Vera Wang Princess

19.11.2012

Vera Wang on tunnettu amerikkalainen muotisuunnittelija ja erityisen tunnettuja ovat hänen hääpukuluomuksensa. Niihin en ole sen kummemmin tutustunut, ja hänen nimeään kantavat hajuvedetkin ovat minulle ihan uusi tuttavuus. 

Sain nimittäin USA:sta erittäin läheisiä vieraita ja tuliaisina sieltä Vera Wang -hajuvesisetin, jossa jokainen kolmesta pullosta on kooltaan meikkipussiin mahtuva roller -pullo. Ihan mahdottoman käytännöllinen setti, joka osui suoraan meikäläisen hajuvesitajuntaan. Toisaalta, sen lähettäjä on sen verran tuttu, että luotan hänen arvostelukykyynsä näissä asioissa ihan 100 %:sti. Samassa paketissa tuli nimittäin myös iso kasa taas Krilli -öljyä (siis Omegaa) ja Marc Jacobs´n hajuvesisetti, joka päätyi eilen mainitsemani ystävän 40-vuotis lahjakassiin.

Minun uusi suosikkini on tällä hetkellä siis Vera Wang -hajuvesisarjan Princess -tuoksu. Se on kertakaikkisen lumoava ja niin täyteläisen naisellinen, kevyen hedelmäinen ja raikas tuoksu. Suorastaan prinsessamainen ja kertakaikkisen ihana!

Onko kyseinen tuoksu teille tuttu? 
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

5 kommenttia:

 1. Saitpas mukavan paketin! Vera Wang tekee Kohl's ketjulle halpismallistoa ja sieltä löydän yleensä itselleni aina farkut. Kivoja pukukorujakin tulee vastaan tuon tuosta. Olen muuten popsinut nyt krilliöljyä pitemmän aikaa esimerkkisi innoittamana ja vaikutukset ovat olleet yllättävät: mun selkäsärky on hellittänyt! Kiitos Sinulle kun aikanaan asiasta postasit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen popsinut krilliöljyä nyt jo ties miten pitkään ja sen olen ainakin huomannut, että flunssa ei ole yllättänyt. Mutta selkäsäryt, wow! Öljyä nikamille ja nivelille, näin "keittiölääkärin" epikriisillä vetästynä, voisko olla..

   Poista
  2. I think so. Ihan oikeasti, jos pidän taukoa krillin kanssa niin säryt palaavat. Ja sitten taas kun olen takaisin ruodussa niin säryt häviävät hyvin nopeasti. Mutta mulla onkin ylimääräinen nikama :) Vaatii hyvän voitelun.

   Poista
 2. Ei ole kyllä tuttu tuoksu, todella kätsän näköiset pikkupullot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii´iin! Pullokokoihin voitaisiin Suomessakin kiinnittää enemmän huomiota! Että ne olis sellaisia meikkipussiin kätevästi mahtuvia versioita.. Tämmöinen roller -pullo on just hyvä siihen tarkotukseen.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.