Sunnuntain asupäivitys

24.2.2013

Viikon kestävän reissun matka-asut on kohta esitelty, varsinkin kun eilen näytin ensimmäisen. Minä kun en kanna reissuilla mukanani mitään turhaa, päinvastoin - melkein jätän asioita mieluummin kotiin, kuin kannan mukanani. Nytkin hoksasin vasta perillä, että yhtään villapaitaa en sitten tullut pakanneeksi.. Kukapa niitä Lapin pakkasissa tarvitsisi.. 

No, onneksi matkakaverin kassista löytyi taas jotain minullekin sopivaa villaista. 

Olen kertonut jo jossain aikaisemmassa postauksessa, että se kyseinen, toisen kassin omistaja tykkää kovasti Napapijrin vaatteista, joten lainatussa Napapijrin villaneuleessa mentiin tänään kohden laskettelurinteitä. 

Kelit vaan jatkuu huikean hienoina. Muutama pakkasaste takaa upeat laskettelusäät, vaikkakin huipulla tuuli hurjan kovaa. Illalla sitten hiihtämään, perinteiseen tyyliin.

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

8 kommenttia:

 1. Tekevälle sattuu. Itse lähdin täältä Suomen matkalle ilman takkia. Sattui kesäkuussa olemaan sellainen nippa nappa plussakeli Suomen päässä. Onneksi löytyi lainatakki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh:) Eräs tuttu kiinalainen business -mies saapui Suomeen marraskuussa ja myös ilman takkia! Hänelle nämä kelit oli todellakin yllättäviä..
   Taidat olla jo aika vieraantunut Suomesta:)

   Poista
 2. Ihanaa katsoa välillä tällaisia rentoja asukuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asut on todellakin rentoja, kuten eilinen hiihtoasukin:) En todellakaan ole mikään tekstiiliurheilija ja hyvin pärjää myös iki-iki-vanhoissakin kamppeissa täällä. Esim. erittäin kelpo toppahousut taitaa olla jo miltei kymmenen vuotiaat vanhukset:)

   Poista
 3. Heh, minäkin unohdin pakata villaneuleen hiihtolomalle lähtiessäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Nonna Sinullakin oli kassi, josta pääsit kätevästi tarpeen edessä "pöllimään" lainavaatteita:) Kyllähän villapaitaa ei pitäisi unohtaa tämmöisille reissuille, hih!

   Poista
 4. Ihana paita! Löysin tänään designshopoutlet.comin kaupasta sinne juuri tulleen vaalean värisen villapipon, jossa on sama tyyli-idea kuin tuossakin. Yritin löytää sen pipon kuvan heidän nettisivuiltaan, mutta on kuulema vasta tulossa sinne. Rakastan norjalaisia neuleita ja heidän kuviomaailmaansa!

  VastaaPoista
 5. Totta, norjalaiset neuleet on ihan mielettömän kauniita ja aina muodikkaita! Tämä neule on kylläkin italialainen, mutta ihan taatusti esikuva Napapijrin neuleille löytyy Norjan perinteistä!

  Joskus 90-luvulla muuten ostin jokaiselta Norjan matkalta norjalaisen neuleen ja kun inventoin omia vaatekaappejani, niitä löytyi sieltä edelleen kolme kappaletta! Mikään niistä ei tosin ole mukana..

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.