Päivän asu

8.3.2013

Voi mikä keväinen sää tulikaan perjantain ja vielä naistenpäivän kunniaksi! Oikein hyvää naistenpäivää teille kaikille ihanaisille naisille siellä ruutujen äärellä!

Ainakin meillä paistoi aurinko ihan täydeltä terältä ja asteita näyttäisi olevan 2,3. Aamun 20 pakkasasteesta on siis tultu aika hurjaa vauhtia ylöspäin. 

Olin torstaina illalla vähän humputtelemassa ja laukussa kulki kuvassa näkyvä asu mukana. Hankalaa kuljettaa mukanaan kakkosasua, ihan jo yhden laukun tilan riittävyyden tähden. Olenkin muuten viime aikoina harkinnut repun hankkimista! Olen nimittäin nähnyt katukuvassa niin mukavan näköisiä reppuja, että alan oikeasti harkita sellaisen hankkimista. Laukku alkaa tätä nykyä olla niin täynnä tavaraa, ja se todellakin painaa ihan julmetusti..

Huomenna lauantaina mennään allekirjoittamaan vuokrasopimus, kun muutetaan kuun vaihteessa (vihdoin ja viimein) väliaikaiseen asuntoon. Ja tällä kertaa ei mennäkään mihinkään "syrjäkylille", vaan ihan Helsingin ydinkeskustaan. Myös varaston vuokrasopimus on solmittuna eli viikonloppuna meillä alkaa jo hiljalleen varsinainen muutto-operaatio. Paljon on siis hikikarpaloita luvassa ja toki myös haikeutta ilmassa.

Nectarinen lukijaillan ilmoittautuneitten kokonaismäärästä emme ole vielä ajaneet kaikkien bloggaajien kera tietojamme ristiin, mutta jos kiinnostaa tulla 20.3 tilaisuuteen mukaan, niin otamme vielä ilmoittautumisia vastaan. Muutamia paikkoja voi vielä olla vapaana, ja meille kenelle tahansa voi kyllä ilmoittautua. Mukavasti olettekin jo ilmoittautuneet ja moni tuttu sieltä ruudun takaa on tulossa mukaan! Huikean jännää!

Ihan mahdottoman mukavaa ja toivottavasti auringon paisteista viikonloppua Teille kaikille!

18 kommenttia:

 1. Hyvää naistenpäivää sinullekin! Kuinka käy teidän oman asunnon? Tsemppiä muuttohommiin ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda:) Vanha koti on myyty jo aikaa sitten, mutta nyt kuun vaihteessa luovutamme hallintaoikeutemmekin pois. Saimme onneksemme asua tässä vanhassa kodissa näinkin pitkään! Vaikka haikeutta on ilmassa kilotolkulla, olen myös uudesta tilanteesta tosi innoissani. Minun 3 tuntia45 minuuttia kestävä työmatka muuttuu ihan eri lukemiin. Elämä helpottuu kummasti ja sekös passaa:)
   Mukavaa viikonloppua ja vointeja Sinulle Amanda <3!

   Poista
 2. Oikein hyvaa naistenpaivaa sinne teillekin! Piti myos tulla sanomaan, etta oikein onnistunut paivanasu, hyvannakoinen! Ja sitten, voisko siita taloprojektista saada edes pienta paivitysta?

  - Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Riitta! Päivän asu näyttää jopa kuvien välityksellä oikein meikäläiseltä. Aina kun siitä ei voi olla varma. Tuntuu, että päällä on ihan superkiva asu ja kun sen näkee kuvissa, niin mieli muuttuu..

   Taloprojektista voipi jossain vaiheessa olla luvassa jotain päivityksiä.. Se alkaa todenteolla edetä parin viikon kuluttua, kun urakat on nyt vasta saatu sovittua tekijöitten kanssa..

   Poista
 3. Kivaa naistenpäivää sulle vielä täältäkin kautta =)

  Kaunis tuo Zaran neule! Olen nyt ihastunut vähän väljempiin ja pidempiin neuleisiin, ja tuo näyttää tosi nätiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on siis Zaran ihan brand-new-mallistoa ja tykkään kyllä tosi paljon. Minustakin yläosan pitää olla just tämmöinen väljä, laatikkomainen ja helmasta suora. Siis silloin, kun jalassa on tämmöiset pilliversiot.

