Edistystä raksalla

20.4.2013

Kävin pitkästä aikaa tiirailemassa rakennusprojektimme edistymistä. Elementit nousevat kovaa vauhtia ja sehän tarkoittaa sitä, että seinät alkavat olla paikoillaan, varmaankin lähiviikkoina. Rakennuksen ulkoinen muoto alkaa siis hiljalleen hahmottua. Sisätöihin pääsemme näillä näkymin sydänkesän aikana ja toiveissa on, että uusi koti olisi asumiskunnossa loppuvuodesta, ehkä jo jouluksi. Panikoimaan emme kuitenkaan suostu, eikä katastrofin siemeniä aleta kylvää, vaikka muutto siirtyisi ensi vuoteen. Tässä väliaikaisessa kodissa on nimittäin elämä oikein mallillaan.
 ^ Yläkuvassa eteisaulaa.
^Makuuhuoneita rakentuu neljä kappaletta, joista tässä vierashuone. Siitä pääsee myös "takapihalle" (piha siis heittomerkeissä, koska tonttihan rakennetaan lähes täyteen).
^Krokukset kukkii jo lämpimällä sisäpihalla! Lämpömittari näytti huikeaa 20 astetta, tosin suoraan auringonpaisteesta mitattuna. Mahtavan keväinen sää jokatapauksessa ja alkaapa siinä olla jo hitusen kesänkin tuntua!

Kaunista keväistä lauantaita kaikille teille!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

11 kommenttia:

 1. Mielenkiintoiselta vaikuttaa tuo taloprojektinne ja talosta tulee varmasti tosi upea. Meillä tätä pihaa riittää liikaakin, mulle sopisi paremmin tuollainen, ei käytännössä pihaa ratkaisu. En ole koskaan ollut puutarhuri, joten pitää tehdä tästä meidän pihasta mahdollisimman yksinkertainen ja helppohoitoinen. Mukavaa lauantain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvin kuvitella, että teillä taitaa lääniä riittää vaikka muillekin:) Puutarhanhoito on kyllä periaatteessa oikein mukavaa, mutta ainakin me olemme sen verran kovia reissaajia, että sen hoito on tuottanut oikeastaan enemmän stressiä kuin iloa..
   Mutta siis, helppohoitoisiakin ratkaisuja varmasti löytyy, jotka on myös sopivan esteettisiä. Minusta omakotitalon puutarha on asia, joka viimeistelee kokonaisuuden ja sillä voi helposti vaikkapa nostaa talon arvoa. Tosin myös päinvastoin..
   Tsemppiä sen suunnitteluun! Kannattaa muuten pyytää ammattilaisen apua, jos vähänkään tuntuu siltä. Minä teetätin edelliseen suunnitelman ja voin sanoa, että en olisi IKINÄ keksinyt mitään niin kivoja ratkaisuja, mitä hän meille kehitteli!

   Poista
 2. Ai kun kiva! Niin se alkaa siirtyä paperilta paikoilleen :)

  Meillä alkoi jo kesä. Tänään on onneksi vähän viileämpää. Maisema rehahti oikeastaan yhdessä yössä vihreäksi... Ja siitepölyä on niin paljon, että ulos on turha päätään laittaa. No, parissa viikossa helpottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtapuoliin pitäisi alkaa suunnitella jo sisätiloja.. En vaan ole saanut vielä aikaiseksi tarttua siihen projektiin, huoh..

   Niin, kohta täälläkin taitaa alkaa allergisten kauhuviikot, kun siitepölykausi starttaa oikein kunnolla. Meillä täällä Suomessakin ollaan varmasti jo lähellä sitä hetkeä, kun luonto vaan pullahtaa eloon, Mahtavaa!!

   Poista
 3. Tsemppiä kovasti, iso urakka teillä edessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda! Urakka on tosiaan iso ja aika työläs vedettäväksi näin työntekemisen rinnalla.. Minun osuus tosin alkaa (tai olisi jo varmasti pitänyt alkaa), kunhan sisustussuunnittelu starttaa. Voi hittolainen, kunpa vaan pääsisin keskittymään siihen edes kotvasen toviksi..

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Onko nää niitä Hki:n keskustan liepeille rakennettavia rivitaloja ? Meidän yksi ystäväperhe rakentaa myös samankaltaiselle tontille. :)

  t. Veera

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Veera! Kyllä tämä tulee Hgin keskustan liepeille, tosin omakotitalon rakentamisesta on kyse, ei rivitalon. Sijainti on ihan super, vaikka tontti onkin huikean pieni..

   Poista
 5. Näyttää mielenkiintoiselta, oli kiva päästä kurkistamaan tulevan kotiinne! Noin paljon jo krokuksia, ihania!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nonna! Kunhan pääsemme kunnolla sisätöihin, niin eiköhän me päästä seuraamaan sen edistymistä hiukan tiiviimminkin:)

   Poista
 6. Voi vitsi, tuosta tulee upea:)
  Mullekin sopisi juuri pieni piha, kunhan on oma piha!
  Tsemppiä sisustussunnitteluun, uskon että saat oikeikhen hyän huushollin!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.