Pikkujouluista ja asusteista

12.12.2012

Olen tänä vuonna toooodella myöhäinen pikkujoulujen viettäjä. Siihen on omat, järisyttävän hyvät ja etukäteen mietityt syynsä. Ensinnäkään en halunnut olla liikenteessä ruuhkaviikonloppuina eli silloin kun 90% pikkujoulujuhlijoista on ahtautuneena samaan paikkaan. Vaikkapa jo silmänkantamattomiin jatkuvien taksijonojen tähden. Toisekseen, tänä vuonna vietämme pikkujouluja keskellä viikkoa, jotta välttyisimme silläkin tavoin pahimmilta katastrofin aineksilta. Kolmanneksi, valitsimme sellaisen risteilyn, jolla esiintyy "hieman aikuisempaan makuun oleva bändi". Se ehkä vetäisi "vähän aikuisempaa" ja sanotaanko että jopa sivistyneempää juhlakansaa perässään.

Hyvät speksit ja periaatteet, vai mitä?

En tiedä, ollakko onnekas vai superonnekas, mutta risteily paljastuikin yllättäen Seiskan bileristeilyksi! Ja sitäpä ei minulle kerrottu etukäteen, kun risteilyä lokakuussa matkatoimistosta varailin..

Niin tai näin, yritän selvitä reissusta hengissä. Se olkoon primääritavoitteeni:)

Tämän tiedon aiheuttamasta alkujärkytyksestä on jo toivuttu ja sen tähden saattekin etukäteen nähtäväksenne tärkeimmät asusteet pikkujouluasusta, eli kengät ja laukun. Molemmat on Lontoosta peräisin. Kengät on Jimmy Choot ja laukku Oasiksen.
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

26 kommenttia:

 1. Voi ei mitä "tuuria", Seiskan bileristeily! :D Have fun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii´iin, joillakin käy tuuri:) Asenteella mennään sekaan..

   Poista
 2. O-ou mikä tuuri! ;) ihanat kengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuurista en tiiä, mutta kengät on aika mageet:)

   Poista
 3. No sit ei muuta kuin bilettämään :D Hauskoja pikkujouluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Seura on oikein loistavaa:) Ja itse asiassa tässä vaiheessahan pippalot on jo takanapäin ja herrajestasi, miten tulikaan naurettua.. Ihan superbileet.

   Poista
 4. Kengät on kyllä ihan liian ihkulit - ja koetahan vältellä paparazzeja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä yritän vältellä niitä, heh. Tuksun ympärillä kyllä pyöri jos jonkinnäköistä sakkia ja kyllähän hän vetää puoleensa varmaan niitä paparazzejakin.. Vai onkohan niitä Suomessa, tämmöisenä aikana, kun omalla kännykällä voi jokainen leikkiä paparazzia silloin kun jotain vaan tapahtuu.

   Poista
 5. Kyllä näillä lähtee! Toivotan Sinulle hyvää risteilyä. Elämä on kuin suklaarasia - koskaan ei tiedä mitä siellä sisällä piilee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3! Hauskaa oli ja minäkin viihdyin ihan kuule tappiin asti. Viimeksi katsoin kelloa ja se näytti viittä. Ja bileet senkuin jatkui..

   Poista
 6. Oi mitkä ihanat kengät <3

  VastaaPoista
 7. Haha, ei saisi olla vahingoniloinen, mutta minua alkoi naurattaa kun kerroit ensin teidän spekseistä ja nyt päädyitkin Seiskan bileristeilylle! ;D

  Joka tapauksessa yritä nauttia ja pitää kivaa - tulee ainakin uusi elämys. Mukavia pikkujouluja siis kaikesta huolimatta sekä rentouttavaa joulun odotusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Porukkaa oli niinkuin pipoa ja hauskaa oli. Minä en bongannut juurikaan muita tuttuja naamoja kuin Tuksun.. Niin ja jotain bb-porukkaa..

   Poista
 8. Oh my, sekaan vaan oikealla asenteella! Kengät ovat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asenteella just selviää mistä vaan:) Ja hyvässä seurassa viihtyy missä vaan:)

   Poista
 9. OI, mitkä kengät!! :D Wau! Pidä hauskaa, mutta katso, ettet päädy lööppeihin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät on kyllä aikamoiset kaunokaiset:) Minun toilailuista ei taitaisi saada ihan lööppiainesta..

   Poista
 10. Voi itku. Toivottavasti on kuitenkin kivaa!
  Upeat kengät!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikein mukavaa! Minä, joka yleensä poistun ensimmäisenä, viihdyin ihan tappiin saakka. Minusta se on jo aikamoinen saavutus:) Olen itsekin hiukka yllättynyt. Mutta tosiaan, seura oli niin huippumukavaa, että aika meni kuin siivillä.

   Poista
 11. No johan kävi tuuri! Mutta eiköhän siellä ihan kivaa ole kun hyvällä porukalla lähtee =) Pitähän hauskaa ja olet varmasti tosi upean näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seura oli parasta aa-luokkaa:) Upeudesta en tiedä, kun laittautuminen piti suorittaa semmoisella höökillä.. Ei olis millään ollut aikaa väköstää hiuksiaan, ja senpä tähden turvauduinkin ihan perusponnariin:) Meikki on kiireellä sutastu, vaikka oikeasti ei mulla ollut mikään kiire mihinkään. Ei vaan malttanut.. Musta laukku oli kyllä illalla mukana, enkä oikein hoksaa, miksi tuossa kuvassa on LV. Ehkä parilla shotilla oli jotain tekemistä siinä, että ihan kaikki pikselit ei toimineet..

   Poista
 12. Ihanat kengät....
  Pikkujouluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lennu<3! Kengät on myös aika hyvät jalassa, vaikka korkoa on ihan kiitettävästi. Näitä kenkiä oli muuten kahta korkeutta, ja nämä oli ne matalammat. Jopa myyjä sanoi, että niillä korkeammilla on melko turha yrittää kävellä.. Jos niitä käytää, pitää istua suunnilleen paikallaan:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.