   Mukavaa viikonloppua Mapsille, kuten myös Riitalle, jolle unohdin äskettäin toivottaa:)

   Poista
 4. Kaunis asu :) Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu toivotuksistasi ja hei, ollaanko me tavattu aikaisemmin? Kävin tietysti heti kurkkaamassa blogiisi ja voi että, Sinulla on ihan täydellinen sisustusmaksu!! Ne jostain syystä kiinnostaa tätä nykyä, kun omat sisustusratkaisut on vielä ihan ajatusten tasolla..

   Mukavaa viikonloppua ja tullaan tutuiksi:)

   Poista
 5. Oikein kiva ja nätti kokonaisuus. Tykkään tuosta huivista suuresti!

  Tsemppiä ja jaksamista muuttoa varten!
  Oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Ja oikein hyvää viikonloppua myös Sinulle! Tsemppiä hääsuunnitelmiin!!

   Poista
 6. Kannatan lämpimästi repun hankkimista. Siitä on suuri etu jo siksikin, että kädet jää vapaaksi ja paino ei rasita käsiä.
  Siihen vaan jää koukkuun eikä viitsisi enää roikottaa laukkua kädessään. Reput on jostakin ihmeen syystä olleet vähän poissa muodista. Johtuisiko nuorista bloggaajista, joilla on koulureppujen käytön jälkeen ollut suuri halu esittää vähän aikuisempaa ja hienompaa naista. Huivisi on kaunis, haluaisin sen heti vaikken äsken tiennyt sitä haluavani, joten on näillä blogeilla melkoinen vaikutus.
  Terv. Birgitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Birgitta! Joo, reput oli pitkään poissa "muodista", vaikka niillä on toki aina ollut oma käyttäjäkuntansa. Mutta minä olen kyllä alkanut nähdä reppuja täällä blogimaailmassakin! Erityisesti Fjäll Rävenin Kånken -reppu on varsinainen hitti tätä nykyä, myös "trendsettereiden" keskuudessa!
   Mutta itse haluan repun juurikin sen kätevyyden ja ergonomisuuden (voikohan sitä sanaa käyttää tässä yhteydessä..) tähden!

   Poista
 7. Olipa todella kiinnostava blogituttavuus! Harmittaa vain ettet vaikuta haluava nostaa esille kotimaisia tuotteita, surku. Tyyliä on varmasti ja uskon että kohdetaminen voisi tehdä terää, myös mainostajien houkuttelemisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Uusia lukijoita on aina mukava saada eli mukavaa, että olet löytänyt blogiini!
   Tiedätkö, että minusta parasta tässä bloggailussa on juurikin se, että en ole Mitenkään riippuvainen kenestäkään ja voin tuoda täällä esiin puhtaasti omia valintojani. Suosin ehdottomasti kotimaista, mutta valintani kohdistuu myös kotimaisen työn periaatteille. Minusta on hienoa, että meillä Suomessa arvostetaan myös työtä jota tehdään Suomessa ja josta maksetaan verot Suomeen. Mutta ei se tarkoita sitäkään, että en suosisi myös Suomessa valmistettua.. Esim. kotimaista musiikkia suosin melkeinpä kaiken ulkomaisen kustannuksella, kuten vaikkapa uusimmassa postauksessani omalla panoksellani promoan J. Karjalaisen uutta levyä.

   Poista
  2. Totta kyllä, toivon että jatkossa kotimaiset valmistajat ymmärtäisivät myös blogien merkityksen ja sponsoroinnin kautta pääsisivät paremmin esille!

   Poista
  3. Sitä vielä piti sanomani, että koska olen todellakin riippumaton kenestäkään, eikä elantoni perustu mainostulojen saamiseen, en myöskään tee mitään saadakseni mainostajia kiinnostumaan blogistani. Ja minusta se on lukijan etu! Jos suosin jotain, se perustuu vain ja ainoastaan omiin valintoihini, eikä mainostulojen maksimoimiseen.

   Mutta kotimaista tuotantoa täytyy toki meidän kaikkien suosia omalla tavallamme!

   Poista
 8. Kiva asu! Kiva, että työmatkasi helpottuu oleellisesti, vaikka tokihan muuttoon liittyy paljon haikeutta. Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! Kunpa huhtikuu olisi pian eli koko muuttorumba jo takanapäin..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.