Taivaan sineä päivän asussa

23.1.2013

Olisiko nyt päivän asun vuoro?

Ihan alkuun on pakko todeta, että olen niin tympääntynyt (lue: kurkkua myöten täynnä) näihin talvisäihin, siis vain (tai ainakin) työpukeutumisen kannalta. Ei juurikaan muuta tarvitse miettiä kuin se, että miten selviäisi työmatkoista paleltumatta. Ja se ei inspiroi kyllä ollenkaan. Meikäläisellä ei todellakaan olisi mitään sitä vastaan, vaikka lumet sulaisi ja kesä koittaisi:)

No joo, se säistä.

Minustahan on tullut sinisen ystävä ihan vaivihkaa ja niin, että syksyyn ja sydäntalveen kuuluu tumman sininen ja kevääseen tämmöinen hento taivaan sini. Kuvan villaista neuletakkia täytyy oikein ylistää, koska se on kestänyt nukkaantumatta monet monet käyttökerrat. Ostin sen muistaakseni syksyllä ja samaisen neuletakin myös tumman sinisenä. En olisi uskonut, että H&M:n laatu voi olla näin hyvää! Se pesee monet kalliimmat vastaavat versiot mennen tullen.

Tässä asussa voisin vaikka julistaa (tai ainakin hartaasti toivoa) kevään jo vihdoinkin alkaneeksi.
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

16 kommenttia:

 1. Sama kuule täällä! Kylminä aamuina on vedettävä toppikset jalkaan, työmaalla vaihdat vaatteet ja jos päivystyskäyntejä tulee niin sama rumba.Huoh.
  Kivan värinen neule,sopii sinulle!
  Mie olen visssiin tulossa hulluksi, olen suunnitellut ostoslakkoa.Jopa vuoden mittaista,olis milenkiintoista kykeneekö siihen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä ostolakkoon, jonka lopulta päätit aloittaa! Ja uskon, että olet sen verran sanojen mittainen nainen, että tuskin siitä tulet lipsumaan. Ja jos alkaa lupaus jossain vaiheessa kaduttaa, niin aina voi järjestää vaikkapa vaihtokutsut tai mennä kurkkaamaa miehen vaatekaapille!

   Poista
 2. Ihanan raikas asu! Se kyllä henkii kovasti kevättä. :-)

  Minä olen myös lopen kyllästynyt tähän kylmyyteen ja koko talveen. Kaikki on jotenkin kankeampaa, vaikeampaa ja hitaampaa. Tullapa äkkiä kesä ja kärpäset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Sen lisäksi että laukku on pullollaan vaihtovaatteita, myös hiukset on ikävän sähköiset ja kynnetkään ei pysy oikein kunnossa.. Varmaan ne johtuu pienestä apatiasta..

   Poista
 3. Täällä myös talveen kyllästynyt :(
  Asusi on kivan keväinen ja villatakki aivan ihanan värinen ! Katselin ohimennen H&M miesten puolella melkein saman väristä neuletta kun viimeksi kävin siellä. Totta, että joskus H&M vaatteet ovat laadukkaita, ellei peräti laadukkaampia kuin kalliimpien merkkejen. Kevättä odotellessa tekee mieli raikkaampia värejä sen ikuisen mustan rinnalle, vaikka sitten aina kuitenkin palaan mustaan.Tänään olin muuten töissä valkoisessa kauluspaidassa ja vaalean beigessä neuleessa ja tuntui ihan oudolta ;) Ihanaa kun jaksat ottaa kuvia työpäivinä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen ja vaalean beige on yksi kauneimmista yhtälöistä! Samoin harmaa ja valkoinen - ne ei petä koskaan!

   Tästä asusta muuten todettiin vauva.fi -kansantuomioistuimessa, että hame ei istu ja neuletakki lerpattaa epäuskottavasti.. Kyllä kansa tietää, hih!

   Poista
 4. H&M laatu heittelee tosi paljon...siksi sieltä ei uskalla ostaa muuten kuin hypistelyn kautta :)
  Tosi kauniin kveäisen sininen asu! Linnut muuten laulaa jo aamulla, me niin mennään kohti kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, laatu todellakin vaihtelee. Jos neuletakki maksaa sen 15-19 eur, niin riski on kuitenkin aika pieni. Olen ostanut kalliimpien merkkien neuletakkeja ja parin käyttökerran jälkeen jotkut on olleet ihan käyttökelvottoman näköisiä. Silloin on harmittanut!

   Kevät tulee todellakin kohisten, aika mukavaa!

   Poista
 5. Mä olen ollut tyytyväinen, kun olen saanut tän viikon pakertaa ihan oman työhuoneen rauhassa; mitä nyt kahveilla käyn kahvihuoneessa. Mutta ei vieraita eikä palavereja. Eikä ole tarvinnut itsekään työpaikalta poistua minnekään. Eikä tarvitse koko viikkoon! Olen saanut rohmottaa mustissa farkuissa ihan rauhassa. Alla villasukkikset. Paidat ja neuleet vaan vaihtuu. Hyvä, jos tukkaansa on viitsinyt kammata;) No, ensi viikolla alkaakin sitten taas toisenlainen rumba: työmatkat bussilla pakkasessa ja päivät kokouksissa muualla ja meillä. Mikä tietää sitä, että vaihtovaatteet on oltava. Tulis se kevät.
  Keväistä on kyllä tuossa asussasi. Värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa aika luksukselta! Sellaiselta, jota osaa myös arvostaa kun tietää mihin vertaa! Ihan samat fiilikset täällä.

   Poista
 6. Täällä odotetaan myös kevättä. Joka päiväinen villaisten "töihin meno housujen" käyttö alkaa jurppimaan jo, samoin pitkät takit ja vaikka saappaista pidänkin niin myös saappaat.

  Sininen sopii sinulle ihan älyttömän hyvin ja kokonaisuus näyttää kauniilta ja raikkaalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Taivaan sininen ja keltainen on ne värit, jotka kuuluvat meikäläisen kevääseen!

   Ja totta, odotan jo sitä päivää että saisin lähteä töihin hameessa ja nailoneissa. Ja pikkukengissä. Kyllä se päivä vielä tulee.. Itse asiassa joka päivä ollaan lähempänä sitä päivää!

   Poista
 7. Kyllä jo kevättä odotellaan täälläkin ihan täysillä. Voi kun tiet olisjo kuivat ja vois tepsutella pikkukengissä! Ja ne arskat,kun saiskin jo kaivaa esille =)

  Tuo sininen on ihan sun väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, täydennän vielä tuota Dahlialle mainitsemaani listaa sillä, että päässä on tosiaan aurinkolasit!! Kyllä se päivä sieltä pikkuhiljalleen tulee..

   Poista
 8. Sinulle sininen myös sopii hyvin. Olet oikea elovenatyttö sinisessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinisen sävyissä on vaikka kuinka paljon mielenkiintoisia juttuja, esim. hyasintinsininen on myös sellainen väri, jota himoitsen. Elovenatyttö, hih:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.