Kevään kunniaksi keltainen mekko

24.3.2013

Minun suosikkiväri keväisin on ollut jo ikuisuuden ajan keltainen. Se väri vaan kuuluu kevääseen. Ja vaatekaapin suosikkimekko on ollut jo muutaman vuoden ajan tämä keltainen pitsimekko. Vaikka kyseinen mekko ei olekaan ollut päällä kovin montaa kertaa, niin silti se on mekkokokoelmani numero yksi. Ja jos jonkun mekon tulen säilyttämään sukupolvelta toiselle, niin se on juurikin tämä yksilö.

Voinko siis enää selkeämmin ilmaista asiaa, että "this is the one"? Ihan sama, vaikka väri ei ehkä löytyisikään omasta värikartastani ja sekin on ihan sama, vaikka keltainen on vaikea väri talven jälkeen värittömiä kasvoja vasten..

Mekko on Californialaisen suunnittelija Trina Turkin käsialaa. Hän on tunnettu juuri värikkäistä, mukavista ja 60- sekä 70-luvun vintagea henkivistä vaatteistaan. Olen ostanut mekon Nordströmin tavaratalosta ja kunhan suuntaan kesän kynnyksellä matkani Atlantan suuntaan, niin arvatkaapa vaan, onko ajatuksissa jo päästä hipelöimään Trina Turkin uusimpia mallistoja!

Aurinkoa sunnuntaipäiväänne!
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

24 kommenttia:

 1. Todella ihanan raikas tyyli.
  Hyvin muuten kiiltää sukkahousut ;)
  Millasia sukkahousuja yleensä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkahousujen ei pitäisi ihan älyttömästi kiiltää.. Minä käytän Housen sukkahousuja, koska ne on sekä hyvän laatuiset että kohtuullisen edulliset. Housen sukkahousuja saa ainakin Sokokselta.

   Poista
 2. Ihan mieletön look! Keltainen on kyllä todellinen kevätväri ja mielestäni tämä asukokonaisuus on kuin tehty kevään menoihin! Ihana. :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät ja keltainen:) Katselin oman vaatekaapin mekkoväritystä näin muuton yhteydessä ja voi että miten tummaa se onkaan.. Mukavia pyhienjatkoja Sinulle Nonna!

   Poista
 3. Upea! Tuletko käymään myös täällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluummin kyllä kuin ei! Sitten Kati mennään hiukka shoppaileen:)

   Poista
 4. Keltainen on upea väri! Enkä tiedä sulla tuosta talven kalpeudesta, hyvin näyttää sopivan. Ja riippuuhan se vähän sävystäkin, siis keltaisen sävystä! Tuo sopisi varmaa hauskasti myös farkkutakin kanssa? On kyllä tosi nätti ja nuo kengät...oih ja voih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan loistava idea yhdistää tämä mekko farkkutakin kanssa! Pakkasin sen mukaan myös tänne uuteen kotiin, jossa on megapienet säilytystilat eli tarkkaan harkittu mukaanotto:)

   Poista
 5. Mekko on aivan valtavat kauniin värinen ja sopii ihan mielettömän hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ja mukavaa pääsiäisen aikaa Sinulle, ihanainen ystäväni:)

   Poista
 6. Kylläpä on hyvän näköinen asu, mekko on aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Alma! Kyllä vaan, keltainen näyttää kivalta nimenomaan tähän vuodenaikaan, kun me aletaan heräillä talven jäljiltä!

   Poista
 7. Wau, mikä mekko! Olen tänään kaivellut vaatekaappejani ja etsinyt epätoivoisesti jotain keltaista, koska nyt vaan tuntuu siltä, että keltaista olisi saatava. Mutta ei löydy mitään :( Johtuu siitä, että väri sinänsä ei pue minua, joten harvoin on tullut ostettua mitään,mutta mitäs siitä, jos on sisäinen tarve. Ymmärrän hyvin, että säästät juuri tuon mekon. Nahkarotsin kanssa myös ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, minä olisin valmis ottamaan vaikkapa keltaiset Hunterin kumisaappaat käyttöön! Ne sopisi myös kivasti keltakuumeeseen:)

   Poista
 8. Todella upea asu ja väri, vau vau vau!!!! Ja vaikka värikartat sanoisivat mitä, niin väittäisin että sulle sopii ihan KAIKKI.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mussu! Värikartta sanoo Ei, mutta mieli kaipaa raikkaita värejä.. Pukeutuminen on loppujen lopuksi asennekysymys ja jos itsellä on hyvä fiilis niin päälle vaan:)

   Poista
 9. Vau mikä pääsiäisitipu :) Tuossa asussa kelpaa mennä vaikkapa pääsiäisbrunssille.
  Tuon mekon kanssahan voisi laittaa myös mustat paksut sukkahousut ja saappaat niin voisi pärjätä ilman jäätymistä.
  Mun kaapissa on mekkoja jotka raahasin Singaporesta toiveissani että voisin niitä käyttää, mutta odottelevat kaapissa ja pölyttyvät.. eivät sovi tähän ilmastoon ainakaan vielä :) Nyt onneksi aurinko yrittää kovasti sulatella lunta vaikkakin toooosii hitaasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voinpa hyvinkin kuvitella, että tämä kevät on teikäläiselle Singaporen jälkeen vähintään järkytys! Vaikka nytkin on asteita ihan mukavasti niin kylläpä on kylmää!!

   Poista
 10. Aivan upea yhdistelmä. Tuo nahkatakki tuo sopivasti särmää keltaiseen mekkoon. Voisin hyvin hankkia itsekin samanlaisen takin ja käyttää sitä mekon(kin) kanssa. :-) Muistatko, koska olet hankkinut takin? Onkohan sitä vielä Zaran valikoimissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sara! Tämä on syksyn alennuksesta hankittu. Tätä mallia ei varmaankaan enää ole, mutta Zarassa näytti olevan tosi tosi kivoja biker-malleja myös kevääksi!

   Poista
 11. Upean värinen mekko ja upea asu muutenkin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elle-Marie! Malli on kohtuullisen ajaton ja olen säilönyt mekkoa huolella vaatepussissa (vai mikähän se virallisesti on nimeltään..)

   Poista
 12. Vau, vau.... nyt on kyllä NIIN upea mekko. Mä rakastan keltaista väriä... se on oikea voimaväri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kuvattu Maiju! Keltainen on todellakin voimaväri!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.