Lomakuvia

2.3.2013

Hengissä ja kotona ollaan, ja matkaa on taitettuna kymmenen tuntia. Kotiin tulon ajoituskin oli täydellinen, koska ehdimme perille Putouksen ensimmäisellä mainostauolla. Huomisen uusinta kun ei korvaa livelähetyksen tunnelmaa.

Lomareissulla kertyi hiihtokilometrejä mukavasti, vaikka kaikki ei mennytkään niinkuin piti. Yhden päivän sentään kävin rinteessäkin tunnustelemassa laskettelemisen fiiliksiä (vaikka olin ostanut kuuden päivän lipun, heh). Minä kun nuoruudessani suunnilleen elin rinteessä. 

Sitä samaa laskettelemisen fiilistä ei kuitenkaan syntynyt tälläkään kertaa, joten luovutin sen touhun ihan alkumetreillä ja keskityin hiihtelemiseen. Jotenkin sekin oli yllättävän hankalaa, kun onnistuin saamaan vanhoilla, jalkaan mukautuneilla monoilla sellaiset rakot kantapäihin, että edes rakkolaastarit ei meinanneet pelastaa tilannetta. Outoa. Samoin jalkaterän jänteistä (vai mitä lie ruumiinosia ovatkaan:) muutama ärtyi niin pahasti, että urheilemisesta ei meinannut loppuajasta tulla yhtikäs mitään. Pöh. Täytyykin mennä huomenna konsultoimaan naapurin lekurisetää, ihan vaan tulehduksen ja mahdollisen antibioottikuurin varalta.

No mutta. Pyykit on koneessa ja kuvat ladattuna koneelle. Tässäpä teille eilen illalla ja tänään aamulla otettuja kuvia Kuusamon ja Rukatunturin upeasta auringonpaisteesta ja vähän muustakin. Laitanpa samalla nähtäväksenne muutaman kuvan mökistä, jossa vietimme viikon ja jossa olemme lomailleet muutaman kerran aikaisemminkin.

Aika kiva paikka. Vaikka kotiinkin oli mukava palata.

Näitä ilmoituksia oli ilmestynyt yllättävän paljon Rukan maisemiin.

Hohdetta.

Seuraa blogiani:

12 kommenttia:

 1. Kyllä Suomen luonto vaan o n kaunis!

  Mulla sukset on edelleen varastossa, vaikka tosta 100m päästä lähris hyvä hiihtolatu..ööh, ei vaan ole saanut toimeksi! Hyvää liikuntaa se on, vai mitä! Laskettelun kanssa on vähän niin ja näin, olen vanhemmiten tullut aremmaksi ja löysimmätkin rinteet jo huimaa...

  Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oikeasti Suomen Lapin luontoa katsellessa sielu lepää!
   Hiihto on todellakin hyvä urheilulaji. Jos kesäisin juoksee ja talvisin hiihtää, niin kyllä kroppa pysyy kunnossa. Muuta ei juurikaan edes tarvita.
   Jos mun pitäis sanoa yksi vinkki, miten pitää kroppansa hyvässä kuosissa, niin se on kyllä ehdottomasti juoksu ja hiihto.

   Laskettelu ei niinkään pelota (vaikka arkahan sitä on verrattuna menneeseen), mutta se vaan ei tunnu siltä, että sitä pitäis päästä kokoaikaisesti tekemään. Niinkuin nuorena tyttönä tuntui. Muistan, kuinka nuorena tyttönä jäiset mustat rinteet oli pelkästään plussaa, mutta nykyään kierrän ne kaukaa.

   Poista
 2. Samoissa maisemissa lomailtiin, oispas ollu mukava tavata. :) Keilaamassa kävin kummipoikani kanssa, tuttu halli :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sissus sentään!! Olispa ollut hauska tavata!!

   Poista
  2. Harmittaa kyllä :) Vanhassa Karhussa käytiin syömässä ja vietettiin kiva peli-ilta ystäväperheiden kanssa, osa lomasta sitten Suomussalmella. Jos kesällä kulette itärajan pinnassa, niin ilmottele. Ollaan Suomussalmella melkein koko kesä :)

   Poista
 3. Ihania lomakuvia! Suomen talvi upeimmillaan. Ja toi mökki näyttää ihanalta rentoutumispaikalta ulkoilupäivän päätteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökki oli kyllä kieltämättä ihan mahtava paikka! Varustelu on ensiluokkaista, jopa auto kuuluu pakettiin, jos sellaista ei sattumoisin ole käytössä.. Ja sijainti ei voisi parempi olla - ihan hissien vieressä.

   Poista
 4. Hienot kelit teillä olleet. Mökkikin taitaa olla tuttu. Uudet lamput ilmestyneet sitten viime käynnin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuttu paikka Sinulle? Siinä tapauksessa Sinulla on itselläsi tai jollakin tuttavallasi erittäin hyvät suhteen erääseen kotimaiseen isoon pörssiyhtiöön:) Tämä mökki kun ei ole ulkopuolisten vuokrattavissa..

   Poista
  2. Eihän sillä törmällä mikään ole ulkopuolisten vuokrattavissa ja 90 % juurikin isojen pörssiyhtiöiden johdon "edustus"huviloina.

   Poista
 5. Tervetuloa kotiin! No voi harmi, että urheileminen ei ihan mennyt nappiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka! Borta bra men hemma best:) Urheilut ei menny ihan nappiin, mutta siltikin tuli urheiltua moninverroin normi viikon annos, eli olen kyllä ihan tyytyväinen (kun en oikein muutaakan voi:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.