Keittiöiltamat

25.4.2013

Sain HTH Keittiöforumilta mielenkiintoisen ja erittäin ajankohtaisen kutsun heidän järjestämäänsä Kitchen Lovers -tapahtumaan. Se järjestettiin tänään illalla HTH Keittiöforumin omissa tiloissa Fredrikinkadulla.  

Minäkin saan tätä nykyä monenmoisia kutsuja erilaisiin tapahtumiin ja valitettavan moneen ei riitä joko aika tai mielenkiinto. Tämä tapahtuma tietysti kolahti heti, koska aihe sattuu olemaan mitä ajankohtaisin. Olen nimittäin kohta sen tosiasian edessä, että keittiösuunnitelman pitäisi olla kokolailla valmis. Eikä se ole vielä todellakaan valmis kuin ideatasolla. Ja ideakin on välillä hiukan hakusessa. Että semmoisessa tilanteessa mennään..

Sen verran olen aktivoitunut rakennusprojektimme sisustussuunnittelun osalta, että sain eilen illalla lähetettyä sähköpostilla yhteydenottopyynnön Marko Paanaselle. Tiedättehän sen sisustusarkkitehdin, jonka oma sisustusohjelma pyörii Liv -kanavalla.. Olen kyseisen (ja hänen aikaisempienkin) ohjelmien kautta ihastunut hänen työskentelytapaansa ja ajattelin, josko hän auttaisi minuakin omassa projektissani. Ja tiedättekö mitä - minä tapasin hänet tänään HTH:n tapahtumassa! En ollut uskoa silmiäni, ja tietysti menin hetimiten hänen juttusilleen. 

Marko kertoi olevansa tällä hetkellä erittäin kiireinen ja pystyvänsä ottamaan vain murto-osan hänelle tarjoutuvista projekteista vastaan. Voi että, jospa meidän kohtaaminen vaikka edistäisi orastavaa yhteistyötämme! Katsotaan nyt, miten meidän projekti istahtaisi hänen aikatauluihinsa ja toivotaan parasta.

Kauniita keittiöitä on ihan mahdottoman paljon ja tietysti sen täytyisi täydentää muutakin sisustusta. Sen täytyisi näyttää jotakuinkin alla Pinterestistä poimittujen ideakuvien kaltaiselta.Alla vielä kuvia HTH Keittiöforumin tilaisuudesta.


^Mielen kodinkoneiden asiantuntija loihti höyryuunissa mahtavat tarjoilut. Nam! ^Korkeapainelaminaatti -pöytätaso näytti todella mielenkiintoiselta. Siinä on sopivasti sellaista industrial -lookkia, jota toivoisin myös omaan keittiööni.


Eipä oikeastaan muuta tällä erää. Huomenna onkin taas perjantai, jee!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

26 kommenttia:

 1. Voi mitä keittiökuvia:)

  Ajattelin ehdottaa sinulle Tomi Kouvolaa
  lukaseppas tuo linkki http://www.ulapland.fi/?deptid=12147.
  Vois olla aika hyvä;)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis eihän Paanasessa mitään "vikkaa" ole:D

   Poista
  2. Hyvä vinkki! Mietinkin, että mikä sen herran nimi mahtoikaan olla!! Olen nähnyt hänenkin stailauksiaan ja ovat kyllä näyttäneet hyvälle!
   Kiitos Lennu!

   Poista
 2. Wau, rouva poseeraa siellä itsensä mr Paanasen kanssa!
  Minäkin olen joskus ilmoittanut meidän huushollin hänen ohjelmaansa, muttei me kelvattu, byääh..Mutta sun tilanne on tietysti erilainen. Kyllä kunnon sunnittelija osaa varmasti nostaa sellaisia juttuja esille, joita itse ei ehkä osaisi.
  Keittiö on yksi kodin tärkeimpiä paikkoja. Pitäisi olla toimiva, kaunis, helppohoitoinen, ja myös kodikas. Tarpeeksi tilaa mutta kuitenkin käden ulottuvilla..eikö ole ihana suunnitella!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä melkoinen yllätys, että törmäsin häneen juurikin nyt! Hänkin oli kutsuvieraana, enkä tiennyt hänen tulostaan tietenkään etukäteen. Kyllä vaan, ammattilainen osaa pukea suunnitelmaksi sellaisenkin asian, minkä olemassaoloa ei itse edes tajua! Sen tähden minä tarvin apua tässä projektissa. Mutta ohjelmaan en kyllä lähtisi..

   Poista
 3. Voihan - toivottavasti saatte Markon mukaan projektiin! Ja kuvista päätellen upea keittiö on tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toivottavasti sopisimme Markon suunnitelmiin ja ennenkaikkea aikatauluun!! Varasuunnitelmia täytyy tietty olla, ettei käy köpelösti..

   Poista
 4. Oi, kuinka tunnelmallisia kuvia ja mitä herkkuja! Varmasti ollut mielenkiintoinen tapahtuma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtuma oli erittäin onnistunut! Kaikki toimi ja tietysti ajankohta oli mitä osuvin.

