Ajanvietettä lomalle ja vähän pakkauksia

27.2.2013

Pitkä hiihtolenkki on taas takana ja olo vähintäänkin voipunut. Ihan mielettömän mahtavaa on tulla lenkin jälkeen lämpimään saunaan ja jatkaa siitä sitten kirjan lukemista. Lomatunnelmaa parhaimmillaan.

Jouduin tai pääsin osittain velvoitettuna tekemään loman kunniaksi muutaman "harjoitustestin" ja voisinkin haastaa teitä siellä ruutujen takana samaan. Kokeilkaapa siis vapaana hetkenänne tehdä SHL:n sivujen kautta "verbaalisen ja numeerisen päättelykyvyn testi" ja sieltä sitten "kokonainen harjoittelutesti". Voitte yllättyä.

Molemmat testit ovat aikarajoitettuja ja tuovat sen tähden tilanteeseen enemmän jännistystä ja varmasti myös painetta.

Minä suoritin kyseiset testit vain harjoittelumielessä ja olin yllättynyt, kuinka haasteellisia ne olivat. Verbaalinen testikään ei ollut mikään läpihuutojuttu, mutta erityisen yllättynyt olin numeerisen päättelykyvn osiosta. Olen nimittäin aikoinaan lukenut ja suorittanut lukiossa pitkän matematiikan ja suoriutunut siitä ihan hyvillä arvosanoilla. Minunhan olisi pitänyt kaiken järjen mukaan suoriutua testistä ihan noin vaan, melkein täysillä pisteillä.. Toki, enpä ole ihan joka päivä, enkä edes joka vuosi käyttänyt matemaattisia taitojani, joten varmasti ruostettakin on kertynyt taitojen päälle..

Sain verbaalisesta testistä 82% oikein ja numeerisesta osuudesta 78%. Kokeilkaa tekin ja kertokaa sitten, miten meni! Kannattaa muuten varata laskukone, kynä ja paperia lähettyville ennen numeerista testiä ja sitten vaan hommiin:)

No joo, mennäänpä taas asiaan.

Kerroinkin edellisessä postauksessa, että jätin vahingossa villapaidat pakkaamatta, mutta tiedättekö mitä. Laukkuja tuli senkin edestä mukaan, vai mitä sanotte:Minä en siis välttämättä ole se henkilö, jolta kannattaa tiedustella järkevän pakkaamisen periaatteita:)

Seuraa blogiani:

16 kommenttia:

 1. :D No kyllä tuolla laukkumäärällä varmasti pärjää Lapissa viikon ja jopa kauemmin;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän matkan onnistuminen ei jää ainakaan laukuista kiinni, tai siis niitten puutteesta:)
   Mulla ei ollut ajatus ollenkaan mukana, kun pakkailin normivaatteita ja -asusteita mukaan..
   Urheilukamppeita tuli kylläkin mukavasti matkaan ja pääasia lienee kuitenkin niissä..

   Poista
 2. Laukkumäärä on kohdallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan:) Eiköhän näillä kompensoida villapaidankin puute..

   Poista
 3. Hyvä, että laukut tuli kuitenkin mukaan :). Klassikko Chanel on aina yhtä upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sillä saa vaikkapa urheiluasuunkin hiukka hohdetta ja glamyyriä:)

   Poista
 4. Pikkasen nauratti nuo sinun pakkaamiset lappiin.. laukkujahan siellä tarvitaan tietysti kipeimmin... :D Mitäs sitä villapaitoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin hiukka huvitti, kuinka taas on ollut ajatusta näissä pakkaamisissa:)

   Poista
 5. Tämä oli kaikkien aikojen paras postaus kuvien osalta :D

  t.Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirsiseinää vasten näyttää laukutkin tosi hyvälle:) Mitenköhän tuo hirsi muuten säilyy ajasta aikaan ilman että siinä alkaa eliöt elää? Onkohan ne jotenkin balsamoitu..

   Poista
 6. Hih. hauskat nuo laukut ;) Tarviihan niitä siellä!
  Kävin tekemässä testit. Nooh, ei ehkä olis kannattanut näin lähes puolen yön aikaan testejä tehdä... melkein samat pisteet sain kuin sinäkin. Luulin, että ero näiden välillä ois ollut isompikin, sen verran löi tyhjää tuolla matemaattisissa tehtävissä (joten haloo...;D) mutta yllättävän paljon pisteitä ropisi kuitenkin. Pitänee kokeilla tuota uudelleen vielä selväjärkisempänä eikä näin väsyneenä, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö kukaan muu käynyt tekemässä testejä sun lisäksi??

   Tilanne on vaan yhden kerran autenttinen, koska tehtävät on sulla Mapsi jo tiedossa! Eli toisella kerralla saatua testitulosta ei oikein voi ottaa samalla tavalla vakavasti.. Muutamaan laskuun oli munkin pakko palata toisella kierroksella, koska en ekalla kerralla vaan älynnyt, miten ne pitäis laskea. Mutta tuo 78% oli siis mun ekan eli autenttisen kierroksen tulos.

   Poista
 7. Kiitos - on niitä näemmä muitakin; minulla ne ei kyllä ole laukut, mutta ne kengät;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Lady!! Tarviiko aina perustellakaan kaikkea hömppää millään järkisyillä? Mulla ei ollut muuten matkassa ensimmäisiäkään korkkareita ja siitä kai mun jalat sitten alkoi valittaa..

   Poista
 8. Laukkuja on aina hyvä olla riittävästi matkassa mukana ;) Ihania laukkuja sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän sitä tosiaan laukkuja olla.. Nuo laukut on vieläpä aika käytännöllisiä. Esim LV Evaa käytän ihan joka päivä ja se kulkee mukana päivittäin toisen laukun sisällä. Sieltä se on sitten helppo napata mukaan kun tarvetta löytyy vaan lompakolle, kännykälle ja avaimille. Niin ja tietysti huulipunalle..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.