Miesten Parajumpersin takki ja talvimaisemaa

6.1.2013

Terveisiä itäisestä Suomesta. Viikonloppua vietimme Saimaan ympäristössä ja täytyy sanoa, että kyllä talvinen Suomineito on kaunista katseltavaa, juhlapuvussaan.

Minä puolestani vetaisin päälleni miesten Parajumpersin Kodiak -takin, koska luulenpa että se taitaa olla ainut tapa saada se kuvattua.. Nyt kun ylisuuret takit ja ylipäänsä unisex on muodikasta, niin joissain olosuhteissa voisin vaikka pukea sen (muutakin kuin kuvausta varten) päälleni. Olen muutenkin tehnyt viime aikoina tuttavuutta oman vaatekaappini vieressä olevaan vaatekaapin sisältöön, joten miksei myös ulkovaatteiden osalta?

Takki: Parajumpers Kodiak
Hattu: Urban Outfitters (Tukholma)
Kengät: Din Sko
Housut: Zara

Loppuun vielä mielenkiintoinen kuva Parajumpersin virallisilta facebook -sivuilta:
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

6 kommenttia:

 1. Upeita talvikuvia! Kannat ryhdikkästi tämän miestenkin takin :)

  Mulla oli eilen illalla lähes samanlainen varustus iltakävelyllä: kolmeneljäsosa untsikka, villahuivi, villahanskat, pipo silmillä. Tosin lämpöä oli vielä 6 astetta, mutta kun paleli...

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Suomessa, tähän aikaan, 6 astetta olisi melkein kesäkeli:) Jolloin untuvatakki heitettäisiin kaapin nurkkaan. Taas kesäkelin jälkeen 6 astetta on yhtä kuin antarktinen sääilmiö:)
   Voiko olla, että 6 astetta talven jälkeen tai kesän jälkeen on todellakin eri juttu?? Vai onko se vaan psykologiaa.. Pohtii hän, joka myös herkästi palelee..

   Poista
 2. Kiitos vinkistä : ) Taidampa itsekin kurkata tuohon naapurikaappiin. Tiedä mitä kivaa sieltä löytyisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin´iin! Se voi olla aikamoinen yllätysretki. josta paljastuu yhtä ja toista mielenkiintoista. Silmätkin saattavat avautua ihan ihan uusille jutuille. Minä muuten löysin viimeksi oman vaatekaappini viereisestä vaatekaapista ihan mielettömän kivan, ruudullisen Napapijrin paitsikan ja odottelen nyt sopivaa hetkeä pukea se ylleni, hih!!

   Poista
 3. Ihania talvisia kuvia !
  Sinulle on blogissani tunnustus, jos haluat poimia ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anneaulikki!! Otan ihan mielettömän isolla kiitoksella vastaan haasteita, vaikka en oikein tahdo saada niihin vastattua.. Nytkin kello raksuttaa 8 tunnustusta, mutta voi hitto miten vaikeaa!! Lopputulos tuntuu ainakin tällä hetkellä olevan ehkä tylsyyden huippu -luokan luettavaa.. Olen oikeasti tosi tosi tylsä tyyppi!! Se olkoon muuten ensimmäinen tunnustukseni, heh.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.