Meikkivoidesuosikit

30.5.2013


Saan säännöllisesti toiveita tehdä postaus omista suosikkimeikeistä ja mikäpä jottei. Kun testailee tuotteita aikansa, niin lemppareitakin syntyy.

Sain puolisen vuotta sitten Yves Rocherilta kivan lähetyksen eri meikkejä testattavaksi. Ilman tuota koe-erää en varmaankaan olisi koskaan päätynyt käyttämään kyseisen merkin meikkejä. Erityisesti meikkivoiteisiin suhtauduin suurimmalla varauksella, koska olen tottunut käyttämään meikkivoiteina niitä "ei niin edullisen kategorian" tuotteita.

Syystä tai toisesta päätin kokeilla ihan arkikäytössäkin kyseisen merkin uutta 6 in 1 BB-voidetta. Putkilo lupailee tuhat ja yksi asiaa, mutta näinköhän todellakin on - eli epäilykset mielessäni lähdin testailemaan. 

Olin hyvinkin yllättynyt siitä, että juurikin Yves Rocherin meikkivoide osoittautui varsin kelpo tuotteeksi. Olen itse asiassa siitä putkilosta innostuneena hankkinut myös Lumenen vastaavat tuotteet. Ja itse asiassa olen löytänyt niistä molemmista omat suosikkini, kalliimpien meikkisarjojen kustannuksella. 

En voi väittää, että Lumenen 6 in 1 -voiteet olisivat yhtään sen huonompia tai parempia kuin edullisempi Yves Rocherin vastaava. 

Jos siis kaipaatte kesäksi kivaa ja kevyttä meikkivoidetta, niin minun suositukseni on näistä kuvissa näkyvistä meikkivoiteista kumpi tahansa, joko Yves Rocherin tämä versio (mainoslinkki) tai sitten Lumenen vastaavat. Itselläni on Yves Rocherin putkilo käytetty loppuun ja Lumenelta ostin sekä light että medium -värit ihan vaan sekoittaakseni ne keskenään.

Ja hei, jos kaipaatte asiantuntevaa artikkelia mm BB-voiteista tai niitten jälkeläisistä eli CC-voiteista, niin tutustukaa ihmeessä Pumpulipupun blogiin! Hänen artikkelinsa kyseisistä meikkivoiteista löytyy tämän linkin takaa, klik.

Ja tämän linkin takaa pääset (btw) katsomaan Pumpulipupun artikkelia meidän taannoiselta yhteiseltä vierailulta Miira C:n kauneusklinikalle. Minäkin vilahdan kyseisessä artikkelissa:)

Sublime Skin BB Cream 6 in 1 -meikkivoiteessa värivalintani on Medium Beige.

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

8 kommenttia:

 1. Mulle Yves Rocher on suoranainen kaipauksen kohde - Kauneuden Vihreä Kirja oli se, josta opettelin meikkauksen ja mm. kynsien hoidon. Ei sen puoleen, siellä oli hyviä vatsaliikkeitä kans. Omena shampoo ja Henna shampoo ovst jääneet mieleen. Täytyy tutkia jos meiltä löytyisi tuo BB-voide. Garnier on saanut toistaiseksi hoitaa sitä hommaa. On ollut hankalaa löytää sävy joka ei ole liian vaalea eikä tumma ja sellainen, jossa on aurinkosuoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin kyseinen YR:n bb-voide on niin kevyt, että tämäkin väri sopinee monenväriselle vaalealle iholle. Aavistuksen peittävämmässä Lumenen versiossa väri on huomattavasti vaikeampi valita.. Itse tykkään sekoitella vaaleaa ja vähän tummempaa keskenään.
   Aika jännä juttu, että meillä monella on kokemuksia Yves Rocherista aika kaukaa menneisyydestä:)

   Poista
 2. Heissuli! Minun suosikkini näistä on ehdottomasti Lumenen CC. Tuota Yves Rocheria en ole kokeillutkaan, mutta sitäkin on kehuttu. Lumenessa on saatavissa myös aika vaaleita sävyjä, mikä on hyvä meille pohjoismaalaisille naisille. Lumenesta on pidetty tosi paljon, eli melkein kaikki jotka ovat sitä kokeilleet ovat tykänneet. Hyvä Lumene! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Lumenesta ei juurikaan merkki parane ja hintakin on kohdallaan! Mitenköhän muuten onkin niin, että suomalainen tuote on hintaluokan edullisimmasta päästä? Yleensä kotimainen on se kallein, koska työ maksaa meillä niin paljon. Valmistus siis lienee muualla, jos voisin olettaa..

   Poista
 3. Ensimmäinen kommentti, vaikka useasti olenkin lukenut! :) Eikös sinulla ollut aika helposti rasvoittuva iho? Tykkään tosi paljon Lumenen cc-voiteesta, mutta valitettavasti iho kiiltää todella paljon loppupäivästä. Miten tämän YR:n kanssa, enemmän vai vähemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei K ja mukava että rohkaistuit kommentoimaan!
   Oli meikkivoide millaista tahansa, niin kiiltoa ei oikein voi välttää.. Itse en ole huomannut näiden välillä mitään eroa, mutta asiaa auttaa se, että suihkautan Diego Dalla Palmalta saamaani meikin kiinnityssuihketta valmiin meikin päälle ja voin viettää oikeastaan koko työpäivän ilman meikin korjailua! Ilman sitä käsilaukussa kulkisi varmastikin meikkipapereita (vai miksi niitä sanotaankaan..)

   Poista
 4. Hei,
  Minulla on Lumenen CC-voiteesta tullut paljon näppyjä sen tukkiman ihon vuoksi, joten olen palannut takaisin suosikkiini Bare Mineralsin mineraalimeikkiin, jota voin suositella lämpimästi. Olen 29-vuotias, joten iälläkin voi olla vaikutusta, kuin myös ihon kuivuudella. Jos ihotyyppi ei ole lainkaan rasvoittuva, voisin kuvitella Lumenen cc-voiteen sopivan hyvin. :)
  tv. E.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ei kuulosta kivalle! Minä olen käyttänyt tätä kyseistä voidetta nyt parin kuukauden ajan, enkä toistaiseksi ole huomannut mitään merkkejä.. Minäkin käytän Bare Mineralsin meikkejä ja itse asiassa Lumenen cc-voiteen päälle lisään vielä BM:n puuteria hennon kerroksen:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.