All the words I don´t say

9.12.2012

Luin jokunen viikko sitten Metro -lehden kolumnista tai pääkirjoituksesta (siis siitä etusivun sisäpuolen oikeassa reunassa olevasta kirjoituksesta) todella mieleenjääneen kirjoituksen hymyn merkityksestä. Eräs työkaverikin oli lukenut samaisen kirjoituksen ja leikkasi sen itselleen talteen, tärkeimmät kohdat siitä vielä alleviivaten. 

Miettikääpä, kun vastaan tulee tuntematon ihminen, joka oikeasti hymyilee sinulle. Miten mielettömän hyvän fiiliksen se tuo siihen hetkeen ja koko päivään. Meitä vastaan kävelee lukematon määrä ihmisiä, jotka eivät ota katsekontaktia eivätkä ainakaan osoita minkäänlaisia kiinnostuksen merkkejä ympäristöään saatikka vastaantulevia kohtaan. Ketä sellaiset ihmiset koskettaa?

Ylen nettisivuilta (YLE Oppiminen) löytyi mielenkiintoinen opetusvideo hymyn merkityksestä. Siinä kerrottiin tai voisko sanoa jopa että opetettiin, että "Suomessa paljon hymyilevää miestä voidaan pitää epäuskottavana, kun taas Yhdysvalloissa se merkitsee varmuutta ja menestystä." 

Mitäs siihen sanotte? Mitä luulette, miksi suomalainen mies ei hymyile? Entä saako nainen hymyillä ja millaisen kuvan itsestään antaa paljon hymyilevä nainen?

Ai niin. Sanoman sisältävät paidat on ihan kivoja, kunhan sanoma on jotain sellaista, jonka a) voi helposti peittää jakun alle, ettei siitä kukaan saa mitään selvää ja b) sen sisällön voi myös itse allekirjoittaa. Jos nimittäin paita julistaa jotain sanomaa, niin onhan se melkoinen magneetti ja katseenkerääjä. Kyllä se täytyy päästä lukemaan.

Enivei. Hymyillään kun tavataan, koska onneksi meistä suurin osa on naisia:)


Jakku: Benetton
Paita: Crocker
Karvakaulus: Zara
Farkut: Forever 21
Saappaat: Billi Bi

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

6 kommenttia:

 1. Hei BW, olen ihan ihmeissäni suomalaisten totisuuden kanssa. Miksi emme hymyile enemmän? Hymy kaunistaa kaikkia. Ei muuta kuin hymy huulilla kohti uusia seikkailuja.

  PS. Lähetin sinulle sähköpostia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Kaisa! Kiitos sähköpostista:) On kyllä niiiiin totta, että ihminen on kauneimmillaan silloin kun se hymyilee:) Paras facelift.

   Poista
 2. Moikka! Tulipas noista ihanista ulkokuvista mieleen että millaisia talvitakkeja käytät kun olet aina niin ihanan tyylikäs?? Luin että PJS on suosikkisi (ainakin ollut). Laittaisitko kuvia tänne blogiin!! Kiitos jo etukäteen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vinkistä! Kyllähän minä totisesti ulkotakkeja käytän, vaikka tässä kuvassa ei sellaista ollutkaan päällä:) Voisinpa ne joku päivä (siis tosiaan päivänvalon aikaan) kuvata ja tehdä niistä postauksen. PJS on ehdoton suosikkini parkatakeista!

   Poista
 3. Moikka! Tosi tyylikäs asu! Jälleen. Tämä hymy-aihe kolahti minuun sillä kuuluun siihen pieneen suomalaiseen vähemmistöön, joka hymyilee paljon. Myös vieraille ihmisille kaupungilla kävellessä. Tosi sykähdyttävää on saada välillä vastakaikua tuntemattomilta ihmisiltä. Olen tähän 40 vuoden ikääni tajunnut, että elämän tärkein asia on toinen ihminen. Tuntematonkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniisti sanottu<3! Eiköhän me muutkin voitisi päättää, että jaetaan hiukka auliimmin hyvää fiilistä ympäristöön ja ehkä saadaan vastakaikua joku kaunis päivä, ken tietää:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.