Barbara Hulanickin mekko ja pikkujoulut

15.12.2012

Väsynyt juhlija kotiutui eilen illalla. 

Laiva oli ihan täynnä juhlijoita. Aika moni muukin ilmeisesti laskelmoi ja jätti pikkujoulureissunsa näinkin myöhäiseen ajankohtaan. Toki, "työtapaturman" seurauksenahan me päädyimme Seiskan bileristeilylle, joten ehkä sekin vaikutti väen määrään.

Lontoon tuliaisina tuotu, lila Barbara Hulanickin mekko päätyi illan asuksi, mutta Jimmy Choot jätin nätisti huoneeseen, odottelemaan hieman säädyllisempää käyttöä. Ihan hyvä strategia, nimittäin tanssilattialla tuuppiminen ja töniminen oli sen sortin touhua, että turvakengät olisi olleet ehkä järkevin valinta jalkoihin.. 

Ai niin, Tuksukin oli bileissä mukana:) 
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

22 kommenttia:

 1. Ihastuttava liila mekko! Varmasti ihan jarkevaa etta jatit upeat Louboutinit pois ko iltana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä mekko oli liikkeessä mallinuken päällä. Oli palattava aika kaukaa se hakemaan, koska en vaan päässyt siitä irti:) Väri on minusta herkullinen enkä yksinkertaisesti halunnut perusvärejä tällä kertaa. Ja kyllä vaan, ensimmäisen kaljalammikkohavainnon jälkeen pelkkä ajatus uusista kengistä jalassa, tuntui vieraalta. Ja tosiaan se tuuppiminen oli kyllä melkoista..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Väri on kyllä kuvistakin katsottuna aika hyvän liila. Ei nimittäin tullut tuijotettua itseään juurikaan peilistä kyseisenä iltana:)
   Kiitos vaan Melba<3

   Poista
 3. Upea mekko <3 Jimmy Choot olisivat ehkä olleet vähän kuin "helmiä sioille" ;-) Mahtoi olla hurmaava tuo Tuksu jälleen kerran...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kieltämättä oikein kiva:) Jälkeenpäin ajateltuna oli erittäin huono idea edes ottaa niitä kenkiä mukaan. Eihän tuommoiseen rymypaikkaan voi laittaa parhaimpiaan jalkaansa. Jimmy Choot kaipaa ympäristökseen jonkin vähän säädyllisemmän vaihtoehdon..
   Tuksu oli söpö ja mahdottoman pienikokoinen tyttönen.

   Poista
 4. Kaunis väri. Kaunis puku ja kaunis on kantajansakin :) Voin vain kuvitella tungoksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantajasta en sanois.. Jotenkin vaan kaikki muu kiinnosti enemmän kuin itsensä pynttääminen. Normaalioloissa en todellakaan olis tyytynyt ponnariin tai melkein meikittömiin kasvoihin.. Hopeinen kellokin jäi sitten vaihtamatta.. Musta laukku mulla kyllä loppuillasta oli, vaikka tässä onkin ruskea LV.. Huomattavasti kivempaa oli keskittyä vaikkapa shottilasien rivakkaan tyhjentämiseen, tanssilattialla heilumiseen ja työkavereitten kanssa jutusteluun.. Viideltä tosiaan olin katsovinani kelloa ja bileet senkuin jatkui..

   Poista
  2. Enpä edes huomannut näitä "puutteita" :) Kuulostaa siltä, että teillä oli hauskaa ja sehän oli pääasia.

   Poista
 5. Bileristeily oli sitten oikein kunnon bileristeily =) Joskus on kiva irrotella oikein kunnoll!
  Kauniisti tuo väri pukee sinua! Fiksu veto jättää ne kengät hyttiin, oisit vielä saanut kaljapesut niille, ja sehän ois ollut tosi kurja juttu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olin sen verran kuitenkin valppaana.. Mulla harvoin irtoaa, itse asiassa tosi harvoin.

