Oranssia

20.2.2013

Olen pari päivää poissa täältä blogimaailmasta, niin kylläpä täällä sattuu ja tapahtuu. Ihan mieletön juttu, että Marjukka jättää blogspotin ja muuttaa blogitavaransa kaikkine juttuineen Evita -lehden suojiin! Onnea Marjukka uuteen blogikotiin! Me ollaan niin mukana!

Olen ostanut tämän oranssin Banana Republicin mekon jo pari reissua sitten jenkkilöistä. En ole jotenkin ollut tämän kanssa ollenkaan sinut ja sen tähden se on odotellut kaapissa tulevaa käyttöä. Ja kun kaappeja taas siivotessa tämä vaan pullahti esiin, niin ajattelin armahtaa ja antaa sille mahdollisuuden. Värille on juuri nyt niin tarvetta!


Mekko: Banana Republic
Poolo: Marco Polo
Koru: Bershka
Kello: Michael Kors
Kengät: Geox

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

26 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää oranssi mekko päälläsi. Mukavaa viikon jatkoa ja tsemppiä muuttoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Muutto on tosiaan jo hiljalleen alkanut..

   Poista
 2. Vau mitä värienergiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on värien aika, pitkän ja synkän talven jälkeen..

   Poista
 3. Hyvinhän tuo sinua pukee - no, sua pukee melkein mikä tahansa. Eilen yllätin itsenikin hiplaamalla juurikin oranssia mekkoa; en muista kuin 2 oranssia vaatetta elämäni ajalta ja niitäkään en kaiholla muistele;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monessa liikkeessä olen minäkin nähnyt oranssia! Kevät on vihdoin saapunut, kun alkaa väriä näkyä myös vaatekauppojen hyllyillä:) Oranssi on kieltämättä aika vaikea väri!

   Poista
 4. Upea, muodikkaan värinen mekko, älä heitä pois! Voimakasta oranssia voi mätsätä myös tummahkon ruskean väriparina (ruskean sukkis, kengät ja asusteet). Olen käyttänyt aika paljon vahvaa oranssia ja huomannut, että ruskea on sille ihanan lämpöinen väripari -vaikka ei mustassa mitään vikaa ole siinäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hyvä idea yhdistää oranssia ruskean kanssa!!! Taidankin kokeilla!

   Poista
 5. Upea väri! Hyvältä näyttää ylläsi! Hyvää viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ja terkut täältä pohjoisesta:)

   Poista
 6. Kiitti - onhan muutto tosi jännä juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti on jännä juttu, kun se on sitä meille lukijoillekin!

   Poista
 7. mielettömän kaunis!miksei suomalaiset uskalla käyttää värejä,muualla näkee rohkeita ja värikkäistä asuja katukuvassakin.hitsi et on makee!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on, että varmasti muualla on naiset hiukan rohkeampia.. Me suomalaiset tykätään pukeutua kieltämättä aika neutraalisti, niin ettei me varmasti herätetä minkäänmoista huomiota..

   Poista
 8. Kaunis mekko ja upea väri! Tosin ymmärrän, jos et itse ole sinut vaatteen kanssa. Silloin ei paljon auta, vaikka kaikki muut kommentoisivat mitä. Joka tapauksessa, mekko sopii sinulle todella hyvin. Usko pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Voisin vielä testata mekkoa Tuijan ehdottamalla tavalla ruskeaan yhdistettynä. Ja ehkä vielä jonkin ison kaulakorun kanssa myös.. Ei tämä ihan vielä siis kierrätykseen ole matkalla:)

   Poista
 9. Ihanan piristävä oranssi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihla ja mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle:)

   Poista
 10. Näyttää päälläsi tosi hyvälle! Oranssi on mulle ihan totaalisen nounou väri, mutta tykkään katsella sitä niiden yllä kenelle se sopii. Jos tämä ei piristä päivää, niin mikä sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämän oranssin pitänyt minullekaan sopia.. Sitä on nyt vaan näkynyt hurjasti kauppojen valikoimissa, joten pitihän sitä testata. Anna siis mahdollisuus itsellesikin ja voit vaikka yllättyä:)

   Poista
 11. Voi ihanan piristävä tuo oranssi väri, mallikin on upea :). Olen uusi lukija joten en tiedä käytätkö yleensäkin voimakkaita värejä? Itse olen huomannut niiden ilmestyvän kaappiini aina tammikuussa – syksyllä sitä kietoutuukin sitten lähinnä mustaan ja harmaaseen :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Hannele ja hauska tutustua!
   Olen sellainen satunnainen värien käyttäjä, ja jos tarkemmin ajattelen, niin kyllä ne värit liittyvät muihin vuodenaikoihin kuin talveen ja syksyyn. Kevät on erityisesti minunkin orastavaa värienkäyttöaikaa:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.