Kaksi päivän asua

23.2.2013

Tervehdys Lapin tuntureilta! Lähdimme eilen ajelemaan kohti pohjoista ja yövyimme Oulussa. Siellä meitä odotti tämmöinen pulleropallero <3

Pikkumiehellä on ikää tarkalleen kaksi viikkoa. Potkupuku on muuten 16 vuotta vanha ja ympärillä oleva peittokin vähintään 13 vuotta. Siinä siis päivän asu nro 1.

Päivän asu nro 2 on kuvattu loman alkajaisiksi, juuri ensimmäisen hiihtolenkin jälkeen. Muutama pakkasaste ja mahtavat hanget, päivällä jopa auringonpaistetta - siitä ei loma voi paljoa parantua. Sauna odottelee lämpimänä ja Putous siihen perään. 

Ei hassumpaa!

Odotan tunturilomalta paljon hiihtokilometrejä ja sitä voimaantumisen tunnetta, mikä siitä seuraa ikäänkuin palkkiona. Sillä taas jaksaa.

Terveisiä vaan Ouluun ja Sinulle reippailija, joka tervehdit ohimennessäsi:) Oletan jotenkin automaattisesti, että kaikki minut "tunnistavat" ovat tietenkin työn kautta tuttuja. Minä kun olen isossa firmassa töissä ja meitä on paljon ympäri Suomea. BeeWeenkin kuulin teeveeksi, kun kysyin, että mistäköhän me toisemme tiedämme. Ja sekin liittyy työhön, koska olen silloin tällöin ollut siinäkin viestimessä. Mutta siis - Oli hauska tavata ja minäkin lopulta hiffasin, että täältähän me toisemme tiedämme!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

13 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa sinne Lappiin !!! Hiihtäminen on niin hauskaa ja olo on tosiaan mitä mahtavin hiihtolenkin jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se syy, miksi harrastan hiihtolomia:)
   Mukavaa viikonloppua myös Sinulle!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi ja mukavaa viikonloppua myös Sinulle!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka! Eikö mulla olekin "tyylikäs" päivän asu:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Pari päivää meni lomasta erään työprojektin merkeissä, mutta nyt vihdoinkin koitti muutaman päivän täydellinen vapaus:)

   Poista
 5. Hei,
  Minä olen se reippailija.. Meinasin saada nuhat väärään nenään kun törmäsin sinuun! Juuri hotellilta lähtiessä olin kurkannut blogiisi, että onkohan siellä mitään? Suomi on joskus niin pieni maa. Ajattelin kyllä, että olinkohan vähän hönö, kun sillä tavalla sipaisin hihaasi. Mieheni mielestä olin kyllä! Me olimme paluumatkalla Leviltä ja pysähdyimme sukuloimaan Ouluun. Ihana hiihtoloma takana, nyt pitäisi puurtaa auton ratissa vielä sellaiset 600 km.. Aurinkoista lomaa ja hyviä hiihtokelejä! Niin, olen siis blogisi vakilukija, olet suokkarini!
  Mervi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla!!
   Oli tosi hauska törmätä ja olisin kyllä mielelläni jutellut pidempäänkin!
   Meillä oli ihan tarkalleen sama matkaohjelma, eli sukuloimme Oulussa, paitsi että emme kiivenneet ihan Leville asti.. Täällä on ihan mielettömän upeat kelit ja mitä parhaimmat hiihtosäät edelleen.
   Olimme muuten tulossa juuri Pannukakkutalosta, joka oli ihan mahtava paikka! Ja ihastelin mun systerin kaunista talviasua.

   Poista
 6. Lumikuningatar24.2.2013 18.06

  Aurinkoa, rentoa menoa & hyvää mieltä! Oltiin joulu tunturissa, nyt täytyy "tyytyä" etelämpiin latuihin ja mutkamäkiin. Latu luisti jäällä tänään hyvin, aurinko vain puuttui. Kevättalvi on hienoa aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Tällä hetkellä ei todellakaan ole mitään tarvetta lähteä tänne pohjoiseen pelkästään hiihto-olosuhteiden tähden!
   Kiitos kaunis toivotuksistasi ja mukavia hiihtohetkiä myös sinne:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.