   Poista
 6. Näytät aivan mielettömän seksikkkäältä!!! T:Härkä

  VastaaPoista
 7. Ihan asiasta kymmenenteen, mutta mitä meikkivoidetta käytät yleensä? Minun pitäisi keksiä jokin hyvä voide itselleni. Sen pitäisi peittää, mutten haluaisi näyttää meikatulta. Inhoan kiiltoa, mutta en haluaisi näyttää puuterikasalta. Ihoni ei ole samalla tavalla heleä kuin sinulla, joten voi olla, etten edes pärjäisi samoilla aineilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ihan samat kriteerit minullakin on meikkivoiteelle eli pitäisi peittää mutta ei saa näyttää yybermeikatulta. Minulla on kun on rasvainen iho ja kiilto valitettavasti on aika vaikeaa välttää. Paitsi meikkipapereitten avulla, niitä kannattaa olla aina käsilaukussa jos on rasvaisuuteen taipuvainen iho.
   Mutta ne meikkivoiteet. Käytän tällä hetkellä neljää eri sorttia (joo, aika montaa, mutta vaihtelen niitä tilanteen mukaan).
   1. Helena Rubinstein Instant V-lift (väri 20 beige vanilla)
   2. Dior Capture Totale (väri 023)
   3. Make Up Store Matt Foundation (väri vanilla). Tämä on uusi tuttavuus ja ammattilaisen valinta, kun minut meikattiin erästä tv-lähetystä varten:)
   4. Bare Minerals Original (väri fairly light) eli meikkipuuteri

   Voisin tehdä taas juttua näistä meikkiasioista, kun sitä niin usein pyydetään. Toivottavasti tästä oli sinulle jotain hyötyä! Eniten käytän tällä hetkellä Helena Rubinsteinin meikkivoidetta, jos yksi pitää listalta valita. Puuteria täytyy valitettavasti päälle laittaa, jotta lopputulos on heleä, jota minun iho ei todellakaan ole:)

   Poista
  2. Kiitos! Kyllä tästä oli hyötyä! Meillä on ilmeisesti sittenkin hyvin samanlainen ihotyyppi.

   Olen aika ronkeli bloginlukija ja välillä löydän uusia blogeja ja hetken päästä jo poistan ne. Nyt seuraan kolmea blogia ja pidän sinun blogistasi erityisen paljon. Kiitos :)

   Poista
 8. Tuo mekko on todella kaunis! ö oli Sopii ihan mielettömän hyvin ja hyvältä näyttää! Jimmyjen pois jättäminen lienee fiksuin veto moisessa paikassa. Ja sai mekko ainakin loistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahva lila on oikeastaan aika kiva väri! Ja kun mekko on riittävän näyttävä, voi itse olla vähän vähemmän sonnustautunut:) Hih, hyvä strategia:)

   Poista
 9. Kaunis kokonaisuus! Aiemmin kirjoitin pitäväni Tuksun riippumattomuudesta muiden ihmisten mielipiteistä, mutta viime aikoina en enää ole voinut seurata häntä, sillä säälini on nykyään suuri. Alkoi ihan tavallisena sivustaseuraajana vaikuttaa että hänellä onkin todella vakavia psyykkisiä ongelmia, ja silloin on moraalitonta tehdä hänestä kaupallisessa mediassa myynnin nostattaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Tuija! Aika vaikeaa tietää, kuka ketäkin vie.. Koska itse en tiedä, enkä oikeastaan ole edes kiinnostunut, annan omasta puolestani sekä Tuksun että kaikkien muidenkin kukkien kukkia juuri niin kuin itse katsovat parhaaksi. En kuitekaan voi vaikuttaa kenenkään ulkopuolisen valintoihin. Tiedän vain sen, että itse olisin hänen asemassaan tehnyt monta toisenlaista valintaa:)

   Poista
 10. Ensi postauksessa nähdään varmaan sinusta ja Tuksusta yhteiskuva, vai miten se nyt oli ?!? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei valitettavaasti nähdä:) Kännykkäkuvien ottajia näytti kylläkin olevan ihan kiitettävästi liikenteessä, mutta itse annan juhlijoille rauhan siinäkin mielessä.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.