Syksyn 2013 takkivalikoimaa - Felted

11.3.2013

Pääsin tänään tutustumaan Parajumpersin syksyn 2013 ja talven 2014 mallistoon heidän showroomillaan. Se muuten sijaitsee Mainostoimisto Huvilan kauniissa tiloissa Korkeavuorenkadulla. 

Ennenkuin esittelen teille omia valintojani Parajumpersin mallistosta, haluaisin esitellä teille malliston, josta minun silmät eivät yksinkertaisesti päässeet showroomilla irti.

Nimittäin italialainen, samaan yritysryppääseen Parajumpersin kanssa kuuluva Felted -niminen uusi brändi teki ainakin minuun ison vaikutuksen. Mallistoa ei olla vielä myyty Suomessa, vaan vasta ensi syksynä se on ensimmäistä kertaa suomalaisten kuluttajien ulottuvilla. 

Kyseinen mallisto tehdään perinteiseen räätäli -tyyliin ja tekniikalla, ja materiaalina käytetään 100 % merinovillaa. Kangas oli huovuttamalla saatu jännän pehmeäksi, mutta kuitenkin niin, että lopputulos näytti ryhdikkäältä. Ja huikean laadukkaalta. Sekä tavattoman kauniilta.

Mallistoon kuuluu sekä miesten että naisten duffelimaisia villakangastakkeja, neuletakkeja sekä niiden lisäksi ainakin parit kengät. Tässä päälläni on minun helmilöytöni, kenkiä myöten.Miesten Felted -malliston minun valintani eli takki ja kengät alla:Olisi kiva kuulla Teidän mielipiteitä näistä omista malliston poiminnoista? Uppoaako?

Ja seuraavaksi sitten sen perinteisen Parajumpersin pariin..

Seuraa blogiani:

13 kommenttia:

 1. Kyllä uppoaa! Ihanaa, kun kunnon duffelitakki tekee comebackin! Muistan ensimmäisen duffelini, kirkkaanpunainen, itse ommeltu, Eurokankaasta haettiin punainen villakangas, mustat duffelinapit...voi voi, siitä on jo 20v aikaa...
  Ruudullinen päälläsi on nätti, mutta niin on tuo beigekin!
  Mihin niitä on tulossa myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipa muuten juurikin mieleen, että minä en olekaan koskaan omistanut oikeaa duffelitakkia. Siis koskaan! Olisikohan jo aika hankkia, koska sehän tuntuu olevan muodissa melkeinpä ajasta aikaan.

   Jos en väärin ymmärtänyt, niin ainakin Ajattareen tulee näitä takkeja, mutta siis vasta ensi syksynä.

   Poista
 2. Tosi kivan ja hauskan näköisiä. Ja ihan varmasti laadukkaita. Mutta jotenkin en näe itselläni noita..
  Mun Miehelle kävisi kyllä tuo harmaa kivasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseinen miesten takki oli muuten livenä ihan uskomattoman kaunis! Se henki ihanalla tavalla sellaista 40-luvun elokuvien tunnelmaa.

   Poista
 3. Voisin hyvinkin tuon beigen kuvitella päälleni. Ja pojalleni tuon miesten takin ja kengät. Varmaan kuullaan sitten, missä niitä tullaan myymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuoren miehen yllä kyseinen takki: Puollan ehdottomasti! Mallisto on kohtuullisen arvokas, koska todellakin jokainen takki on tehty käsityönä, mutta koko tuotanto vaikutti sellaiselta, joka ei ihan pintamuodin mukana kulje.

   Tosiaan Ajattaresta ainakin.

   Poista
  2. Nimenomaan nuoren miehen ylle laadukas takki - nuori mies kun tuskin enää tuosta kasvaakaan ja on kesällä muuttamassa omilleen, kun aloittaa opiskelut Turun yliopistossa - ja opiskelijalla ei ole varaa ostella joka vuosi huonolaatuisia takkeja. Tuollaisella pärjäisi monta vuotta.

   Poista
 4. Duffelit on niin ihania ja suloisen lämpimiä! Pakko pistää tähän mun viimeisin löytö...vähän sellainen keväisempi...
  http://www.shoptravelfood.blogspot.com/2013/03/retna-for-lv.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow - niin liike kuin sieltä hankittu huivikin - samaa maata:)

   Poista
 5. Onpas metkoja. Osaatko sanoa onko käytetty villakangas myös italialaista? Italiaista villakangasta ei voita mikään keveydessä ja ylellisyydessä. Duffeli on mun ikisuosikki, vaikka en ole tainnut yhtä ainoaa itse omistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on italialaista alusta loppuun:) Ehkä mekin joskus tulevaisuudessa omistamme sellaisen, koska itse ainakin olen niistä aina tykännyt..

   Poista
 6. Aivan ihastuttava tuo ruudullinen duffeli. Iskin silmäni sinunlaillasi tuohon malliin ja ei kengissäkään mitään vikaa ole:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa olla Lennu muutenkin samanlainen takkimaku:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.