Vuosi 2012 on enää muisto vain

1.1.2013

Hyvää Uutta Vuotta Teille! 

Voi että, miten nopeasti vuodet vaan vaihtuu ja vaihtuu.. Aika tuntuu niin paljon hitaammalle eteenpäin mietittynä kuin taaksepäin katsoessa.

No, ei auta surra menetettyä aikaa, vaan iloita siitä kaikesta, mitä on päässyt kokemaan ja näkemään ja sen lisäksi uskoa aina vaan mielenkiintoisempaan tulevaisuuteen. Onnella on tietysti aina sijansa, mutta itse se mielenkiintoinen tulevaisuus täytyy rakentaa. 

Ilman historiaa ei voi rakentaa tulevaisuutta ja sen tähden on ihan hyvä katsoa joskus myös menneeseen. Jos mietin vuotta 2012, niin näitä asioita ja tapahtumia siitä jäi erityisesti mieleen:

1. Helmi-maaliskuussa vietimme pari viikkoa lomaillen, ensin Miamissa ja sen jälkeen maailman suurimmalla risteilyaluksella (Allure of the Seas) Karibialla risteillen. Loma ja erityisesti risteily oli huikea kokemus ja ylitti kaikki odotukset. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa.
Se oli todellinen unelmaloma.


2. Maalis-huhtikuussa alkoi töissä tapahtua mielenkiintoisia asioita ja minullekin tarjoutui tilaisuus edetä uralla. Olen vuosien varrella saanut montakin tilaisuutta työpaikan vaihtoon, mutta en ole syystä tai toisesta kokenut niitä niin mielenkiintoisiksi, että olisin niihin tarttunut. Paitsi nyt tämä tilaisuus.

Junassa kulkeminen on uuden työn myötä tullut tutuksi ja alla oleva kuva kertoo siitä oikeastaan kaiken olennaisimman. Tässäpä minun "survival kit" pitkille työmatkoille.


3. Blogiharrastukseni yksi huippuhetkistä tapahtui lokakuussa, jolloin sain kutsun osallistua I Love Me -muotimessujen tekemiseen. Ensimmäistä kertaa niiden pitkän historian aikana bloggaajat olivat näyttävässä roolissa mukana tapahtumassa. Messujen tekemiseen osallistuneiden bloggaajien lisäksi tutustuin messuilla myös muutamaan muuhunkin minulle (kuten myös suurelle osalle teistäkin) erityisen tärkeään virtuaalituttuun bloggaajakolleegaan.
Minulle uusiin, samankaltaisiin ihmisiin tutustuminen on aina ainutlaatuista!


4. Muotimessut saivat yllättävän käänteen, kun pieni prinsessani joutui vesirokon kourissa aivokalvontulehdus -epäilyksen tähden sairaalaan tarkkailuun ja nesteytykseen (tai pudotukseen, kuten hän itse asian ilmaisi:). Epäilykset osoittautuivat lopulta turhiksi, eikä aivokalvojen ärtyminen edennyt onneksi tulehdukseksi asti. Tervehtyminenkin tapahtui ammattilaisten käsissä lopulta kohtuullisen ripeään tahtiin.
Epätietoisuudessa olemisen hetket olivat kerrassaan sietämättömiä. 
Ja se voimattomuuden tunne, kun itse ei voi tehdä asialle yhtikäs mitään.

5. Yksi blogiharrastuksen parhaista asioista on ehdottomasti se, että olen saanut mahdollisuuden tutustua aivan mielettömän ihaniin uusiin ihmisiin, ihan kasvotusten. Harrastus tietysti yhdistää meitä, mutta sen lisäksi on ollut jännää huomata, että kyllä se tietty käsitys, mikä blogin kautta muodostuu bloggaajasta, on yllättävän lähellä todellisuutta. Ei täällä voi oikeastaan persoonallisuuttaan salata, vaan tavalla tai toisella se paistaa blogin läpi. Blogi on aina pitäjänsä näköinen ja yhdistää samankaltaisia ihmisiä toisiinsa.


6. Vuosi 2012 oli siis monessakin mielessä alku uusille asioille. 
Työn vaihtumisen myötä päätimme vaihtaa kotipaikkaakin lähemmäksi työpaikkaa ja sekös on ollut pitkä ja tunnerikas prosessi. Kotikauppoja on hierottu kesästä lähtien ja pääsimme lopulta sopimukseen, että saamme asua omassa ihanassa kodissamme vielä maaliskuun loppuun saakka.

