Linnan juhlien kirkkain tähti

7.12.2012

Linnan juhlia on ruodittu jo ties miten paljon. Heti linnan ovien avauduttua ruotiminen ja arviointi tietysti alkaa. Minäkin olin eilen illalla nenä kiinni ruudussa ja odotin henkeä pidätellen upeita kokonaisuuksia. En valitettavasti oikein syttynyt erityisesti mistään kokonaisuudesta, kuten viime vuonna sytyin Jenni Vartiaisen juhlalookista. Kauniita kokonaisuuksia oli jonkin verran, mutta kirkkainta naispuolista tähteä ei vaan jotenkin löytynyt. 

Pari kivaa kokonaisuutta sentään bongasin ja kyllä se kaikkein upeimman (naispuolisen) kokonaisuuden edustaja oli minunkin mielestäni Maria Ylipää punaisessa eleganssissaan. Hänen kampauksensa ansaitsee minunkin erityismainintani ja se oli kieltämättä napakymppi. 
Toinen naispuolinen säväyttäjä oli Laura Birn. Hänen vaalea suomineito/eloveena -look yhdistettynä mustaan nahkaan muodosti mielettömän kokonaisuuden. Tykkäsin. Ja toki kierrätysmateriaalista tehty kokonaisuus on teemana sellainen, joka saa pisteet aina kotiin.
Samainen mekko on muuten kuvattuna ja paremmin nähtävissä mekon suunnittelijan Outi Pyyn kirjan "Trashion" kannessa.

Mutta se juhlien kirkkain tähti. Se ei tällä kertaa ollutkaan nainen vaan sepäs olikin miespuolinen juhlavieras. Nimittäin Cheek lumosi ainakin minut ihan satalasissa. Hänen tarkkaan harkittu business -tyylinsä on jotenkin niin ristiriidassa sen kanssa, että hän on räppäri. Se kontrasti vaan yksinkertaisesti viehättää minua ja sai täydellisen jatkeen linnan juhla -lookin muodossa. 

Tälläkin kertaa hänen yksinkertainen, konstailematon ja päästä varpaisiin hillittyä linjaa edustanut juhlalook ansaitsee minun Linnan juhlien 2012 kirkkaimman tähden maininnan. Hänen habituksessaan ei ollut tälläkään kertaa mitään liikaa, ei mitään turhaa. Ihan täydellinen.

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

17 kommenttia:

 1. Jeps, Cheek oli ehdottomasti kivoin! (jos nyt niin voi sanoa) Tosi komea ja hyvännäköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mitkä käytöstavat! Unelmavävyainesta:)

   Poista
 2. Hei BW, Cheek oli tosiaan sympaattisen oloinen ja hyvin komea nuorimies Louis Vuittonin puvussaan. MUTTA minun silmiini musta solmio näytti tosi pahalta. Oliko se jopa pukukoodin vastainen? (Mutta minä olenkin vanha tiukkapipoinen täti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisipa se hiukan olla pukukoodin vastaista.. Linnassa taisi olla poikkeuksellisen paljon niitä, jotka eivät pukeutuneet tai toimineet ihan etiketin mukaisesti.. Olisko sukupolvi nuorentumassa ja/vai etiketit vanhentumassa, tiiä häntä:)

   Poista
 3. Cheek oli kyllä niin sliipattu mutta niin ihana :) Samoin Samuli Edelmann keräsi multa pisteet.. ja Samu Haber. Ja naisista juurikin nuo kaksi sinunkin mainitsemaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samuli Edelman meni multa jotenkin ohi. Se tyyppi on vaan sellainen, joka näyttää joka kerran hiukan eriltä. Nyt herra vaikuttaa olevan taas parhaimmillaan! Joten kyllä vaan, pisteet myös minulta Samulille! Cheek vaan hurmasi minut niin, että jäin vaan häneen kiinni. Siinä hurmoksessa jäivät muut miehet "hieman" syrjään.

