Pöytäliinamekko

25.5.2013

Junatuttu (erittäin näyttävä nainen muuten) kertoi eräänä pakkasaamuna työmatkalla junassa ostaneensa Gantilta kevätuutukaisen mekon. Hän ihastui sen malliin ja erityisesti kuvassa näkyvään kuosiin ja kertoi ostaneensa sen sovittamatta. Ihan minunkin tyylinen toimintatapa.. Hän kuvaili mekkoa hyvinkin tarkasti ja myös sen, että se ei istunut hänelle laisinkaan. Hänen vartalonsa mittasuhteet ei vaan olleet tehty sitä mekkoa varten.

Sen kuvauksen perusteella uskalsin jo olettaa, että kyseessä voisi olla ihan minunkin tyylinen yksilö ja poikkesin katsomaan sitä livenä, kun satuin kulkemaan Gantin liikkeen ohi taannoin keväällä. Ja niinhän siinä kävi, että mekko istui minulle kuin valettu.

Myyjäkin valitteli, että mekko on hyvin hankala mittasuhteiltaan, koska se vaatii tietynlaisen vartalon sisälleen ja jos ne ei natsaa keskenään, mekko ei vaan istu. Kaunis mekko katsella, mutta hankala myytävä.

Minä olin se onnekas, jollaista tapausta mekko siellä kaupassa kovasti odotteli. Tätä samaa mekkoa oli muuten lasten versioinakin ja oi että, miten suloista olisikaan kulkea pikkutytön kanssa samanlaiset mekot päällä -  helmat hulmuten! Ohikulkijoilla saattaisi olla ihmeteltävää, kuinka pitkä olikaan se mummon pöytä, jota tämä pöytäliinakangas koristi.
Mekko: Gant
Kengät: Unisa
Kello: Michael Kors

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

16 kommenttia:

 1. Mekko vaatii yhtä upean kropan kuin sinulla! :-)

  On kiva nähdä sinulla vaihteeksi hulmuvahelmainen hame. Onneksi olkoon hienosta löydöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sara! Ei minulla kyllä ole mitenkään erityisen upea kroppa, mutta se sattuu sopimaan tähän mekkoon:) Jos vaikkapa vyötärö olisi vähänkään eri korkeudella, ei tämä mekko istu ollenkaan. Hulmuhelmassa on vielä sen verran paksusti kangasta, että mekon laskeutumisen kanssa olisi isoja ongelmia, jos helma lähtis vähänkään väärästä kohdasta kroppaa liikkeelle.

   Poista
 2. Kaunis mekko. Sopii kyllä sinulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju:) Yläosakin on kuin valettu, eikä mistään kohtaa ole kangasta liikaa tai liian vähän. Yläosan istuvuus on myös aina välillä vähän arveluttavaa, mutta tässä sekin natsaa:)

   Poista
 3. Mekko todellakin istuu sinulle täydellisesti ja onpa se kauniskin. Viikonlopun jatkoja!

  VastaaPoista
 4. Lumikuningatar26.5.2013 9.41

  Nappiostos! Mulle tulee jostain syystä mieleen kesäiset tanssilavat, jonne tuolla voisi myös mennä säväyttämään helmat heiluen... :D Mainiota, miten erityyppisiä asuja sulta löytyy ja aina yhtä onnistuneesti. Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta!! Kesätanssilavoillehan tämä on tietty kuin tehty! Just sellaista menneen ajan tunnelmaa tuomaan, mitä kesälavoille täytyykin viedä:)
   Kiitos Lumikuningatar kauniista sanoistasi!

   Poista
 5. Raikas ja kesäinen ! Ja tosiaan, näyttäisi istuvan sinulle hienosti ! :)

  VastaaPoista
 6. Onpas kaunis, istuu kuin valettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tulee Dahlia tästä mieleen moni Sinun mekko! Tiedän, että tykkäät tämmöisistä:)

   Poista
 7. Kaunis mekko! Mua alkoi vähän kiinnostaa se pikkutytön versio... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Ajatteleppa vaikka teitä kahta:) Kunhan Hän oppii kävelemään, niin voi söpöyden söpöys!!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.