Uniformu

14.1.2013

Olette varmaan monesta blogista jo huomanneet, että Private Blend blogin M kutsui brunssin merkeissä omia blogiystäviään koolle viime lauantaina Ravintola Kiilaan Helsingin keskustaan. Kiitos M ihanasta ideasta ja tietysti myös siitä, että sain olla mukana!

Juttuja kuvitusten kera löytyy ainakin Marjukan, Riinan, BagMissin ja Alman sekä tietysti Private Blendin -blogeista. Käykäähän kurkkaamassa!

Lauantainen puolitoista tuntia hurahti käsistä ja tutustuminen minulle vieraampiin blogisteihin jäi valitettavan vähälle.. Kiitos kuitenkin seurastanne ja tutustukaamme seuraavalla kerralla, paremmalla ajalla:)

Laukkuleidien tapaaminen alkoi nimittäin hetimiten brunssin päätteeksi ja minä jouduin valitettavasti siinä vaiheessa suuntaamaan kulkuni muualle.

No mutta. Olen sen verran päivittänyt blogin ulkoasua, että tein pienen esittelyintron tuohon ulkoasun oikeaan reunaan. Sitä on jonkun kerran nimittäin pyydetty ja onhan se ihan ymmärrettävää. Matkan varrella kuitenkin tulee uusia lukijoita ja blogin esittelyssä on oikeastaan kaikki olennainen, mitä uuden lukijan on hyvä tietää. Tietysti itsestään olisi voinut laittaa vähän enemmän tietoa, mutta lähdetään nyt tuolla liikkeelle. Pitkään blogia seuranneet luonnollisesti tietävät yhtä ja toista ja niin kuuluukin olla - verrattuna satunnaiseen poikkeajaan.

Päivän asusta voisi sanoa sen verran, että kyllähän se jonkinlaista uniformua muistuttaa. Ei kai siinä mitään.. Tuo päällä oleva Lindexin jakku on muuten ollut yksi viime syksyn parhaita hankintoja. En löydä siitä mitään arvosteltavaa, kun ottaa huomioon sen hinta/laatu -suhteen. Ja vaikka ei ottaisi, en löytäisi siltikään. Ihan törkeän hyvä ostos!

Tällä kertaa yhdistin kyseiseen siniseen kultasomisteiseen seilorijakkuun nyt kovasti pinnalla olevan lilan värin. Kyseinen paita on ollut pitkään kaapissa, koska vierastan jotenkin nimenomaan sen väriä.. Yksinään paitaa on mahdotonta pitää, koska se näkyy läpi ja jakun alla se on jotenkin "tunkkainen" väriltään. Näin olen sitä mielessäni miettinyt. Nyt kuitenkin ryhdistäydyn asiassa ja annan sille mahdollisuuden, jo vaikka sen tähden, että tuo röyhelökaulus on niiiiin meikäläistä:)


Mukavaa talvista ja vähän jo valoisampaa uutta viikkoa!
Kevät tekee jo selvästi tuloaan:)

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

12 kommenttia:

 1. Oli todella mukava tavata viimein kasvotusten. Olet yhtä ihastuttava, mitä näin blogin perusteellakin voisi kuvitella. Tyylikäs kokonaisuus ja näyttääpä Lindexin jakku hyvälle. Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös Riina! Oli tosi mukava tavata ja tuntuikin, niinkuin olisin aina tuntenut Sinut:) Olit just niin mukava ja kaunis, kuin olin kuvitellutkin:)

   Poista
 2. Tapaaminen hujahti kyllä varsin nopeasti, mutta tästä on hyvä aloittaa. Hauskaa, että ehdit mukaan! Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M sitä samaa! Ihan mahtava fiilis jäi kyllä brunssista päällimmäisenä mieleen:)

   Poista
 3. Tosi tyylikkäältä näytät ja kultanapit tuo kivasti vähän särmää tummaan asuun! Tykkään!
  Niin, ja erinomaisesti sulle tuo paidan väri sopii,

  VastaaPoista
 4. Jakku näyttää kivalta, tykkään erityisesti noista kultanapeista :) Ja edellinen asupostaus oli kovasti värimaailmaltaan mieleeni sekä Zaran pusero ihan huikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara kommentistasi! Kävin blogissasi ja kirjauduin myös lukijaksesi! Tullaan tutuiksi:)

   Poista
 5. Tosi hyvältä näyttää tuo asusi - eikä paita ollenkaan tunkkaiselta. Ja mä kyllä kadehdin noita sun sääriäsi. Noita on turha peitellä liian pitkillä hameilla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, liian pitkät hameet näyttäis mun päällä Ihan Kamalilta!! Just kaitasten jalkojen tähden.. Sen takia niitä on "pakko" vähän paljastella, hih..

   Poista
 6. Kaunis on blogin uusi ulkoasu, mutta kaunis on uniformusi myös! Minä olen viimeiaikoina mieltynyt suuresti siniseen ja eri sinisen sävyjä onkin tullut laiteltua kerroksittain päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen Dahlia löytänyt sinisen värin ihan hiljattain myös vaatekaappiin! Uusi on tuttavuus minullekin ja suhteemme muuttui heti "vakavaksi", siis se ei näyttäisi olevan mikään "irtosuhde":)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.