   Poista
 4. Jep, tykkäsin Cheekin puvusta, vau. Näkispä täälläkin business-miesten päällä noin hyvin leikattuja ja istuvia pukuja ;D Vuan eipä näy..
  Minusta Maria Ylipään puku oli vähän siinä ja siinä, että menikö jo hieman liian paljastavan puolelle noin arvokkaaseen juhlaan? No toisaalta, hyvä se on, että vähän rikotaan rajoja. Tykkäsin kuitenkin Jaana Pelkosen puvusta ehkä eniten, väri ja leikkaus, ah mikä yhdistelmä! Samaten Laura Birnin puku oli ihanan nuorekas, yllättävä. Eija-Riitta Korholan pukua odotin etukäteen, mutta se oli vähän selainen "ups"-fiilis.. Tykkäsin kyllä myös Mari Kiviniemen todella blingbling-puvusta.. eli olihan noita =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se: samaan hengenvetoon, kun me ylistämme Maria Ylipään rohkeaakin rohkeampaa ja paljasta pintaa avoimesti esitellyttä pukua, me hiukan moralisoimme jos jonkinmoisia etikettirikkeitä tai pukukoodimokia. Olenkin miettinyt, että pitäisikö sittenkin vaan hyväksyä se tosiasia, että yhteiskunta on tässäkin asiassa mennyt eteenpäin nopeampaa, kuin mitä etiketit ovat kyenneet muuntumaan. Vaikka toki, etiketit on hyvä asia, mutta ei niihin saa liikaakaan jäädä kiinni. Eija-Riitta Korholan hyasintinsininen puku oli Ihastuttavan värinen, mutta mutta.. täydellisen vääränlaiset rintaliivit sen alla, huh! Olin yllättynyt että juuri HÄN teki tuommoisen aloittelijan mokan!
   Jaana Pelkosen peplum -puku ei uponnut minuun yhtään.. Minä kun loittonen ja loittonen kyseisestä peplum -muodista melkeinpä valon nopeudella..

   Poista
 5. Mä oon niiiiiiin samaa mieltä, Cheek oli Linnan kirkkain tähti. Aivan ihana <3 Niin hyvännäköinen, hyväkäytöksinen ja fiksu. Just tässä samalla katselen nauhalta Cheekin haastattelua tältä päivältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenköhän meille Terhi näin kävi:) Taidetaan kumpikin olla ihan in love:)

   Poista
 6. Mä taas tykkäsin miehistä Samuli Edelmannista. Frakki on aina frakki!!:D

  Mun rajoittuneeseen makuun on ihan liikaa nalle- , partio-, nahka- , ylijäämäpatjakankaista viritetyt puvut. Siis haloo - Linnan juhlat! Nahkapuku oli mulle vähän rajalla. Otsakoru oli hieno, siis todella. Mapsi: mäkin tykkäsin Mari Kiviniemen puvusta!! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samuli oli kieltämättä hyvännäköinen kokonaisuus, mutta Cheek vei tämän tätin sydämen:) Hänen lumoissaan jäi muut hiukan varjoon :D Nyt oli miesten vuoro olla tähtösinä - välillä näinkin.
   Linnan juhlathan on nykyään enemmän pukujen esittelytilaisuus meille suurelle yleisölle, kuin mihin tarkoitukseen se on alunperin tarkoitettu. Juhlissa ei oikein pääse esille, jos ei ole valmis vähintäänkin pistäytymäänn rajojen rikkomisen reunuksella. Se on monelle sellainen "once in lifetime" -tilaisuus.

   Poista
 7. Hei BW, Cheek oli upea istuvassa puvussaan. Ainut miinus oli solmio. Etiketin mukaan solmion olisi pitänyt olla helmen- tai hopeanharmaa. Musta solmio on surusolmio. Muuten kaikki miehet voisivat ottaa oppia Cheekin puvusta: se istui kuin käsine, ei lököttänyt, roikkkunut eikä siinä ollut väärää väljyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kunpa suomalaiset business -miehet olisivat huomioineet hänen pukunsa istuvuuden! Minusta suomalaiset miehet käyttävät ihan liian isoja vaatteita!

   Poista
 8. Cheek oli style, mutta kyllä Samuli vei ulkoisella olemuksellaan mun pisteet! Hän on niin ihana. Tosin käytöstavat olivat nyt vähän unohtuneet... Myös Samu Haberin puku ja kengät olivat hienot, mutta se tukka on kamala. Naisten tukka...

  Jos kierrätysmateriaalein onnistuu niin kauniisti kuin Laura Birn, niin nostan hattua! Puku oli sata kertaa kauniimpi kuin nuo muutamat kalliit ökypuvut. Esim. Riikka Lehtosen puku ei istunut hänen päällään lainkaan. Ja kyllä iso merkitys on sillä miten pukunsa kantaa ja kuinka puku sopii kantajansa persoonaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä Samuli on hurmannut monet naiset:) Minä tosiaan jäin siihen ihanaan Cheekiin kiinni ja muut miehet jäi hänen tähtensä vähemmälle huomiolle.
   Yksin puku ei tosiaan näytä miltään, jos sen asustaa väärin tai kantaa jotenkin huonolla ryhdillä. Ja kampauksen merkitys on todellakin ratkaisevan tärkeässä roolissa, kuten myös meikin.
   Olis kyllä haasteellista olla mukana juhlissa, huh!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.