Lainapaidassa

26.1.2013


Olen jo pitkään hiplaillut naapurivaatekaapin mielenkiintoista Napapijrin ruutupaitaa. Ja miettinyt, että miltäköhän se näyttäisi minun päälläni.. Tänään viimein rohkaistuin, vilkuilin sivuilleni, kukaan ei huomaa, ja eikun lainahöyheniin.

Sain hieman outoja katseita (ainakin naapurivaatekaapin sisällön haltijan suunnalta), mutta en täyskäyttökieltoa ainakaan ensimmäisen kokeilun jäljiltä. Pientä paheksuntaa aiheutti se, että käytön jälkeen paitaan jäi leijumaan Vera Wangin Princess -tuoksua, joka ei tietenkään ole mitenkään erityisen miehinen juttu. Luulenpa, että seuraava käyttökerta on pesun jälkeen:)

Hyvää ristiretkionnea myös muille kokeilunhaluisille:)


Takki: Parajumpers
Huivi: Tiger of Sweden
Paita: Napapijri
Housut: Armani Exchange
Kengät: Din Sko

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

12 kommenttia:

 1. Hei BW, sinulle sopii hyvin tuo lainapaita. Paitahan pitää pestä joka käytön jälkeen, joten eipä haittaa siihen leijumaan jäänyt tuoksupilvikään. - Ei muuta kuin silmän välttäessä otat paidan käyttöön uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kuule teen! Aina kun silmä välttää, niin testailemaan muutakin mielenkiintoista! Mutta siis pesu joka käyttökerran jälkeen.. Ihan niin tiheään pesuväliin en ole kyllä tottunut..

   Poista
 2. Onpa hyvännäköiset buutsit sulla asun kanssa! Hih, voin uskoa, että Princess ei ole ihan hirveän miehinen tuoksu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä buutsit on olleet monen aamun pelastus! Korkkareissa tekisi mieli lähteä, mutta ulos vilkaisu kertoo, että korkokengät (nilkkurit tai saappaat) ei välttämättä ole se järkevin vaihtoehto.. Jos tienpinta on liukas, niitten kanssa pystyssä pysyminen on hankalampaa kuin reilusti maata viiltävillä kengillä taiteilu.

   Poista
 3. Kivasti sopii paita sinullekin. Mutta enpä taida ideaasi omia - meillä on tuo kokoero Isännän kanssa sellaista luokkaa, että olisin aika huvittava näky. Jos olen iso minäkin, niin vielä monta kertaa isompi on Isäntä - varsinkin siitä vatsan kohdalta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtoehtojahan on useita: Joko mies laihdutuskuurille, jotta rouva saa sopivia unisex -paitoja, tai sitten Singeri laulamaan! Miehen laihdutuskuurissa on muuten muitakin hyviä (tai vähemmän hyviä) sivutuotteita, kuten vaikkapa muutama elinvuosi lisää..

   Minusta Lennun idea vuoden ostolakosta on itse asiassa aika houkutteleva vaihtoehto ja pistää miettimään näitä ostamiselle vaihtoehtoisia ideoita!

   Poista
 4. Noin päin onkin sallittua lainata. Enemmän pitäisi ehkä olla huolissaan, jos se "naapuri" haluaisi lainata sun vaatteita ja lähteä niissä kaupungille ;) Kiva paita ja sopii sulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toivottavasti näin ei tule tapahtumaan, koskaan! Ja kuten tiedämme, ikuisuus on pitkä aika!

   Poista
 5. Mitin tässä yksi päivä, että oppisinkohan enää käyttämään ruutuja (sain varmaan jotenkin 90-luvulla yliannostuksen, ainakin joka valokuvassa vaikuttaa olevan ruutua päällä). Ehkä vilkaisen tuonne toiseen vaatekaappin, siellä on ruutua, jos lainaisin ja kokeilisin vieläkö osaan olla sen kanssa. Eipähän tarvitse omaa ostaa.

  Kiitos hyvästä vinkistä, menee varmasti käyttöön tänään jo (josko paidan omistaja antaa paitaansa siis lainata tietysti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sieltä löytyä muutakin kuin ruutua? Nyt kun yläosan pitää olla löysä, niin ihan varmasti muutakin "pöllittävää" (lue: lainattavaa) voi vaikka löytyä, ja tietysti huomattavasti järkevämpään käyttöön, heh!

   Poista
 6. Niin kiva asu taas! Ruutupaitoja on täälläkin käytössä. Joulupukki toi Abercrombie & Fitchin paidan ja siitä olen tykännyt tosi paljon. Mutta tuo Parajumpersin takki!! En ole moiseen malliin törmännyt. Haluaisitkohan kertoa, mistä olet sen löytänyt?

  VastaaPoista
 7. Suhde ruutuihin vaihtelee, tosin huomiseksi suunnittelin ruutupaitiksen laittamista.
  Kerran olen lainannut Upseerin neuletta:D Ja kukaan ei huomannut edes että miehenhän se.
  Huoh tuota sun takkia..

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.