   Poista
 5. Toivottavasti yhteistyo paasee alkamaan! Keittio-ideasi ovat kauniita, erityisesti kuva #2.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin toivon, että päästäisiin Markon kanssa diiliin!! Hyvän suunnittelijan pitäisi saada kiinni ajatus näistä kuvista..

   Poista
 6. Upeita keittiö kuvia! Jokainen noista kelpaisi kyllä täällä samantien! :)

  Toivottavasti saat Markon auttamaan sisustusprojektin kanssa, täällä pidetään peukkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on hienoa, että olen sentään jo itselleni hahmottanut, että millaiselta sen pitäisi näyttää ja mitä toimintoja sen pitäisi sisältää. Keittiö on niin pirun tärkeä paikka kotona, mutta ei se saa yleisilmeeltään olla ihan omaa maailmaa muusta sisustuksesta.
   Voi että kunpa se onnistuisi tosiaan..

   Poista
 7. Tykkään kovasti Markon tyylistä, toivottavasti saat hänet apuun ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen ihastunut häneen tapaansa löytää punainen lanka asiakkaan toivomusten suosta:)

   Poista
 8. Olen tykännyt Paanasen sisustuksista ja mielessä kävi meilläkin pyytää häntä, koska nyt sattuu olemaan yksi kämppä tyhjänä valmiina sisutukseen.. Mutta jotenkin mä haluankin tehdä sen itse... mutta jos olisi tosiaan keittiön suunnitteluun verrattava projekti edessä, niin hienoa olisi saada ammattilainen apuun!

  Noita valkoisia tuoleja puujaloilla olin miettinyt meille, mutta livenä ne tuntui jotenkin niin pikkuisilta.. meidän pöytä kun on suht massiivinen, mutta katsotaan nyt vielä, tuossa sinun kuvassasi on myös aika massiivinen pöytä niiden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöistä isoa rakennusprojektia ei haluaisi pilata sillä, että säästää kustannuksia väärässä paikassa.. Se, että käyttää ammattilaisen apua, voi johtaa muuta reittiä isoihin säästöihin. Mutta siis, minäkin olen suunnitellut ihan itse omien sijoitusasuntojen remontoinnit. Ne on olleet sopivan pieniä projekteja ja tuottaneet oikeastaan pelkästään iloa:)

   Poista
 9. Kuten jo kerroinkin, serkkuni oli tyytyväinen, olikohan hän nyt Tila-ohjelmassa aikoinaan Markon kanssa. Nastolassa asuvana suosittelen myös tutustumaan Petran ja Novartin A la carte -keittiöihin, niissä oli kivoja juttuja. Kävimme alkutalvesta keittiöpäivillä ja tein blogijutun kaikista hienoista uutuuksista, joita ei 2003 ollut, kun oman talomme rakennutimme. Sata keittiöideaa taisi olla niiden päivien nimi. Mielea kannattaa suosia, on kestävyydeltään ylivertainen sanoi mieheni serkku, joka työkseen korjaa kodinkoneita. Olikohan hänelle ainoastaan yksi korjattava Miele tullut vastaan pitkällä työuralla, hyvä suositus siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauska näistäkin vinkeistä! Törmäsin Ala carten -keittiöihin joillakin messuilla, tuttu merkki. Mielen koneita on tosiaan kovasti kehuttu ja täytyykin alkaa perehtyä kodinkonemaailmaan, kunhan senkin aika tässä tulee eteen. Meidän taloudessa kun tehdään vertailua joka asiasta yllin kyllin:)

   Poista
 10. Voin suositella lämpimästi HTH:ta, vanhemmillani on heiltä tilattu keittiö, joka on toiminut hyvin suunnittelusta lähtien:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää! Vasta muutaman vuoden käyttö kertoo, onko keittiö laadukas vai ei.. Laadukkaassa keittiössä ei käytön jäljet juurikaan erotu vuosienkaan asumisen jälkeen!

   Poista
 11. Oih, olet päässyt Markon juttusille! Olisipa mahtavaam, jos teille syntyisi yhteistyötä :) Upeita keittiökuvia, varsinkin tuo ensimmäinen vangitsi katseeni.

  Hyvää viikonloppua kaunotar!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä tosi tosi hienoa päästä juurikin Marko Paanasen kanssa yhteistyöhön. Saisin tänne blogiinkin taas ihan uutta twistiä!

   Melkein punastuin.. Kiitos sitä samaa:)

   Poista
 12. Pidän peukkuja, että yhteistyö Mr Paanasen kanssa toteutuu. =)

  Ihania keittiökuvia, varsinkin eka ja toka miellyttävät silmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinullekin Riesu peukkujen pitämisestä!! Toivottavasti se auttaa, koska itse suhtaudun hieman varauksella.. Hän tuntui niin kiireiseltä projekteineen..

   Poista
 13. Ihana kuva susta ja Markosta! Voi siitahan tulisi mahtavaa jos han ottaisi projektisi vastaan! Pietaan peukkuja!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.