Mustat nilkkurit

7.1.2013

Muistatteko, kun haikailin Acnen Pistol -nilkkureiden perään? Ja esittelin mielenkiintoisia kopioita niistä. 

Päätin lopulta, että en sittenkään investoi Acnen kenkiin, koska en jotenkin luota sen muodin pitkäikäisyyteen, enkä mallin klassisuuteen. Siispä halvemmat saa kelvata taltuttamaan tarpeen tarttua tähän ehkä ohikiitävään kenkätrendiin.

Ahkeran ja pitkään jatkuneen googlettelun jälkeen löysin Brandosin superalesta (-70%) varsin kelvolliset Boomerangin nilkkurit, jotka juuri äskettäin sujahtivat ostoskoriin. Eikä hintakaan ollut enää päätähuimaava:)

Minun alennusmyyntiostolakko on siis murrettu. Mutta vain väliaikaisesti..
PS. Juttu sisältää mainoslinkin.

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvännäköiset kengät! Voisin vähän shoppailla itsekin, jollei olisi noita kenkiä jo ihan tarpeeksi. Voishan sitä Brandosta tietysti vilkaista......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on ainakin halvalla kenkiä tarjolla. Ja itse asiassa - kun tein tämän jutun, näissäkin kengissä oli hyvin kokoja tarjolla. Tänään kaikki olikin jo loppuunmyyty. Parhaat myydään hetkessä loppuun..

   Poista
 2. Kivat kengät ole löytänyt! Varoituksen sananen tosin tuosta Brandosista. Minä jouduin niiden kanssa viime syksynä oikein kunnon kädenvääntöön. Heillä oli varaston muutto juuri silloin, kun tein kenkätilauksen, jossa oli useammat kengät. Sain niistä vain yhdet, jotka palautin. Muita ei kuulunut eikä näkynyt. Kun kyselin perään, niin he pahoittelivat ja minulle kerrottiin että olin yksi niistä, joiden tilauksessa oli sattunut hämminkiä. Noita muita kenkiä ei edes tulisi, koska niitä ei ole. Sain lahjakortin hyvitykseksi.
  Sitten alkoi vielä yksi kenkäpari kummitella...he lähettivät siitä viestin, ja tätäkin sotkua pyysin selvittämään ja sain taas lahjakortin.
  Kun luulin kaiken jo olevan ok, niin hepä ryhtyivät karhuamaan minulta rahaa kengistä, joita he eivät olleet koskaan lähettäneetkään. Ja vaativat minulta niistä palautuskuittia!!! Lopulta asia ratkesi sillä, että olin puhelimessa niin vihainen, että kiltisti lupasivat nollata tuon laskun...mutta kerran hyvittämäänsä virhettään eivät myöntäneet...
  Siis: säilytä kaikki sähköpostit, joita heiltä saat ja kaikki mahdolliset kuitit. Ja muista olla tarkkana, että ilmoitat heille kaikista palautuksista. Ja postin palautuskuitit talteen! En itse enää uskalla sieltä tilata :(

  VastaaPoista
 3. Mä tilasin mustat nilkkurit Zalandolta, Schollit. Niissä on vähän korkeampi kanta kuin sun, mutta muuten hyvin samantapaiset.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.