Kodinvaihtoon liittyi tietysti vanhasta luopumisen lisäksi myös uuden hankinta. Väljä omakotiasuminen järven rannalla muuttuu tiiviiksi omakotiasumiseksi meren äärellä, kunhan uusi, rakenteilla oleva kotimme hiljalleen valmistuu loppuvuonna 2013.

Sellaisia ja toki paljon muitakin mielenkiintoisia asioita toi vuosi 2012 tullessaan ja vei mennessään. Mielenkiinnolla ja nöyrin mielin odotan ja toivon vuodelta 2013 vähintään yhtä mielenkiintoisia asioita ja tapahtumia. 

Sitä samaa toivon myös Teille, ihanaiset lukijani:)

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

16 kommenttia:

 1. Loistavaa uutta vuotta ja toivottavasti törmäillään jatkossakin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on sellainen fiilis, että se voisi tapahtua hyvinkin pian:)

   Poista
 2. Paljon on ehtinyt Sinulle vuodessa tapahtua!
  Riipaiseva kuva tyttärestä ja sinusta sairaalassa. Tuli ihan kylmä kun muistin miten voimattomaksi itsensä tuntee kun lapsi on sairaalassa. huh...
  Ihanaa alkanutta vuotta Siunulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon tosiaan taas tapahtui, vaikka tuntuu että ei juuri mitään ihmeellistä:)
   Sairaalareissuun liittyy tietty sellaisia fiiliksiä, että kyllä ne loppuelämäksi jäi mieleen.. Tosin positiivisia siinä mielessä, että minun pienokainen muistelee sitä kokemusta loppujen lopuksi isolla ilolla:) Se oli hänestä hieno kokemus!

   Poista
 3. Oikein hyvää alkanutta vuotta sinullekin! Kiitos ihanasta blogista!

  Purskahdin itkuun, kun katsoin sairaalakuvaa. Ehkä kaikki äidit tietävät tunteen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi<3
   Sain tuossa kyseisessä tilanteessa jopa pientä hysteriaa aikaan, kun en hallinnut omia tunteitani Ollenkaan. Vaikka parhaani yritin ja tsemppasin itseäni etukäteen.. On se vaan Ihan Hirvittävää, vaikka me selvisimme säikähdyksellä. Moni ei selviä.. Ja se vasta tuntuu Pahalta! Sydän on mukana ja toivon voimia kaikille siihen tilanteeseen joutuville tai siinä jo oleville <3

   Poista
 4. Sinulla on ollut hyvä ja monessa mielessä menestyksellinen vuosi. Tärkeintä, että sairaalareissusta selvittiin säikähdyksellä. Eiköhän tämäkin vuosi tarjoa parastaan. Sinulla on ainakin SE oikea asenne, elämäniloa, pilkettä silmässä ja hyvää mieltä.

  VastaaPoista
 5. Minutkin tämä sairaalakuva pysähdytti. Sitä on niin voimaton, kun rakas lapsi on letkuissa sairaalassa.. Onneksi kaikki päättyi teillä hyvin! (meillä myös, muutama vuosi sitten kuopuksen pudotessa neljä metriä).

  Kaikkea hyvää uudelle vuodelle 2013!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua.. Neljä metriä!! Onneksi se on enää muisto vain..
   Samaa Sinulle Nonna - kaikkea hyvää <3!

   Poista
 6. OIkein ihanaa ja mielenkiintoista uutta vuotta siskoseni! Toivottavasti nähdään taas pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä samaa Sinulle:) Kyllähän me nähdään ja harmi, ettet päässyt seuraavaan:)

   Poista
 7. Oikein hyvää tätä vuotta myös sinne! Paljon on tapahtunut teillä ja paljon MUKAVIA asioita on tiedossa. Mielenkiinnolla seuraan rakennusprojektianne.
  Ja nyt rupean kasvattamaan otsista pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä samaa Rilla Sinullekin:) Onhan se mielenkiintoinen projekti, vaikka työläs ja aikaakin vievä.. Lopputulos on toivottavasti pian nähtävillä, vaikka tuntuu että siihen on pieni ikuisuus aikaa..

   Poista
 8. Ihanaa Uutta Vuotta sinulle! Oikein tapahtumarikas vuosi takana ja uudet ihanat ajat edessa. Toteutukoot kaikki toiveesi! XO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteutukoon myös Sinun kaikki toiveesi Katness<3! Terveiset Nykiin!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.