Kauneudenhoidosta: Uusi huippuseerumi

17.12.2012

Ajattelin panostaa muutamat seuraavat postaukset kauneudenhoito -teeman ympärille. Jos sopii, niin aloitetaan erään erittäin mielenkiintoisen seerumin ympärillä, koska itse olen kyseisestä aineesta niin innostunut.

Oletteko te käyttäneet ihonhoidossa seerumia, jota voi levittää vaikka meikkivoiteen päälle? Minä en ole ennemmin moiseen törmännyt. Ja rasvaisen sekaihon "onnekkaana" omistajana todellakin kaipaan niitä tuotteita, joilla saan ihon kiillon kuriin.

Nimittäin Bio Rich´ltä on tullut markkinoille mielenkiintoinen uutuustuote nimeltänsä Anti-Aging Anti-Wringle serum (klik).  Sen vaikutus perustuu tuotteen sisältämiin mikrolinsseihin, jotka heijastavat ja sirottavat valoa. Kyseessä on hiukan samankaltainen vaikutus kuin kamerassa, jonka linssiä ei ole tarkennettu malliin - tulos on pehmeämpi ja sileämpi. Välitön vaikutus näkyy jo 45 sekunnissa.Seerumia voi käyttää ilman meikkiä kosteusvoiteen päälle tai meikkivoiteen päälle silottamaan ihoa. Puuterimaiset meikit kannattaa levittää, kun seerumi on hiukan kuivahtanut. Puuteria ei välttämättä tarvita meikin viimeistelyyn, koska tällä ihmeaineella on ihoa silotteleva puuterimainen ominaisuus.

Seerumia voi levittää vaikkapa kaksi kerrosta ongelmakohtiin kevyesti taputtelemalla. Kunhan vaan malttaa odotella 45 sekuntia kerrosten levittämisen välissä.

Annan lämpimän suositukseni kokeilemaan. Ja vink vink - vielä taitaa ehtiä vaikkapa pukinkonttiin tekemään täydennystä. 

Nimittäin saaja ilahtuu, sen takaan!

Tässä vielä tarkempaa dataa seerumista:
- se tehostaa kollageenin ja hyaluronihapon muidostumista ihon alimmissa kerroksissa
- tuotteen luonnollinen avokadoöljy sisältää runsaasti ihoa ravitsevia Omega-6 ja Omega-9 -rasvahappoja
- tuote on hajustamaton ja väriaineeton, eikä se sisällä parabeeneja eli se sopii herkällekin iholle
- tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa hauskalta ja ihan kokeilemisen arvoiselta tuotteelta. Kiva kun esittelit :)

  VastaaPoista
 2. Googlailin ja tätä ei meiltä niin vain löydykään. Täytyy jättää Suomen lomille hankinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna! Ei taida löytyä tätä sieltä rapakon takaa, koska tuote on Suomessa kehitetty ja täällä myös valmistettu. Saapa nähdä milloin alkaakaan maailmanvalloitus:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.