Catwalk seinää pitkin

3.5.2013

Olin tänään töitten jälkeen mukana hulabaloissa viettämässä Citycenterin tupareita Helsingin keskustassa. Mainittakoon, että olin tässäkin tapauksessa mainonnan uhri, koska bongasin tapahtuman Metro -lehdestä aamulla matkalla töihin.. Paikalla oli esiintyjiä Jukka Pojasta Jonne Aaroniin (tosin heitä en nähnyt). Heitäkin enemmän halusin nähdä henkilökohtaisen tyyli-ikonini Anne Kukkohovin, ja hänen juontamansa muotinäytöksen. Se järjestettiin aika huikeissa olosuhteissa, nimittäin Suomen ensimmäisellä Catwalk -seinällä.

Täytyypä sanoa, että mallien esittelemiä asuja enemmän keskityin Anne Kukkohovin stailaukseen sekä tietysti mallien seinällä kävelyyn. Huh, tuohon jälkimmäiseen ei ihan joka malli välttämättä kykene - koittakaapa itse tai ainakin miettikää sitä, että pitää yrittää samanaikaisesti näyttää hyvältä, mahdollisimman rennolta ja kävellä pystysuoraa seinää pitkin korkkarit jalassa sekä alas että ylös. Minä en siihen a) kykenisi enkä b) suostuisi, koska en c) rohkenisi. Tosin d) eipä minua kyllä siihen edes pyydettäisi..

Muotinäytökset jatkuu vielä huomenna lauantaina klo 11, 14 ja 15.30. Kannattaa ihmeessä poiketa! Ja onpa siellä silloin Jukka Poikaa, Jonne Aaronia ja The Voice of Finland voittajaa Antti Railiotakin tarjolla.

Minä puolestani menen huomenna heti aamusta tapaamaan Kaisa Blomstedtia. Siitä ehkä juttua myöhemmin. Lauantaina saan ihanaisia vieraita vanhasta kotikaupungistani ja sunnuntaina tapaan erittäin hyvän ystäväni brunssin merkeissä. Siitäkin ehkä myöhemmin lisää:)

Pidemmittä jorinoitta, veroehdotuksen tarkistamisen täyteistä viikonloppua itse kullekin!
Taas harmittaa, että tulikin jätettyä se ikävä velvollisuus tähän viimeiseen mahdolliseen viikonloppuun..

Bis siis tjänare ja tsemppiä veroehdotuksen pariin!


^ Catwalk voi näyttää tätä nykyä vaikkapa tältä.









Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

4 kommenttia:

 1. Huh huh - en varmaan pystyisi edes katsomaan; pelkäisin, että ne romahtavat tuolta alas;)
  Ja Anne on söde!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin siinä mielessäni, että miltäköhän maailma näyttää silloin kun sitä katsoo kymmenen metrin korkeudelta 90 asteen kulmassa, juu ei - ajatuskin hirvittää!

   Anne oli tyrmäävän upea ilmestys neonpunaisessa pikkumekossaan!

   Poista
 2. Huh! Näyttää hurjalta! Anne on tosi tyylikäs!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.