Ihon lomahoidoista

26.2.2013

Lomalla on mukava hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti. Minusta onnistunut loma pitää sisällään paljon stressitöntä ja aikataulutonta ajanvietettä, urheilua ja sopivasti myös arjesta poikkeavaa ihon hoitoa.

Minun lomalla ihonhoito pitää sisällään peruspuhdistuksen lisäksi kuorintaa, kosteutusta ja valohoitoa.

Peruspuhdistukseen varasin matkalle kertakäyttöisiä puhdistusliinoja. Sain nimittäin blogin kautta jo tammikuussa tutustuttavakseni juuri Suomeen myyntiin tulleita Simple -merkin ihon- ja silmämeikin puhdistusliinoja, ja täytyy sanoa, että olen ollut niihin aivan erityisen tyytyväinen. Simämeikin puhdistusliinat toimii myös vedenkestävään ripsiväriin. Kasvojen puhdistusliinat on muuten ollut Ison-Britannian myydyin ihonhoitotuote, joten ihan mistään turhakkeista ei kai sitten ole kyse..

Nämä kertakäyttöiset puhdistusliinat eivät sisällä alkoholia, eikä öljyä, ne eivät kuivata ihoa eikä iho tunnu myöskään rasvaiselta. Ihan loistava tuote ja olen kotioloissakin käyttänyt näitä niin, että töitten jälkeen olen puhdistanut ihon ja silmämeikin näillä ja illalla sitten käyttänyt muita aineita.

Simple -merkin tuotteita muuten saa Prismoista, K-citymarketeista, Anttiloista, S-Marketeista, Sokos-tavarataloista ja joistain Stockmannin tavarataloista. Hintakin on ihan market-hintaluokkaa eli 4-6 euroa per paketti.


Kuorinnan olen jo vuosia tehnyt Meine Base -tuotemerkin mineraalisuolalla. Se on 100% luonnontuote ja ainakin oma kosmetologini on sanonut, että edes kosteusvoiteelle ei ole välttämättä tarvetta sen lisäksi. Iho on ihan mielettömän hyvän tuntuinen joka ikisen käyttökerran jälkeen. Itse tykkään kuoria sillä koko kehon ja sen tähden minulla onkin purkeista sekä isoin koko että matkakoko.


Kosteusnaamioitten ykkönen on ihan ehdottomasti Artistryn naamio. Sitäkin olen käyttänyt jo ties miten pitkään. Viimeisimmän purkkini taisin ostaa Lontoosta. En oikeastaan edes tiedä, mistä Artistryn tuotteita tarkalleen saa, koska ainakaan minkään ketjun valikoimissa niitä ei ole.


Sitten loppuun ihan ehdoton "de luxe -ihonhoitolaite". Nimittäin tämä Filorgan Led-valolaite on ihan ehdottomasti paras ihonhoitolaite, mihin minä olen tutustunut. Iho on 8 minuuttia kestävän käsittelyn jäljiltä kuin olisi käynyt kosmetologin käsittelyssä. Myös ihon värierot tasoittuu mukavasti. 

Laite toimii verkkovirralla ja itse käytän laitetta yleensä iltaisin ennen nukkumaanmenoa, siinä iltauutisia katsellessa tai siis kuunnellessa. Valo on nimittäin niin kirkas, että silmiä ei oikein voi edes pitää auki hoidon aikana. Nyt lomalla olen tehnyt hoidon joka päivä. 

Hoidot on ohjelmoitu koneeseen suoraan, joten itse täytyy vaan valita yksi kolmesta hoitomuodosta ja alkaa kuljettaa laitetta sillä alueella ihoa, missä hoidon haluaa tehdä.

Led-valolaitteen tukena olen käyttänyt Filorgan omaa, valolaitteelle tarkoitettua hoitovoidetta.
Semmoisiin hemmotteluhoitoihin olen varautunut loman aikana. Ihokin saa lomailla vähän totutusta poikkeavalla tavalla.

Mukavaa hiihtolomaviikon jatkoa kaikille teille, joita se koskettaa ja teille muille - kyllä se siitä:)

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

7 kommenttia:

 1. Kiva huomata, että muutkin hemmottelevat itseään lomalla. Tuo valolaitteesi vaikuttaa aika mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella! Ainakin apteekkishopista niitä näköjään saa: http://www.apteekkishop.fi/Kosmetiikkasarjat/FILORGA
   Itse olen ostanut kyseisen laitteen Ihoakatemian hoitolasta ja näyttääpä heillä olevan nettikauppakin:
   http://www.ihonet.fi/laboratoires-filorga-c-26.html
   Tästä laitteesta olen löytänyt montakin lehtijuttua..

   Poista
 2. Mäkin oon käyttänyt vuosikaudet tota Artistryn maskia, se on tosi hyvä! Artistrya voi ostaa Lontoosta tosiaan Amwayn kaupasta, mutta muualla vain Amwayn jälleenmyyjiltä. Ovat upeita tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, hyvä tietää! Eikö tätä saa edes sieltä teiltä?

   Poista
  2. Jenkeissä ei oo kauppoja, vain warehouseja, joista voi hakea jos on bisneksessä mukana. Mä oon eli voin joskus tarvittaessa tuoda/lähettää!

   Poista
 3. Minun mieskin hurahti tuohon suolaan. Menethän ostamaan sitä pian lisää, hän varmisteli, kun ensimmäinen purkki alkoi loppua. Riittoisa tuoten, muuten.

  Täytyy tutustua tuohon valolaitteeseen.

  Katriina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katriina! Suolaa todellakin voi käyttää koko perhe - pienistä lapsista aikuisiin, jopa siis miehiin:)
   Se tasoittaa ihon PH arvoja ja sillä voi todellakin pestä vaikka koko kehon. Myös suolakylpyjä suositellaan ja hauteita. Mitä pidempään sen antaa vaikuttaa iholla, sen parempi. Ihan loisotuote siis, niinkuin olettekin jo koko perheenä todenneet:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.