Beautiful Blogger -haaste

12.1.2013


Sain Muotia ja Matkoja, Kauneutta ja Käsitöitä blogin Anneaulikilta jokunen päivä sitten tunnustuksen. Kiitos kaunis siitä!
Haasteen mukaan tunnustuksen saajan eli minun pitäisi tunnustaa 7 asiaa itsestäni ja elämästäni. 

Olen jo  päiviä työstänyt asiaa mielessäni ja voinkin tunnustaa heti alkuun, että tämän parempaan en pysty. Kiitos ja anteeksi jo etukäteen:)

1. Olen tylsä ihminen. Siis oikeasti tylsä. Minusta ei saa irti oikein mitään yllättävää, enkä ole koskaan järjestänyt läheisilleni tai muillekaan mitään "skandaalia". Olen sellainen tyypillinen kiltti ja tunnollinen tyttö.

2. Olen henkilökohtaisesti ollut Facebookissa noin kolmen vuoden ajan. Aluksi olin ihan aktiivinen ja tein jopa tilapäivityksiä, mutta aikojen saatossa olen muuttunut tooodella passiiviseksi. Saattaa mennä viikkoja, etten edes poikkea siellä. Tilapäivityksiäkin ilmestyy kerran pari vuodessa..

3. Facebook -profiilikuvani näyttää tältä. Kuvassa on tyttäreni, joka on ilmiömäisen notkea ja oikeasti rentoutuu jotakuinkin kuvassa näkyvässä asennossa tai sen kaltaisissa mutkissa.


4. Minulla on profiili myös Linkedinissä, mutta se vasta outo paikka on! Kaikkein oudointa on, että stalkkaaminen siellä on perin noloa. Poikkeappa jonkun profiilissa, niin siitäpä lähtee välittömästi hänelle hälytys. No-lo-a! Siellä ei myöskään keskustella kenenkään kanssa, koska sellainen ei sovi siihen ympäristöön. Siellä vaan olla möllötetään:)

5. Mitäköhän vielä.. En tykkää sienistä. En myöskään tykkää siitä, että en tykkää sienistä. Se aiheuttaa nimittäin joskus hiukan hankalia tilanteita ja sen tähden haluaisinkin olla kaikkiruokainen. En tykkää myöskään homejuustosta enkä pekonista. Enkä siitä, että en tykkää niistäkään.

6. Herään aamulla klo 5.30 tai 6.30 Iskelmä -radion musiikin ja aamujuontajien tahtiin. Autossa puolestaan soi NRJ. Television suosikkiohjelmia on tällä hetkellä Unelmien Poikamiestyttö ja Putous. Olen totaalinen Putous -fani enkä meinaa pysyä liitoksissani, kun ruutuun astelee Sanna-Raipe. 
80-luvun luokkakuvissa kaikki tytöt näytti Sanna-Raipelle ja sen tähden kyseinen hahmo on oivallinen 80-luvun tyylin ja aikakauteen kuuluneen ulospäinsuuntautumattomuuden henkiinherätys:)

Tässäpä ne, huh. Mukavaa viikonlopun jatkoa ja tarttukaahan haasteeseen, jos se ei ole vielä (tai pitään aikaan) osunut kohdallenne!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

8 kommenttia:

 1. Hih! Olipas hyväntuulinen kirjoitus :D
  Toivon tyttärellesi jäykempiä niveliä ajan kanssa ja loistavaa lihaskuntoa kaiken aikaa. Yliliikkuvanivelisenä ei aina ole hauskaa.. Kylläpäs on todellakin tekemällä tehty kuva! Ei siis mitenkään negatiivisessa mielessä. Hienoa, että on nähty vaivaa. Todella upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on ihan samanlainen kuin minä samanikäisenä:) Minäkin olin tunnettu notkeudestani ja niinhän siinä aikojen saatossa kävi, että en ole enää.. Tosin en mitenkään jäykimmästä päästä ole vieläkään, mutta kun tuota taitoa ei tullut pidettyä yllä, niin ei se itsekseenkään pysynyt.
   Joo, vähän on kieltämättä tekemällä tehty kuva.. En osannut oikein rentoutua kyseisessä kuvaustilanteessa..

   Poista
 2. Hei!

  En ole ennen kommentoinut nyt on pakko, kun yllätit!
  Olen varmasti ollut sokea,
  mutta en ole ikinä huomannut mainintaasi tyttärestäsi :)

  Ihania kevätaurinkoisia päiviä!

  Terveisin, Aava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, olen tietoisesti pitänyt sellaiset asiat poissa tästä ympäristöstä, koska en edes yritä pitää mitään lifestyle -blogia. Mutta siis, pitkään blogia seuranneille tulee silloin tällöin tarjoiltua asioita, joista en yleensä avaudu täällä:) Eli juuri sinunlaisillesi!!
   Mukavaa kun kommentoit!

   Poista
 3. Sanna-Raipe on paras! Tämän ymmärtää luultavasti vain 80-luvun teinityttö. Toisaalta kauhean lohdullista, että silloin oli ihan ok olla tuollainen kuin Sanna-Raipe. Nykyään pitää olla jatkuvasti niin sosiaalinen.

  Kiva blogi, aikuisten työpukeutumista on kovin harvassa blogissa. Kiva myös seurata rakennusprojektiasi, vaikka se onkin ihan erilainen kuin oma vanhan remppaprojektini.
  Terv. Lui

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Lui! Sanna-Raipen hahmo avautunee tosiaan parhaiten niille, jotka ovat eläneet sitä aikaa..

   Jouduin valitettavasti poistamaan kaikki rakennusprojektiin liittyvät postaukset, koska ymmärrettävästi sitä projektia ei tietenkään kaikki ymmärrä. Enkä halua aiheuttaa kenellekään sillä pahaa mieltä.. Blogin tarkoitus on kuitenkin mieluummin herättää hyvää ja kannustavaa ilmapiiriä. Mutta, saatanpa laittaa väliaikatietoja aina vähäksi aikaa näytille ja poistaa niitä sitten muutaman päivän viivellä. Näin omat vakituiset lukijat pääsevät niitä näkemään. Satunnaisten kävijöitten ei tarvitsekaan tietää siitä sen enempää.

   Oikein mukavaa alkavaa uutta viikkoa ja ollaan yhteydessä! Kiva, kun olet löytänyt tänne blogiini!

   Poista
 4. Äkkiä se tyttö joukkuevoimisteluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Telinevoimistelu on tarkoitus aloittaa tässä kunhan ikää tulee vielä hiukan enemmän. En halua ohjelmoida hänen arkeaan ihan vielä..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.