Vaalea villakangastakki

18.1.2013

Ulkotakkisarja jatkuu ja tällä kertaa on esittelyssä Espritin vaalea villakangastakki. Luin juuri tuoteselosteesta, että kankaassa on 21% villaa ja kyllä sillä ihan kivasti on pärjännyt paukkupakkasillakin. Tosin, ulkoilemaan en lähtisi tämä takki päällä, mutta työmatkoille se sopii erinomaisesti.

Kangas on struktuuriltaan jännästi ikäänkuin matonkudetta, joka tuo takkiin sopivasti rouheutta. Kaulallekin olen kietonut kaikkein lämpimimmän huivin, mitä kaapista löytyy eli Tiger of Swedenin villahuivin. Tosin villaa siinäkin on vain 34%.

Pakkaskelit ja hamepäivät olen muuten yhdistänyt niin, että sukkahousujen päälle olen laittanut mustat leggingsit, jotka sitten työpaikalla riisun pois (jos satun muistamaan). Ne kun hukkuu mustien saappaiden sekaan, eikä erotu hameen alta ja saappaan välistä mitenkään erityisesti.

Semmoinen takki tällä kertaa. Jotenkin vaan tykkään, että villakangastakkikokoelmassa pitää olla sekä vaalea että tumma versio. Nyt kun kevät jo selvästi pilkottaa (ainakin mielessä, jos ei muuten), niin vaalea takki jotenkin sopii tämmöiseen - päivä päivältä valoisampaan vuodenaikaan.

Jos jotenkin haluaisin täydentää villakangastakkikokoelmaa, haluaisin ehdottomasti hankkia itselleni duffelin. Nyt alennusmyyntien aikaan se olisi jopa ihan järkevääkin, esimerkiksi tämä Espritin versio olisi nyt huikean edulliseen hintaan tarjolla! Huom. linkki on mainoslinkki ja klikkaus voi herättää tarpeetonta ostohalukkuutta.

Onko teillä muuten vinkkejä, miten paukkupakkaskelit voisi hyödyntää? 
Ajattelin nimittäin kiikuttaa vuodevaatteet parvekkeelle tuulettumaan, jotta pölypunkit kuoleutuvat. 
Samoin pakastekaapin voisi sulattaa ja puhdistaa näillä keleillä, kun pakasteet voi huoletta viedä ulos ilman pelkoa, että ne sulaisivat. 
Tuleeko teille jotain muita vinkkejä mieleen? 
Näitä "hyötykelejä" kun ei ole kovin montaa tarjolla!

Ja hei, ihanaa viikonloppua teille <3!

Takki: Esprit
Huivi: Tiger of Sweden
Saappaat: Billi Bi

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

9 kommenttia:

 1. Onpas kaunis takki! Näillä keleillä se tarkeneminen taitaa kuitenkin olla se tärkein asia :)

  Itse vien pakkasilla ulos myös kaikki villapaidat ja muut villa tuotteet. Samoin kashmirit ja muut vastaavat luonnon materiaaliset, joille tuuletus riittää. Samoin tapahtuu myös villakangastakeille ja nahkatakeille. Luonnon materiaalit tuppaavat pukkaamaan kaiken ulos pakkasella. Lasitetulle parvekkeelle vaan yön yli, aamulla kannattaa ottaa heti kyllä sisään. Ne on ilkeän viileät pukea päälle suoraan ulkoa otettuna, joten huoneen lämpöön lämpiämään vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä muistutus myös vaatteiden osalta! Täytyykin kiikuttaa niitä tuonne kivaan kirpeään pakkassäähän:) Petivaatteet siellä jo onkin.

   Poista
 2. Kaunis takki. Tällaisillä paukkupakkasilla kyllä lämmin takki on ihan ykkösasia. Jos siis tajuaa katsoa aamulla pakkasmittaria oikein ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Jokunen päivä sitten katsoin pakkasmittaria aamulla (siis ilman silmälaseja) ja se näytti näyttävän 15 astetta. No, siellä olikin 1,5 astetta, mutta ei mitään.. Eipä ainakaan tarvinnut palella sinä aamuna työmatkalla:) Pieni pilkkuvirhe..

   Poista
 3. Meillä kaikki sängystä irti lähtevä yöpyy ensi yön ulkona. Huomenna sitten peittojen, tyynyjen ravistus ja patjojen imurointi. Vola, hyvästi pölypunkit!

  Myös muutamat matot ovat ulkona ja huomenna sitten hangen kautta sisälle. Kait vaatteitakin kannattaisi tuuletella nyt, mutta ne jää kyllä nyt seuraaviin pakkasiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin priorisoin nyt petivaatteet. Ajatus pölypunkeista sänkykaverina tuntuu jotenkin vastenmieliseltä:)

   Löysin muuten Terveysinfo sivuilta seuraavan tiedon:
   "Pakkanen on mitä oivallisin pöpöntappaja ja pölypunkkien kuristaja. Ulosviedyt tavarat kannattaa jättää ihan reiluksi aikaa pakkaseen. Ne voi jopa peittää pakkaslumella tai niitä voi kieritellä hangessa. Tutkimusten mukaan pölypunkki kuolee vuodevaatteista -18 asteen pakkasessa yhdessä vuorokaudessa ja yli -20 asteen pakkasessa peräti kuudessa tunnissa."

   Poista
 4. Kaunis takki ja sopii sinulle hyvin ! Kevättä on ilmassa ihan selvästi, huomaan taas katselevani vaaleita vaatteita :) Itseltäni puuttuu vaalea villakangastakki, laiskasti olen katsellut kamelin värisiä, mutta oikeaa ei ole vielä löytynyt. Kovilla pakkasilla käytän tätini vanhaa lammas kelsiturkkia, on lämmin mutta myös painava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa mukava nähdä kuva tuosta kelsiturkista blogissasi!
   Minulle tulee aina kevään tullen tarve pukeutua värikkäämpiin vaatteisiin. Raikkaan keltainen on ehkä lemppari, ollut jo ties miten pitkään:)

   Poista
 5. Huh on teillä siellä kylmää... Itsekin tuun taas käymään kahden viikon päästä ja olen varustautunut kovaan pakkasiin! Luonto on kyllä tosi kaunis siellä ja onhan se mulle vaihtelua näihin keltaisiin Teksasin talvinurmikoihin... Ihana takki!!!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.