Työkengät

18.4.2013

Poikkesin viime viikonloppuna (monen muun lailla) Hulluilla Päivillä ja ostin sieltä erittäin hyvät Billi Bi´n mustat peruskorkkarit. Korkoa niissä on ihan mukavasti, noin 8 senttiä. Ilman päkiän alla olevaa platoota tuskin jaksaisin viuhtoa niillä töissä aamusta iltaan, mutta pienen korokkeen ansiosta kengät tuntuvat jaloissa ihan mielettömän hyville. Samoin pyöreähkö kärki takaa jalalle oikein mukavan leposijan työpäivän ajaksi.

Valitettavasti Hullut Päivät oli ja meni ja olkaatte onnellisia, jotka saitte hankittua samaiset kengät itsellenne. Teitte nimittäin hyvät kaupat. 

Selasin nettikauppojen tarjontaa ja löysin Billi Bi´n peruskorkkareita parista nettikaupasta. Ne on oikeasti niin hyvät, että voin lämpimästi suositella! Käykäähän kurkkaamassa nämä tai vaikkapa nämä vaihtoehdot (mainoslinkkejä).

Helsingissä ainakin sataa sataa ropisee, kuis muualla?


Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

8 kommenttia:

 1. Harmittaa, kun en viitsinyt lähteä noita kokeilemaan :( Tosin korko olisi varmaan ollut inansa liian korkea ... Täällä sataa ja tuulee kovaa, kattopellit vaan rämisee. Kevättä tekee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaisin, että tämä korko on kohtalaisen hyvä jalallekin, nimenomaan platoonsa ansiosta. Ilman sitä 8 cm on ihan liikaa työpäivää ajatellen.

   Poista
 2. Täälläkin Pohjois-Suomessa sataa vettä lähteepähän samalla lumet :) Tulisi vihdoin baltsukelit. Kauniit kengät olet ostanut, tuollaisia olen itsekin etsiskellyt.
  http://neitisaippuakupla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei SatuMaria! Baltsukelejä tosiaan odotellessa.. Tätä menoa ne on tuotapikaa, toivottavasti myös siellä Pohjoisessa!

   Poista
 3. Todella kauniit kengät. Jotenkin tuntuu, että se on onnenkantamoista, että löytää oikeasti hyvät korkkarit. Tällä hetkellä tosin en pysty pitämään korkkareita, mutta vielä tulee sekin aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalalle hyviä korkkareita ei todellakaan kävele vastaan turhan usein. Siis semmoisia, jotka on sekä hyvät että kauniit. Nämä istuu meikäläisen tarpeeseen kuin nenä päähän eli olen hyvin tyytyväinen:)

   Kyllä sekin aika vielä koittaa, joten malttia:)

   Poista
 4. Kiitos vinkistä. En oikein korkkareissa viihdy ja hyvän lestin löytäminen on hankalaa. Itse joskus aikoinani ostin Hulluilta päivltä Gaborin (kirjoitetaankohan se noin) avokkaat ja ne olivat hyvät & pitkäikäiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gaborilla on myös aika hyviä ja kauniita kenkiä! Taitaapa niitä olla ollut jossain vaiheessa minullakin. Tykkäsin.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.