittiinkin sitten isolla sakilla hyvän ruoan, kolmen kakun, kummityttöni leipomien kuppikakkujen, karaoken, erilaisten pelien ja leikkien ja tietysti jääkiekon parissa. Viimeiset vieraat lähtivät euroviisujen aikaan. Tänään sitten agilityä ja jääkiekko-ottelut, finaali vielä menossa. Täällä on välillä ripsautellut ja tänään oli hyvin painostava keli. Kiva idea nuo vaahtokarkit tikuissa :). Sain minäkin Evitani, törkeän kauan kesti ensimmäisen lehden tulo, ei ole ollut aikaa sitä edes vilkaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkuttelua ja hektistä:) Kompakti paketti!

   Mukavia lukuhetkiä Evitan parissa siis luvassa!!

   Poista
 4. Oi kyllä puistoilu vaan on niin kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti säät suosii jatkossakin puistoilua..

   Mulle sattui vaan tämän postauksen jälkeen hiukka ikävä "välikohtaus", kun törmäsin kotirappujen edestä (pienestä syvennöksestä) jonkun tuntemattoman nuoren miehen piikittämästä itseään käsivarteen. Vaikka puistoilu on kivaa, se on myös ikävää näitten piikittäjien jätteiden tähden..

   Poista
 5. Mr.V palauttelee angstimaisen habituksensa runnellut rippeet lukijoidensa kiusaksi kesää pilaamaan ja samalla ihohuokoset orvaskeden vettä ylitsevuotavasti virrattaen ihmettelee, kuinka paljon onkaan kyseistä vettä kerennyt tässä välissä virrata. Jokatapauksessa, viivähdin nyt samalla tovin jos toisenkin katselelmassa ja lueskelemassa juttujasi;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mun lempparibloggaajakin on siis elossa ja voimissansa!! Kaikki on sittenkin mallillaan eli aivosontaa odotellessa:)

   Poista
 6. Kivoja tunnelmia! On pitänyt jo aikaa sitten kommentoida ja kiittää blogistasi. Tykkään tyylistäsi ja erityisesti sen vaihtelevuudesta. Toki siinä tietty punainen lanka näyttäisi olevan, mutta tosi kivasti muuntelet asujasi. Niissä on aina sinun tyylisi läsnä ja sopivasti useilta eri kanteilta.

  VastaaPoista
 7. Täälläkin nautittiin auringosta ihan omassa pihassa. En ole muuten varmaan ikinä lukenut Evitaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskallankohan (oman mielenterveydenkin kannalta) tunnustaa, että kyllä oma piha oli kiva.. Eli uskon 100%:sti tuohon nautintoon!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.