Jos.. niin hankkisin

19.2.2013

Eksyin tänään junassa Nellyn sivuille, kun sain vinkkiä, että siellä on hurjat hulabaloot korkkareiden osalta. Käyn yleensä katsastamassa (lue: kyttään) Nellyn sivuilta lähinnä vain niiden nahkahousuvalikoimia, mutta tällä kertaa jäin jotenkin kiinni näihin korkkareihin.

Olen katsellut tätä kyseistä Nellyn metallikantakorkkaria jo normaalihintaisenakin, mutta nyt on kyllä ihan superhalvennus meneillään. Vai oletteko montaa kertaa saaneet uudet kengät alle 14 euron hintaan? Ja vielä näin hyvännäköiset. Tykkään erityisesti kenkien mielenkiintoisesta korko -struktuurista.

Olisin nimittäin ostanut nämä itselleni,

 • jos en olisi muuttamassa muutaman viikon sisällä
 • jos en olisi näin tuskastunut kaiken maailman tavaran määrään, kuin mitä juuri nyt olen
 • jos en olisi jo pakkaillut viittä jätesäkillistä omia vaatteitani, kierrätyskasaan ja huom: se ei näy vielä missään!

Jos suinkin tarvitsette hienoja kenkiä, vaikka vain varastoon odottamaan sopivan kaunista hetkeä, niin vink vink! 

Tässä mainoslinkki Nellyn sivuille, missä näitä ihanuuksia olisi tarjolla! Kokojakin on tosi hyvin vielä tarjolla. Itse klikkailisin joko mustat tai punaiset, tai sitten molemmat. Hintaa jää siis vaivaiset 13,95 eur eikä päälle tule edes toimituskuluja.
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

4 kommenttia:

 1. Vautsi, eipä ole hinnoilla pilattuja popoita!
  Itse tallustelen lättänöissä Tory Burcheissa..
  http://www.shoptravelfood.blogspot.com/2013/02/caroline.html

  ps. kiitos muuten tosta edellisen postauksn krilliöljykapselivinkistä! Pitää käydä ostamassa kun on vähän samankaltaiset perintötekijät taakkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, ihanat poposet!!
   Itse ajattelen noista perintötekijöistä niin, että kun ne on mitä on, täytyy elää niiden mukaan. Nyt se taistelu on aloitettava, jos siitä mielii voittajana selvitä:)
   Suosittelen ehdottomasti! Itse käytän krilliöljyn lisäksi säännöllisesti myös D-vitamiinia purkin kautta nautittuna. Siinä on muuten hyvä kombo taisteluaseiksi:)

   Poista
 2. Ihanat on! Me asumme väliaikaisesti ja odotellaan että muutto uudelle mantereelle on lentoja vaille valmis niin yritän ostaa niin vähän kuin mahdollista mutta on se aika vaikeaa vaikken mikään shoppailija ole muutenkaan:)

  Minulla samantyyppiset perintötekijät ja tosiaan öljykpseleita on syöty. Mun isä kuoli 41-vuotiaana sydänkohtaukseen ja hänen sisarensa sairastaa veritulppaa ja veli saanut useita sydänkohtauksia tähän mennessä. Tosin heidän elämäntyylinsä on myös ollut hyvin kuluttavaa. Mun veljellä todettiin kohonneet kolesteroliarvot jo kaksikymppisenä, lähes heti siis kun lopetti urheilemisen...minulla ei ole ollut ongelmia vielä toistaiseksi ja toivottavasti ei tulekaan. Kopkop, koputetaan puuta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä minä Sinun blogiasi seurailen säännöllisesti ja olen lukenut teidän muuttosuunnitelmista:) Varmasti ihanaa suunnitella ja jo järjestelläkin asioita!!

   Oi, no onpas surullista kuultavaa, jopa minun perintötekijöitäni hurjempia..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.