Päivän asu ja virsi nro 633

14.2.2013

Tervehdys kaikki ihanaiset Blogiystäväni ja Hyvää Ystävänpäivää <3

Täällä poikkeuksellisen hiljainen bloggaaja. Hommaa ja muistettavaa ja hallittavaa on kertynyt näille harteille taas niin paljon, että jostain on ollut välttämätöntä karsia. Parhaani olen yrittänyt tehdä myös tämän blogin eteen, mutta onhan tämä kieltämättä ollut aika "hoitamattomalla" pohjalla.. Odotan jo innosta puhkuen sitä päivää, että työmatkat hoituu suit sait, ilman että niiden tähden täytyy lopettaa hengittämästä normaalia elämää. Silloin pääsen taas keskittymään tähän harrastukseenikin ihan eri moodilla.

Toisekseen, olen ollut viime aikoina toooodella tylsä, mitä pukeutumiseen tulee. Tuntuu, ettei ole ensimmäistäkään kivaa ideaa sillä saralla. Tai ideoita on, mutta ei halua niiden toteuttamiseen. Tänään aamulla suunnittelin laittavani päälle ihanan burgundinpunaisen mekon ja yhdistää siihen mustan nahkaisen biker -takin. Se ajatus kuitenkin kaatui siihen, etten kertakaikkiaan viitsinyt kantaa kassissa toista vaatekertaa ulkopukeutumista varten. Argh, että vihaan näitä kelejä! Työmatkailijan kannalta nämä kelit on vaan niin p.....t. 

Korkkareiden käyttäminenkin on käynyt ihan mahdotomaksi ja minusta mikään vaate ei näytä oikein miltään ilman niitä. Nimittäin juna-aseman parkkialue on ollut tietysti huonolla hoidolla ja kinokset kasvaneet suunnilleen miehen korkuiseksi. Niitä vuoria ei vaan pysty ylittämään korkkarit jalassa.  

No, jotta tämä ei menisi ihan valitusvirren veisuuksi, niin onhan tässä sentään jotain positiivistakin näköpiirissä. Olen nimittäin lähdössä parin viikon kuluttua viikoksi hiihtämään ja laskettelemaan! Silloin en todellakaan valita näistä leudoista talvisäistä.

Jos muuten saisin vapaasti valita oman elinympäristöni, niin se olisi ehdottomasti sellainen, jossa olisi kesä alhaalla ja talvi ylhäällä - yhtä aikaa. Arkena voisin käyttää pikkukenkiä ja hameita/ mekkoja työmatkoilla ja viikonloppuisin pääsisin vaikka hiihtelemään. 

En oikeasti ole todellakaan mikään valitusvirsien pääveisaaja, mutta tämä yhtälö nyt vaan ei toimi meikäläisen kannalta. 

Eli siis, pitkän aasinsillan rakentamisen kautta syy tämänpäiväiseen asuun. Sen piti siis näyttää ihan toiselta, mutta säitten säätäjän syystä tai ansiosta se oli taas sininen paitsikka ja siniset housut. Höystettynä ruskeilla asusteilla. Korkkarit kulki käsilaukussa, joka oli niitten ansiosta taas ääriään myöten täynnä.
Viikonloppuna toivottavasti paremmalla ajalla ja positiivisemmilla jutuilla:) 
Jos minusta ei kuulu mitään, olen vaan yksinkertaisesti deep down.

Ai niin, kuvassa on muuten uutta Yves Rocherin huulipunaa! Tykkään tuosta sopivan murretusta punasta, mutta palataan siihen.

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

10 kommenttia:

 1. Puna sopii sinulle hyvin ja housuista tykkään vallan kovasti ! Hyvää ystävänpäivän jatkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki:) Nyt kun vastailen tähän kommenttiisi, on ystävänpäivä jo taaksejäänyt, mutta sovitaan vaikka niin että ystävänpäivä on jokainen päivä.. Oikein hyvää ystävänpäivää siis myös Sinulle:)

   Poista
 2. Nätti on sun asu taas! Toivottavasti pian sun työmatkatkin helpottais !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö Mapsi, että mua harmittaa nillittää aina tästä samasta asiasta.. Onneksi se on kohta historiaa ja minäkin voin aloittaa normaalielämän.. Ja lopettaa tämän ainaisen valittamisen!

   Se sun raitamekko oli muuten nappiostos!!

   Poista
 3. Kaunis on asusi. Kyllä se talvi varmaan vielä tästä menee ja saamme kohta kokea taas sen, että ei tarvitse pukeutua moneen kerrokseen... Pakkohan sen kevään/kesän on tulla kohta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jipii! Se on joka päivä lähempänä ja lähempänä:)

   Poista
 4. anneaulikkia peesaan ja sanon, että puna sopii erinomaisesti :)

  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulet tulee usein värjättyä melkein nudella värillä.. Kirkkaat punat ei vaan sovi meikäläiselle vaikka mieli tekisi käyttää niitäkin. Tämmöinen murrettu sävy on mun juttu, muistin sen taas kun levitin tätä väriä.

   Hyvää Ystävänpäivää myös Sinulle, koska sellaista voi viettää jokaisena päivänä:)

   Poista
 5. Kaunis asu! Koeta jaksaa, kulkeminen on varmasti rankkaa,mutta ei sekään ikuisesti jatku, onneksi. Ihanan sävyinen puna, vois sopia mullekin tuollainen lämmin puna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen tästä punasta ja muistakin lemppareista ihan oman juttunsa, jos en satu sitä sitä ennen unohtamaan:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.