Sinistä ja nahkaa

22.4.2013

Voi ei, miten huono kuvauspaikka tämä olikaan.. Ei ole ollenkaan helppoa löytää uudesta kodista sellaista nurkkaa, jossa valot olisi kohdallaan, kuten myös kuvausympäristö. Jompikumpi prakaa aina, eikä uloskaan tee mieli mennä kuvaamaan. Töitten jälkeen ainakin minulla on huikea kiire päästä työvaatteista eroon ja laittaa päälle jotain supermukavaa ja ennenkaikkea rentoa.

No, ehkä se sopiva paikka vielä löytyy, täytyy vaan yrittää funtsia ja sen jälkeen malttaa ihan kaikessa rauhassa kokeilla. Sopivaa paikkaa etsiessä saatte luvan tyytyä näihin vähemmän hyvälaatuisiin kuvatuksiin.

Aika huikean mukavaa muuten, kun ulos voi mennä jo ihan tämmöiset 15 denierin sukkahousut jalassaan, eikä tarvitse edes palella. Laskin tässä eräänä aamuna, että meikäläisen siirtyminen aamuisin kotiovelta julkiseen kulkuvälineeseen kestää aika tarkalleen 90 sekuntia, kun pistää hiukka vipinää kinttuihin. Siinä ajassa ei  tule miettineeksi vaikkapa säätilan laatua.. Siispä aamuruuhkissa ohitsenne pikapikaa vilahtava ihmisen hahmo voi hyvinkin kuulua vaikkapa minulle, heh.

Mekko: Philosophy Blues Original
Bikertakki: Zara
Kengät: Billi Bi

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

18 kommenttia:

 1. Waou, tuo alin kuva! Oletpa tosi hyvän näköinen. Sininen mekko sopii sulle tosi hyvin. Ja kyllä, tänään pikkukengissä töihin, ohuet denierit jalassa, jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on kertynytkin näitä sinisiä mekkoja jo muutama.. Tykkään siis väristä. Muutenkin näitä työmekkoja on mukava käyttää, kun niissä on hiukankin jotain raikastavaa väriä.

   Kyllä pikkukengät on nyt otettu käyttöön ihan pysyvästi kesään! On sitä odotettukin:)

   Poista
 2. Mulla on sama kuvauspaikkaongelma: sitä oikeaa, optimaalista ei ole vielä löytynyt. Täytyy varmaan ostaa uusi koti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sillähän tosiaan ongelma ratkeaisi helposti:) Asunto-ostoksille siis:)

   Poista
 3. Kaunis asu ja tuo mekon väri on aivan valtavan kaunis sininen :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kaunis mekko - sinulle taitaa sopia melkein väri kuin väri. Ja tuo bikertakki antaa kivasti asennetta.
  Ihan kelpo kuviahan nämä ovat, kiitos♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bikertakilla saa tosiaan mitä vaan yhdistettyä rok-rok -henkeen, hih. Eihän ilman sellaista tahdo pärjätä enää laisinkaan..

   Poista
 5. Kaunis mekko, kaunis kokonaisuus. Minäkin nautin lämpimämmistä keleistä. Kivempi olla ulkonakin kun ei palele :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rankan ja superpitkän talven jälkeen osaa taas arvostaa näitä pikkukenkäkelejä ihan toisella tapaa! Nautitaan siis nyt, kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Eikä murehdita vielä sitä, että kohta se on taas ohi, eihän..

   Poista
 6. Kaunis asu! Ei ole ajalla pilattu sun aamupyrähdys liikennevälineeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ole:) Arvaappa vaan, jaksanko olla siitä kiitollinen! Kyllä vaan, joka ikinen aamu ja ilta!

   Poista
 7. Kiva kuulla, että iloitset väliaikaisen kodin sijaintia! Itse tulen samoille nurkille myös pian ;) Muutamme nimittäin Helsinkiin, iik!! :D Odotan kyllä innolla sitä, että saa olla ja nauttia keskustassa, ja vieläpä olla töissä ihan keskustassa :) Olet niin tyylikäs, kiitos inspiroivista työasuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Jessica! Linkedin kutsun myötä tietysti hoksasin meitä yhdistävän tekijän:) Tervetuloa Helsinkiin, kyllä täälläkin voi ihminen asua:)

   Poista
 8. Hei!

  Ensinnäkin, kiitos mielenkiintoisesta ja tyylikkäästä blogista!

  Toiseksi, olisiko siunlla antaa pukeutumisvinkkejä verkostoitumistapahtumaan? Kyseessä olisi koko päivän kestävä tilaisuus joka päättyy illalliseen. Tilaisuudessa opiskelijat tapaavat yritysten edustajia, ja haluaisin tietenkin antaa ammattimaisen vaikutelman, mutten silti pukea itseäni ikäistä vanhemman näköisesti (olen siis 26-vuotias) Tällä hetkellä mietinnässä on tummansiniset housut, ja musta jakku. Paita tuottaa päänvaivaa, en haluaisi pukeutua kauluspaitaan, ja olisi kiva jos iltatilaisuudessa jakun voisi ottaa pois. Tällä hetkellä vaihtoehtona olisi keltainen silkkipaita. En tosin tiedä onko lyhyet hihat sitten ihen ei ei. Googlailu antaa paljonkin vinkkejä, mutta enimmäkseen jenkeistä, ja Suomi ei ole ihan samaanlainen näissä asioissa kuitenkaan.

  Mukavaa keväänjatkoa sinulle!


  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura! Ymmärrän huolesi ja sen, että pukeutumisasiat mietityttävät tämmöisissä tilanteissa! Vaikka kokemusta on runsaastikin, ne mietityttävät siltikin!

   Päivän businesshenkisestä asusta saa helposti illalliseen sopivan asusteita vaihtamalla. Itse pukeutuisin varmaankin kotelomekkoon ja jakkuun. Illallisen yhteydessä voi jakun ottaa pois (vaikka hihat olisivatkin lyhyet, ei haittaa) ja vaihtaisin ja juhlavammat kengät sekä clutch -tyyppisen laukun. Myös koruja voi olla illallisella enemmän, tai vaikkapa kiva ruusuke rinnuksilla. Sama operaatio toimisi varmasti myös housujen ja paidan kanssa ja tietysti myös kynähameen ja paidan kanssa.

   Pahoitteluni näin myöhäisestä vastauksesta, mutta toivottavasti tästä oli jotain apua.. Pääasia, että asusi on sellainen, että tunnet ITSE siinä viihtyväsi, jotta huomiosi voi kiinnittyä siihen, minkälaisen vaikutuksen annat mahdollisesti tulevalle uudelle työnantajallesi! Pukeutuminen parhaimmillaankin vain tukee sitä.

   Poista
 9. Vau... upea on mekko. Väri on just eikä melken sulle sopiva. Nahkarotsi tuo siihen sopivasti asennetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Asennetta on mukava tuoda jopa ihan vaan tavalliseen arkeen:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.