Kuulumisia

4.4.2013

Tervehdys pitkästä aikaa! 

Pienehkö blogitauko on ollut ihan käytännön sanelema juttu. Tässä huoneistossa piti nimittäin olla nettiyhteys, vaan eipä ollut. Saattaa kestää parikin viikkoa, että sellainen tänne järjestyy, eli katsotaan nyt, miten bloggailu sinä aikana onnistuu. Tässä käsissäni olevassa iPadissa tosin on nettiyhteys, mutta kuvien liittäminen ei oikein tätä kautta onnistu, tai siis eihän tämä masiina ole mikään kamera. Olen nimittäin hankkinut iPadin lähinnä Hesarin lukemista varten.

Mutta siis, yhtä kaikki: onhan tämä asuinpaikan vaihdos ollut melkoisen helpottava asia. Ongelmiakin on toki nettiyhteyden lisäksi tullut vastaan, mutta eiköhän nekin lopulta voiteta. Esim. En ole vieläkään saanut omia avaimia tähän huoneistoon ja voitte vaan arvata, minkälaiseen säätämiseen sen asian kanssa olen joutunut. Argh! Välinpitämättömyys on niin turhauttavaa!

Tarkoitus oli vaan tulla kertomaan, että täältä vielä tullaan, kunhan pelit ja vehkeet on taas kunnossa. Aikaa on myös palanut siihen, että saisimme kaikki muuttolaatikot vihdoin pois nurkista. Niitä kun pyörii jaloissa vielä parikymmentä kappaletta..

Muuttoähkyterveisin, BW

12 kommenttia:

 1. Mä teen kaikki postaukset iPadilla, alkukankeuden jälkeen hyvin onnistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Terhi! Sinun innoittamana melkein ryhdyin siihen, mutta ajattelin, että mikäpä kiire tänne lopulta olisi. Maltoin siis odottaa:)

   Poista
 2. Avainten puuttuminen hankaloittaa kyllä suuresti elämää :( Tsemppiä loppujen muuttolaatikoiden purkamiseen, ja kuten vanha kansa sanoo, niin lopussa kiitos seisoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avaimet saatiin vihdoin parin viikon asumisen jälkeen, tai siis kaikille omansa. Muuttolaatikoita on tosin edelleen jokunen purkamatta ja voi olla, että jääkin siihen tilaan, heh. Erityisen ongelmallista on ollut mahduttaa kaikkia kauneudenhoitoon liittyviä purkkeja ja purnukoita tähän pieneen asuntoon. Mulla kun oli vanhassa kodissa niille huikea määrä tilaa ja sehän ei ollut mitenkään hyvä juttu.. Niitä pääsi kertymään hiukka liikaa!

   Poista
 3. Lumikuningatar5.4.2013 9.30

  Eikö ole uskomatonta tänä nykyisenä teknisenä aikana kuinka kauan nettiyhteyden saaminen voi kestää! Muutimme alkuvuodesta, ja yhteyden saaminen kesti kaupunkialueella 3 vkoa! Kun soitin tähän nimeltä mainitsemattomaan "huippunopeaa laajakaistaa" ja "uuden ajan digitaalista palvelua" markkinoivaan putiikkin, sanottiin asiakkaan vika = olisit tilannut ajoissa... Niimpä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Meillä kesti aika tarkalleen pari viikkoa ja mulle se tauko sopi loistavasti. Töissä oli sen verran kiirettä, etten oikein pystynyt edes keskittymään tähän blogitouhuun.. Se tauko sopi siis minun aikatauluihin paremmin kuin hyvin:)

   Terveiset Sinulle ja oikein ihanaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 4. Zemppiä vain väliaikaiseen kotiin. Me olemme pian laittamassa myyntiin omaa kotia ja toinen odottaa jo upo-uutena muuttoa, mutta siellä ollaan löydetty yksi ongelma mikä pitää ensin ratkaista, ennenkuin tosiaan olemme muuttamassa sinne. Nyt siis odotellaan pihanlumen sulamista ja terassikauden alkamista vielä tällä pihalla.. :)

  Ps. voisi aurinko laittaa vauhtia tuohon kevään tuloon vähän innokkaammin.........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Marre! Sinun elämässä on kieltämättä aika mielenkiintoisia kuvioita toinen toisensa perään:) Elät kyllä huikeaa elämää!

   Olisko nyt aurinkoa riittävästi, ainakin lupaavalta näyttää! Kyllä tämä tästä vielä kevääksi ja kesäksikin muuttuu:)

   Poista
 5. Kuulostaa ihanan tutulta: avaamattomia laatikoita ja erinäisiä muuttoon liittyviä ongelmia. Kaikki olisi vain niin paljon kätevämpää, jos saatavilla olisi muuttajan käsikirja asioista mitä kannattaa ottaa huomioon missäkin vaiheessa siirtyessä vanhasta kodista uuteen. Joka ikinen kerta kun olen muuttanut, olen ennen varsinaista ''rumbaa'' päättänyt hankkiutua eroon kaikesta turhasta. Ja joka ikinen kerta, kun olen saanut uuden nimeni teipattua uuden kotini oveen, olen huomannut että ne samaiset tarpeettomat tavarat vain kulkeutuvat mukana. Muutosta ja vuosikymmenestä toiseen...


  Kevättä rinnassa ja muutto takana!

  ps.
  iPad:n kanssa voit ottaa suhteellisen laadukkaita kuvia. Voisiko niitä liittää blogiin jollain konstilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran olen minäkin oppinut, että muuttoon kannattaa varata ennenkaikkea aikaa tarpeeksi. Jos sen homman rykäsee "viikonlopun aikana", niin hohhoijjaa! Se on vähän turhan iso rääkki. Vaikka itse varasin siihen aikaa oikeastaan muutaman kuukauden, jäi liian iso homma viimeisille päiville. Varaston vuokraus oli tosin meillä se helpottava juttu, koska sinne pääsi siirtämään tavaraa jo kuukautta ennen h-hetkeä. Huono puoli tosin oli se, että varsinainen karsinta siirtyi seuraavaan muuttoon ja sekös jo nyt harmittaa!

   Kuinkahan monta banaanilaatikkoa sainkaan täytettyä.. Ähkyä jokatapauksessa on ilmoilla edelleen!

   Poista
 6. OMG! Täällä meillä olisi pistetty jo vuokranantaja raastupaan :) Tiedät varmaan.

  Ja kuule, meitä on varmaan aika monta jotka jaksavat odottaa kuulumisia. Business Woman on valloittava, erikoislaatuinen. Hyvän kanssa ei kiirehditä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onneksi me suomalaiset olemme hiukan "sovinnollisempia":) Siinäpä olisi vuokrantaja ollut ihmeissään, jos olisin lähestynyt häntä tässä asiassa kanteen muodossa:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.